19

Анонимен

преди 7 години

Разбирателството, между хората и две любящи същества е низ от компромиси. Но не е само да простиш, трябва и душата вътрешно да спре да боли и да мъчи. Най-трудно е не прошката за другиго, а борбата със самия вас. Да се излекува душата и да спре да боли иска, премирие, толеранс. Въздух, преглъщане, въздух, преглъщане. До напълното премахване на буцата(болка) която изяжда душата ви от болка и печал.Сърце, трудно се лекува, но времето е впомощ на всеки. И това, което му предстои.

18

Анонимен

преди 7 години

При мен нещата бяха 6 , но докато чакаме да се дипломира ,аз отидох по чужбина и се оказа че тя нямаше смелост да тръгне по пътя който беше начертала , а просто се спусна по течението - на бързо я забаламоса някакъв и година по-късно си гледа детето и до там с полета й. И днес когато се засечем някъде , продължавам да виждам искрицата в очите й , фантазии разни , но ми се ще да е това което се крие зад уморения й поглед.

17

аа

преди 7 години

раздялата е трудно нещо, чел съм че само времето помага. аз не знам, да чукна на дърво, макар че и при мен има проблеми.

16

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно Надя е права. Щом някой е бивш значи е имало сериозна причина за раздяла. Просто вече е забравена., но тя ще изникне пак с по голама сила.Хората не се прменят.

15

Анонимен

преди 7 години

Независимо от причините. Когато е много тежко, най-добрия вариант е да се помирят. Все пак страдащия ще намери смисъл я собственото си съществуване. Няма да тъгува, толкова. Тъгата е тежко нещо. Мъчи!!!

14

Разбрахме

преди 7 години

НАДЯ, от първият път. И все пак нещата са много-по цветни. Ако в даден период от живота ти не си пасваш с някого, не означава че след време когато и двамата виждате нещата по друг начин(т.е. Узрели сте) не можете да имате общо бъдеще. Но това са по редките случаи , повечето хора не се променят след раздяла и бе анализират грешките си. Лека вечер

13

Анонимен

преди 7 години

Някои изпадат в тежка депресия, след раздяла. Тогава разбират, колко са влюбени и колко много им липсва, тази жена/мъж. Тогава разбират, колко много обичат тази жена/мъж, всъщност.

12

До nadia

преди 7 години

Наде бъркашМоже без да искаш да изпуснеш истинскоят човек,ако си се взел много на сериозно.Пиленцето един път каца на рамото.Помисли?

11

Анонимен

преди 7 години

Някои много силно обичат и са изключително привързани. Много тежко им е.

10

Анонимен

преди 7 години

Бобо, Представяш ли си тези къде са от 8 месеца, година какво им е.

9

Анонимен

преди 7 години

баюПо вероятно да не може да го понася, ако са от скоро.., като отношение връзка. Толкова е обидена, че не желае повече нищо с него. Дори не желае пътищата да им се пресичат! Явно го показва..., бяга от него не желае го вижда, да го чува.Това, какво е!?

8

Бобо

преди 7 години

Аз 3години се опитвам да я забравя ,ама не се получава.

7

Анонимен

преди 7 години

До 6:-)

6

До 4

преди 7 години

Това го правят истинските хора,според мен.Които не искат да имат нищо общо вече.

5

баю

преди 7 години

ЗАЩОТО НЯМА ДА Е ТОВА КОЕТО Е БИЛО. ЩЕ ОСТАНЕТЕ РАЗОЧАРОВАНИ ОТ СРЕЩАТА СИ. В СПОМЕНИТЕ ВИ Е ОСТАНАЛ ДРУГ ЧОВЕК А НЕ ТОЗИ КОЙТО ВИЖДАТЕ В МОМЕНТА И ТОВА ЩЕ Е НАЙ ГОЛЯМОТО ВИ РАЗОЧАРОВАНИЕ. ЗАТОВА НИКОГА АМА НИКОГА НЕ СЕ СРЕЩАЙТЕ СЪС СТАРИ ГАДЖЕТА АКО СА МИНАЛИ НАД 10 ГОДИНИ. НАЙ ДОБРОТО Е ДА ВИ ОСТАНАТ СПОМЕНИТЕ ЗАЩОТО ТЕ СА НАЙ ХУБАВОТО НЕЩО КОЕТО ВИ Е ОСТАНАЛО ОТ МИНАЛОТО. ОТ СПОМЕНИТЕ ПО ХУБАВО НЯМА. ЗАПОМНЕТЕ!

4

Анонимен

преди 7 години

Нито го вижда, нито го чува. Освен, това бяга от него, ако случайно някъде го види. Това, как ви се струва?

3

Виктор

преди 7 години

Един човек щом ви е предал няма място в вашият живот повече!

2

Грешка!

преди 7 години

Исках да напиша "хора", излезе "хоПа"! :)

1

Много хопа търсят

преди 7 години

бившата/бившият, когато им домъчнее, когато имат нужда някой да ги изслуша или просто им се прави секс, а няма с кого.Не рядко получават съгласие за среща или другият/другата ги изслушва. Но много рядко от такъв повторен контакт се възражда трайна връзка.Много са и онези, които не искат да видят и да чуят бившия/бившата, защото са обидени или защото в живота им вече имат нова връзка. Или просто защото бившият/бившата е истински из_род и ще те нарани просто ей така, за кеф, с думи или с постъпка