23

ЕХО

преди 7 години

Видяхте ли анталия русия от ляво сащ от дясно турция по средата..представям си физиономията на еврогейците...

22

К

преди 7 години

Ердуган ще си остане с надеждите.

21

Хм

преди 7 години

ЕД* ще се бори с ИД...весела работа!По принцип такава коалиция е възможна,но има един малък проблем-Ердоган иска да я обедини около турския интерес,което си е абсурд отвсякъде.*ЕД-Ердоганска държава

20

777

преди 7 години

ТЕ И ТРИМАТА СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ

19

Анонимен

преди 7 години

И как ще се бори Ислям с ИслямТе двете държави са едни и същи.

18

Анонимен

преди 7 години

по-голяма глупост от това заглавие не съм чувал ! САЩ са могъщ военнен единак. Не им трбяват некакви мустакати, дето утре няма да ги има. Разполагат с над 20 самолетоносача, безброй самолети и само господ знае какви технологии под пустинята невада.

17

до 14 за България

преди 7 години

Това е положително за България защото единствената сила в света която може да ни запази и спаси в момента- братска Русия държи Ердоган на каишка. Нито САЩ нито НАТО ще ни спасят от нахлуване. Те се доказаха като неефективни и слаби. Руснаците заявиха че всичко което става на Балканите ги засяга директно и че няма да допуснат конфликт.За това малко по леко с приказките по отношение на Русия

16

Обзор

преди 7 години

Демократичния съюз и "Силите за защита на народа" са непреодолим регресивен казус във взаимоотношенията между Турция и Пиндостан и се явяват един от жалоните, осигуряващи ключовата роля на Руската Федерация в Близкия Изток.

15

Анонимен

преди 7 години

Ердоганова Турция вече иззема функциите на Ислямска Държава, а след изборите ще се превърне окончателно в Ислямски Султанат Турция !

14

Анонимен

преди 7 години

Тръмп за мир: Садам, Кадафи, Садат, Ердоган, Путин демокрацията иска жертви.

13

за България

преди 7 години

Много ме притеснява съюза между Ердоган и Путин, като на времето Хитлер и Сталин, а горката Полша по средата.

12

Анонимен

преди 7 години

Тоя съвсем е изгубил връзка с действителността... Русия и САЩ няма как да са в една коалиция в следващите 10 години (поне). Освен това, нито на САЩ, нито на Русия им пука за турските интереси, те си имат свои (които изобщо не съвпадат с турските) и си го преследват.

11

Анонимен

преди 7 години

Фaкт е че aмерикaнци и руснaци сa вече в околностите нa " хaлифaЦкaтa" " столицa" Рaккa, щурмa ще е в близките дни и пaк ще хвърчaт чaлми и рaзни други aрaбско- фесовски телесни чaсти. Не рaзумем нa кaкво се кефaт бг. тюрЦите от тоя фaкт. Сигурно се подготвят ментaлно дa прегърнaт Кръстa и прaвaтa вярa, щото от " хaлифaтa" им не остaнaхa и пaрцaли вече. Тa нaлягaйте пaрцaлите другaре фесове, в Кръстa е истинaтa и Силaтa!

10

Анонимен

преди 7 години

След един век вместо Освободител Русия стана съюзник на Турция

9

smej

преди 7 години

Велика Турция настъпи мотиката. Войната на Русия и Турция с Европа вече е факт. Европа винаги е печелела.

8

Анонимен

преди 7 години

Донaлд ще си го премести в другия крaчол, относно тюркските мерaци. И понеже никой не може дa кaже кво ще нaпрaви Белия вожд днескa, кaмо ли утре дa не се окaже фaкт Свободен Кюрдистaн след некой месец, още повече, че и нa Путин не му дреме зa aнaлдолскaтa султaнкa реджеб тaип еди коя си хехехе

7

Анонимен

преди 7 години

До преди няколко месеца нали ердоган търгуваше с идил. Размахваха се снимки. Какво стана.

6

Анонимен

преди 7 години

Май робите ги е яд че Султан Ердоган е велик

5

УМЕН

преди 7 години

"Коалиция между Турция, САЩ и Русия? Ердоган се надява!"Ако някой непредубеден и незапознат прочете тази глупост с пълно основание би си помислил че ИД е най-могъщата империя и най-страшната военна сила на света. А не шепа смрадливви камилолюбци. Щом като на най-силните държави им трябва коалиция за да я победят. Това политиците очевидно смятат хората за пълни ***, но защо журналистите цитирайки ги стават техни съучастници и разпространители на дивотиите им? Защо бе, неуважаеми журналисти

4

Анонимен

преди 7 години

Рецеп си мисли, че може да държи Путин, но се лъже.Рецеп си тръгна с нищо от срещата в Москва - големите санкции в аграрния сектор няма да бъдат свалени. АЕЦ "Акюу" е във фаза "мохабети". Рецеп точеше лиги по сирийския град Манбиж, който е под контрола на кюрдите. Ислямската групировка, която е скрил под чадъра на "Ефратски щит" обаче няма да я бъде - кюрдите сключиха споразумение със сирийската армия и руски сапьори вече са в Манбиж. ех рецепчо ,рецепчо.. османец не особено умен..