4

Анонимен

преди 7 години

Вие работите по 15часа и той работи. Но, парите на масата до последното пени. Разчет на сметки и непредвидени разходи. Но повече от два, три месеца само на вас и нито стотинка от неговите пари. Малко болно става! Трудно за единия, става грижа и не удоволетворение. Другия не го е еня, а вие блъскате от сутрин до здрач!!! Освен, това се цупи и мрънка. В 90% от времето е сърдит и мълчелив. Като е така..., вратата и пътя. Като му е мъчно за ергенлъка, свободен да го живее. Така не става!!!

3

Анонимен

преди 7 години

А може и да е обратното: да не приемате караницата, грубите думи, празните упреци ....като вариант за отдушник, защото считате, че пораснал човек има пипе да мисли преди да говори. Че не се отнасяте снизходително , т; е. като родител, а като с разумен пораснал човек... Това е по-лошият вариант, защото при мъжете мисленето винаги е по вертикала, има доминиращ и управляван, почти напълно са неспособни на партньорство в личен план.

2

аа

преди 7 години

1. Карате се за битови и ежедневни проблемивсеки го прави2. Снизхождениенормално ако има причина за това, няма как примерно немеца да каже: "да бе давам ви едиколко си милиарда субсидии в твоето стопанство, но е ОК да ги окрадеш и да гледаш като прилеп - ни чул ни видял3. Стоите във връзката от снизхождениеНяма как да стане в България, обикновено положението е точно обратното - стоите във връзката от мизерия, просто нямате избор... Жалко е когато се превеждат неща и не се взема предвид ..

1

мъж

преди 7 години

Моите връзки с жените винаги съм ги прекъсвал аз. Първо прекъснах връзкана с майка ми, защото ми звънеше по амнайсе пъти по телефона уж за нещо и ми идваше неканена на гости на разузнаване и препикаване на територия. След това всяка жена, която си повярва, че ме е вързала /поради толерантното и кавалерско отношение/ и стане вулгарно претензиозна съм и посочвал вратата.С настоящата съм си добре. Предупредих я в началото, че дуднене и мрънкане не понасям на никаква цена. Явно ме е разбрала.