149

Европеец

преди 7 години

Така се прави. Браво на Холандците!

148

До Осман ага

преди 7 години

Защо великият ти Ердоган толкова много се натиска за "из**ена "Европа???Защо вие сте навсякъде из тая Европа"из**тена".Вървете си се при Ердоган бе,хайде.Отивайте си,гласувайте си разширяването на правомощията му и си живейте щастливо там.

147

Анонимен

преди 7 години

Не, берберите генетично е доказано, че произхождат от Китай.

146

Анонимен

преди 7 години

Докато има хиляда религии, хиляда държави и хиляда езици ще има и конфликти.

145

Анонимен

преди 7 години

"Били са принудени исторически да приемат исляма, както нашите бългати в съвременен Татарстан, част от РФ."АхАХхАХаххаХАХ!!!А българите съвсем доброволно без никой да ги принуждава са станали християни ли? А защо Цар Борис 1-ви е изклал болярите (аристокрацията, цвета на нацията ни)??? Май е защото не са искали да станат християни, а? Берберите казваш били от Балканите... абе ти чуваш ли се какво говориш?!

144

Българин

преди 7 години

Бой , докато разберат плоските им кратуни, че мястото им е Анадола!

143

Осман ага

преди 7 години

Велика Турция , велик Ердоган . А от другата страна изпедарастена Европа .

142

Анонимен

преди 7 години

Ахмед Абуталеб е мароканец, но не е арабин а е бербер, като Зинеди Зидан,например. Вижте му снимката в интернет. Берберите са приели исляма по стечение на обстоятелствата, но не са араби, а са с европейски произход, който е генетично доказан. Произхождат, както и ние от Балканите. Били са принудени исторически да приемат исляма, както нашите бългати в съвременен Татарстан, част от РФ.

141

ноне

преди 7 години

Искат да живеят на запад, искат да живеят като на запад, искат да са част от Европа а подкрепят хора с авторитарни наколоности. С този манталитет най много да станат следващия Ирак, Иран или Авганистан. Само претенците са им големи но са въздух под налягане.

140

Анонимен

преди 7 години

Фиуу, отдъхнах си, по едно време се бях притеснил че Турция ще стане член на ЕУ ама след последните събития се изпариха всякакви шансове, мястото и е извън границите на цивилизования свят.

139

Анонимен

преди 7 години

Холандия има политици - мъже.А нашите политици за ***Откъде накъде тия дето са в турция от 30г ще гласуват за бъдещето на България ???То и децата вече знаят че те мислят само зулуми!

138

край

преди 7 години

Немски военни бази в България. Българо-турската граница е границата на Европа и Азия.

137

край

преди 7 години

Що щат турци развяващи турски знамена в Холандия. Да не са ордите на Сюлейман паша. Байраците ще си ги веете в Турция. В чужда държава - кротки и смирени пред закона. Един стар човек ми викаше - не може в чужда къща с твой закон.

136

хъ

преди 7 години

"кметът на Ротердам Ахмед Абуталеб"???

135

Петър

преди 7 години

До Анонимен 174Спасение за кого? Осъзнавате ли какво правите, като превръщате един конфликт, възникнал вследствие, застъпването на интересите на една шепа автократи, в религиозна война?!! Това което се случва не е конфликт между мюсюлмани и христяни! Просто за кукловодите това е един хубав повод! Не им позволявайте да ви манипулират. Мюсюлмани като кметовете на Лондон и Ротердам, са най-ефикасното оръжие срещу заслепени екстремисти като ердоган! Да им отдадем заслуженото!

134

Ангел

преди 7 години

Всичко се нарежда според прогнозата ми .Турция е на път да развали добрите си взаимоотношения с целия запад(Европа ,САЩ) .Въпрос на време и то на малко време! Между Русия и Турция е имало 7 войни през последните 300 години .Също въпрос на време е да има и 8-***.Путин както се сдобри с Ердоган от днес за утре така и може да се скара.Запада ще оправи взаимоотношенията си с Русия и тогава Турция ще бъде изолирана.След нейната Изолация идва ред и на нейното Унищожение!!!!!

133

Анонимен

преди 7 години

кметът на Ротердам - Ахмед Абуталеб, кметът на Лондон - Садик Кхан, явно спасението е в крайно десни правителства

132

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ щели да се регистрират и в Холандия

131

Анонимен

преди 7 години

Освен да слагат 10 пъти по-малко месо в дюнерите, аз друго не се сещам

130

Петър

преди 7 години

До 168Страшно е не Турция да стане президентска република, а ердоган да е президент на такава република. Президентската република би била удачна в условията на едно демократично общество, а ердоган тласка Турция точно в обратната посока!