14

ttt

преди 7 години

Не виждам, защо трябва да ги смесваме. За когото е важен силикона, да си вземе няколко туби от стоителните хипермаркети и решава проблемите си. Няма да им купува нито дрехи, нито храна, нито парфюми, въобще пей сърце! По-старомодните, да се захващат със жени и да трупат харчове. Срам, не срам си признавам - аз съм от последните.

13

Анонимен

преди 7 години

Духовникова е естествена/май/, но това не означава, че трябва точно нея да давате за пример...някакси попрекалихте с рекламата, а този актриса не е интересна на никой, освен тясното й обкръжение.

12

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо по нормално от природата, всичко останало е извращение. Изкуственото е бледа имитация на истинското, а в някои случаи отчайващо грозно. Пластичните хирурзи са най-доволни от безумието на много хора. Всеки сам да експериментира с истинска ягода и изкуствена, едната става само за гледане, а другата е вкусна ароматна и добре на глед. Напомпани джуки и цици си правят тези които не разчитат на друго.

11

ъ тия пък

преди 7 години

Това че няма цици и устни, не означава, че става. Грозна е, представя се зле, стара е, сбръчкана, не внушава нищо приятно. Не умее да се представя, не става. Точка.

10

Пропи

преди 7 години

Пак пропаганда и се опитват да ни накарат да си мислим че нормалното е напомпани джуки и цици. Да ама не!Нормалната жена е тази създадена от Бог и дори ще кажа че е в хиляди по красива от тези напомпаните.

9

200 пръста

преди 7 години

За първи път чувам жена да има по сто пръста на ръка.

8

Анонимен

преди 7 години

Не е жена, ИСТИНСКА ЖЕНА Е.Това със силикона и ботокса е КИФЛА.

7

Анонимен

преди 7 години

А мъж ли е мъжът с оголемен ***.нис и напомпани мускули? Хора, дайте да се харесваме такива каквито сме, иначе всички ще го закъсат на тая Земя изключай клиниките по пластична хирургия/.

6

Анонимен

преди 7 години

Гръдни импланти е оправдано да слагат само жени, подложени на масектомия. Тия, дето си помпат бюста и джуките, щото да са вървежни, не са жени, а безмозъчни кокошки

5

Анонимен

преди 7 години

Доживяхме да видим "джуки" в заглавие.Браво днеса, преорахте дъното.

4

всички Ивановци

преди 7 години

НЕ

3

Балканджи Йово

преди 7 години

Жените които си слагат силикон,не се харесват сами на себе си,това чувство се усеща и от мъжете.Няма тръпка с такава жена,колкото добре и да изглежда.

2

Holly

преди 7 години

Най се зарадвах, че Терзийски ще мре. Най после!

1

Анонимен

преди 7 години

Ако Камелияюе е девица то сз съм Кристияно Роналдо !