57

АДАМ

преди 7 години

НЕ , БЕ .... В СЕ СЕ СЕ РЕ ТО .....ТАМ БЯГАТ ВСИЧКИ , НАРЕД С СИНЧЕТО НА *** ...

56

Анонимен

преди 7 години

Заминават да стават сервитьори и строители или в по-добрия случай - секретарки и меринджейчета. Тъжно е, но е факт. Не ги съдя - всеки търси щастието си както може. Тъжно ми е, че не бягат за да станат инженери, лекари, учени, писатели, художници, музиканти, балетисти. Бягат за да станат обслужващ персонал. Какъвто могат да бъдат и в България и вероятно резултатът на първо време ще е същият. Човек усеща бедността чак като се разболее или има семейство, иначе младостта си е младост навсякъде.

55

Koco

преди 7 години

Не бягат да учат във Великобритания, ами заминават със стипендия на Сорос.

54

Питам

преди 7 години

В Русия .В Русия. Ща така бе , нали Русия е велика държава и искат да бъдат водещ фактор в света.

53

до 77

преди 7 години

Две причини да учиш във Великобритания: - Дипломата се признава от цял свят + усъвършенстваш си английският, който е неофициално признат за международене език - Студентският заем започваш да връщаш след като започнеш да работиш и да получаваш над определен праг а вноските се определят от приходите ти - между 5 и 8 процента. След 30 години каквото е останало се опрощава. Заемът ти покрива абсолютно всичко вкл. храна и спане, родителите може да не пращат и стотинка

52

Анонимен

преди 7 години

А в Русия изучава ли се още ,,Научен комунизъм" или остана само ,,шпионството"като спецефичен предмет?

51

Анонимен

преди 7 години

До ?...Тия 2500 студенти..родителите....Това са само студенти от България бе умен!

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен....Русия не е в ЕС...Ами нали Русия е братска държава, с близка култура и традиции. При 85% русофили трябва да е пълно с български студенти. За сведение САЩ също не е в ЕС, но българските студенти там са над 2500. Пък е много по далеч от велика Русия. Между другото и внука на бившето комунистическо величие Пеко Таков е завършил в Канада, а не в Русия. Сега е в листите на БСП, може да провериш.

49

Анонимен

преди 7 години

Само не разбирам, защо да се ходи във Великобритания, при условие че не се знае дали след излизането им от ЕС няма да са нужни визи. А искам да знаете, че преди влизането ни в Ес ние се водехме т.н. овърсииз, налагаше се да плащаме огромни такси /4 пъти по-големи/, говори се че и сега ще стане така. И какво? Учил си 2 години и посли нштж до сприш, но пък 4рна такса. Колко народ е *** да го прави това?! Мислите ли бе хора, англетата не искат да договорят точно тази точка с ЕС, защо?

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.....Имаше едно момче учи в Русия.....Българските студенти в Германия са над 12 000. Колко учат в Русия, че не можах да намеря инфо?

47

стамат

преди 7 години

колкото искаш слаби университети в България се нароиха,отпред имат думата "междунороден", "нов", "свободен", приемат без проблем, може и с тройка си си от средното образование, има само един качествен университет-софийският, само той от българските университети участва в международната класация

46

Анонимен

преди 7 години

Чухте ли новината? Сина на Корнелия Нинова напуснал колежа във Вашингтон и се орвхвърлил в МГУ Москва!

45

66

преди 7 години

до 67Отворете някой западен сайт, ще четете вопли и "мерки за противодействие".

44

стамат

преди 7 години

колко и кои са фалшивите университети в България?Нароиха се разни в които приемат и с тройка диплома, сложиха си фамозни имена:"международен", "нов", "свободен", в меж-дународната класация в чужбина включват само един български университет-софийският,другите не ги включват.

43

стамат

преди 7 години

колко са фалшивите вузове в България, има едни от които имат отпред думите "свободен" и "нов", има един качествен и то винаги университет-софийският.

42

Анонимен

преди 7 години

До 66Къде е тая руска пропаганда освен по коментарите от разни сбъркани като теб? На всички по света им е ясно каква икономическа и цивилизационна *** е русия. Спокойно.

41

Анонимен

преди 7 години

И кво учат? Кът учат икономика във Великобритания, чатват ли как става в България? Пак самите те нищо няма да подхванат, а ще гледат да си намерят чиновническо местенце. Дизайн, психология??? Какво им е на западняците изкуството? Като имат толкова престижни психолози, що аджеба не могат да се справят с руската пропаганда?

40

Магърдич

преди 7 години

До 123Най-доброто училище в Москва е цирковото, но рускитр мракобесници развалиха и него. А техните местни лакеи всякакви живи въглени ще угасят с безродието си

39

Анонимен

преди 7 години

Интересно уж всички говорят как 80% от българите били заклети русофили ама никой не отива да живее, ужи и работи в Русия... странна работа :D

38

Анонимен

преди 7 години

Е няма да бягат в Русия я хаха