34

Анонимен

преди 7 години

До аз 42Не думай, селски!Ти като какъв се изказа???Може би като главният онанис на Пазарджик?!

33

аз

преди 7 години

Не можете да се закачите на малкия пръст на Тръмп!

32

горо

преди 7 години

Тръмп спечели. Вие просто преписвате леви статии на загубили медийни групи. Яко ли е да губите ?

31

сега

преди 7 години

Както прочетохме САЩ са използвали кибер оръжие срещу света това е чист тероризъм и света трябва да вземе мерки срещу страната терорист.

30

Анонимен

преди 7 години

"Прости думи и гръмки послания"Точно както при соца, ЛОЗУНГИ, ЛОЗУНГИ и накрая .............всички знаем какво стана.

29

Просто Е

преди 7 години

"Прости думи" от *** човек за прости хора.

28

М78

преди 7 години

Доста неграмотни и незнаещи английски език коментират тук. А статията си е едно нищо.

27

Берлин

преди 7 години

Това е най-големият резил за Щатите от Гражданската война насам.

26

Анонимен_777

преди 7 години

Това което се говори за него и изобщо представянето му в медийната среда е неадекватно, ако някой иска да разбере кой е Тръмп и какво мисли, нека да намери речите му в you_tube ! Аз го направих и вече не си задавам тези въпроси !

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Нямаш си представа колко са ми ясни и Трумпета и Баце.Като плоска дъска са.И двамата са "намислили" САМО едно единствено нещо.........КАК ДА ОТКРАДНАТ "ЕДНИ" ПАРИ..........

24

Анонимен

преди 7 години

Онзи ден четох че американската икономика била създала за първият пълен месецна Оправление на Трумпета 235 хил нови раб. места.............Лично Тръмп бил причината за това.То ако ставаше така за един месец да има резултати от управление на държава Бг отдавна да я нямаше на картата на света след 2009год.Ама не....Истината е че държавите са жилави създания и същесвуват ВЪПРЕКИ глупавите политици.

23

Анонимен

преди 7 години

ромпета откакто е на власт не е направил НИЩО освен да руши каквото е създадено от Обама.На този Оправлението е 1 към 1 с това на Тиквоний, ПРИКАЗКИ, ПРИКАЗКИ ............и пак ПРИКАЗКИ. Празни приказки.

22

bolbov

преди 7 години

Той непрекъснато ни тръмпира със своята безгранична тъпота.По бързо да напуска.

21

К'во каза?

преди 7 години

Каза, *** всички, барабар с тиквата.

20

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е велик политик, роден лидер товa всички по светa ще го рaзберем, дaйте му мaaaлко време! Двa сa нaчините, по които ще го осъзнaем: 1. Лесния ( рaзумен) подход е дa се присъединим към консервaтивнaтa му политикa нa рестaврaция нa християнските ни корени и минaло.2. Втория е трудния рaзбирa се- зa този подход експерти по въпросa ще сa примерно сърби, турци, китaйци, нaй- вероятно и руснaци.Съветa ми е: Не прaвете кaто тях!))))))

19

Олд мен

преди 7 години

Че е дърта рижа ***.

18

Анонимен

преди 7 години

Каза ни че Б.Борисов е 17тата дупка на кавала.

17

G

преди 7 години

До Гърция:Както добре се знае, турците в Гърция не си плащат данъците, не таксите, а данъците! Вие гърците им ги плащате, като ви удържат от заплатите! Две положения, или си ги плащат данъците, или вънка.Дано поне вие го прочистите тоя свят малко, защото откакто България е "много законова" държава, всичко е много зле и това вече не е България!

16

G

преди 7 години

До Гърция:Както добре се знае, турците в Гърция не си плащат данъците, не таксите, а данъците! Две положения, или си ги плащат, или вънка.Дано поне вие го прочистите тоя свят малко, защото откакто България е "много законова" държава, всичко е много зле и това вече не е България!

15

..Българин

преди 7 години

Бързам, или Burzum както там ти е името или псевдонима (между другото Рашо е в пъти по-благозвучно) ако дадеш на аудиторията тълкувание за луд или по-точно за антипода на това определение - нормален, те тогава може да представяш своето мнение, кой луд и кой не!