282

Анонимен

преди 7 години

Да хващат самолета Амстердам - Истанбуллу и да не се връщат :)

281

Категоричен

преди 7 години

Късно е чадоооо, късно е. Сега визи да не давате, министри да не пускате все тая. Допуснахте *a*ния ислям в Европа. Разрушихте СОЦА / спирачката срещу извергите мюсюлмани /, хак ви е сега.Плюхте ни за ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС, сега го .. !

280

Анонимен

преди 7 години

До Вън турците от ЕвропФашист

279

Вън турците от Европ

преди 7 години

да се изхвърлят всички турци и бежанци от Европа незабавно!!!. То пък бива наглост. Мръсни резани болни ислямисти отивайте си в Анадола!!! Никой не ви иска!!!! ВЪН !!! за винаги

278

Димитър

преди 7 години

Ако Европа е единна със САЩ ,Русия , Китай и спрат всякакви търговски връзки,туризъм и всичко тогава *** ердоган ще духа супата.

277

Анонимен

преди 7 години

Много ми хареса отговора на Ротердамската полиция, изкъпа камиларите/козарите безплатно за почивните дни. Как тичаха само, явно не се къпят редовно. Но ако продължават така безплатните бани ще продължават. Ако не им харесва в Ротердам, Анадола ги зове! Му-ха-ха!!!!!!

276

Алекс

преди 7 години

Неоосманска Турция няма какво да прави в Европа.

275

Schutzstaffel

преди 7 години

Срещу мащабна война срещу Китай, всичкото джонгал ще стане комунист. Ердоганя ще се кланя пред иконата на карл маркс и фридрих енгелс.

274

Факт

преди 7 години

Аз ще водя дискусия на площада в Истанбул за Баташкото клане ,а след нея ще изям сандвич със свинско месо. Ако не ме допуснат ще ги осъдя за расизъм

273

Анонимен

преди 7 години

"Демократичните третополови" и Напушените полицаи се опитват да спрът да излизат турците в Ротердам...Абе хората още като чуха новината излизат към Турското консулство! Хората излизат с байряците за подкрепа, нима излизат с МОЛОТОФ КОКТЕЙЛИ като французите и ония агитки от Гези!!! Демократи ама само на думи...ВСЕКИ ТУРСКИ ГРАЖДАНИН ИМА ПРАВО ДА ХОДИ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО И КОНСУЛСТВО!

272

Анонимен

преди 7 години

Точно сега Ердоган върти опашка на Путин.

271

Поручика Балканец

преди 7 години

Ако направим равносметка, досега Ердоган влезе в конфликт с Русия, Израел, Гърция, Германия, Холандия, Австрия и България. От конфликта с Русия Ердоган излезе леееко понаведен. Сега остава да видим как ще излезе от другите конфликти.

270

Задунайски

преди 7 години

Русия иска Цариград и проливите!Вторият Рим!

269

Анонимен

преди 7 години

Да си турчин е не националност, а диагноза!

268

Бат Минко

преди 7 години

Османлийския проскубан папагал тръгнал империя да прави....Ха ха ха ша *** умори от смях и щял да завладява тия дето му направили икономиката.Ха ха ха ха само как ше ви го отперат холандците *** и анадолските ***

267

––––––

преди 7 години

Ердоган "танцува" по острието на бръснача!Като нищо може да вкара ТР в гражданска война с мераците си да се превърне в новия султан на ТР!Става очевидно, че въпреки арестите и полувоенното положение което той наложи в ТР след опита за преврат не владее ситуацията в страната.

266

Ахмед Абуталеб

преди 7 години

Кметът на града Ахмед Абуталеб предупруди по-рано, че Мевлют Чавушоглу няма да получи разрешение да води кампания в Холандия в подкрепа на референдума за засилване на президентската власт в Турция.

265

1

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаИмахте Ататюрк, да ви очовечи, сега имате ер*н да ви върне в 15 век!

264

Анонимен

преди 7 години

One man show!

263

Анонимен

преди 7 години

Дюнерджиите още ли си фантазират, че някой ги взима на сериозно? Че и ултиматуми на европейски страни тръгнали да поставят... смешници.