25

Хе-хе

преди 7 години

Еееее ми то и на мен ми се иска да лежа на сянка под бананови дървета и бананите сами да падат в устата ми,но нъц бачкам за да ям. Има и една мисъл '' Не ще само ядене,иска се и акъл.''

24

Хех

преди 7 години

Не са двадесет а двадесет и седем и половина милиона души ако се вземе в предвид и населението на България където пенсионерите се опитват да "живеят" с 240лв. въпреки че са се трепали за тази държава с по 40 години и повече трудов стаж само и само за да храни правителството ни някакви навлeци, нагли и безочливи търтеи които "бягат от войната", но не спират например в Турция където никой не ги заплашва, а те са си решили че трябва да седнат на нашата маса.

23

Анонимен

преди 7 години

В Йемен няма конфликт а агресия на Саудитска арабия, Нигерия е с най-много петрол в Африка , но не е неин , а на западняците! Други прибират печалби и всичко хубаво в тези страни.Там не е имало комунизъм да е виновен. Хайде сега прозападняшките *** да обясняват.

22

Анонимен

преди 7 години

Тия благотворителни организации упорито вървят срещу природата и естествения подбор. Размножават видове на които им е писано да изчезнат.

21

Анонимен

преди 7 години

Ако майка ми, приятелят ми, съседа, далечния познат и непознатия на улицата са зле, ЗАПОЧВАМ ДА ИМ ПОМАГАМ В ТОЗИ РЕД. А не моите хора ***, аз да се юрна през 9 планини да помагам на филанкишията.И това не е расизъм, ксенофобия и каквато и да е друга дьордова класификация. Това е здрав разум.Крепя човека до мен и той прави същото.

20

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка, България никак не е допринесла за съдбата на тези хора - нито пряко, нито косвено. Никак. Който ги е джобил, обирал, поробвал, експлоатирал - да си плаща кармичния дълг както намери за добре. Мъката по света е твърде необятна, за да можем да сме съпричастни навсякъде. Нито имаме ресурса да помогнем, а и самите ние сме в киреча до шия. Аз казвам, ако ще намаляваме нещастието по света, да почнем от нас. После, ако сме в състояние и ако имаме желание, да огряваме другаде.

19

Циник до 18

преди 7 години

Всъщност - много точно - описваш разликата , между "нас", и "тях"!!! Никога и през ум не ми е минавало - да седя "диванчепраз", и да чакам някой да ме храни наготово!!!!!

18

Бай Иван

преди 7 години

Африка...един толкова хубав контининент ,но за жалост населен с първобитни хора в главите на които няма нищо друго освен як кеск от тъмно до тъмно!

17

Циник до 16

преди 7 години

Приятелю, безмерно си прав!!! Да цитирам един африкански вожд в интервю за немските колонисти:"Немците дойдоха с картечници - но внесоха закон, и ред!"Белгийско Конго - колонизаторите си тръгват, и остават изградена инфраструктура...жп мрежа...пътища...действащи предприятия...само след 20 години - всичко е в руини!!!Насила - хубост - не става!Природата го е решила преди нас - видове, които не се адаптират, и развиват - са обречени на изчезване!!!!!!!

16

343243248583

преди 7 години

Сега на този глад,мизерия и болести се въдят като мравки ,бедна ми е фантазията ако са наядени ,здрави и имат по 1000$ в джоба!!!!

15

Г.П.

преди 7 години

"Към милостивите ще се покаже милост" е казано в една велика книга. Дано никой от тук изказалите се да не му се налага да се надява на милостта на някой друг

14

Циник до15

преди 7 години

....с една малка подробност - тези на снимката - не са ми копали на нивата, че да им подаряваме нещо!!! Само в "богата Германия" има над 250 000 бездомници...с немско гражданство - в цяла Европа са милиони!!!! Сичко Мара втасала - ще хрантутим "прародителите ни" - заради ЧЕРНИТЕ...ИМ..ъъъъ..очи!!!

13

Едно ченге

преди 7 години

Черните искаха независимост и деколонизация и ги получиха. А какви "злини" им причиниха белите, спряха племенните войни, белите лекари ги лекуваха и конторлираха болестите и епидемиите, построиха им пътища, мини, фабрики и ферми, а после, като си получиха черните независимостта, още на следващия ден почнаха племенните войни. Е, като искат да се управляват сами, нека и се изхранват сами, това е независимост.

12

Анонимен

преди 7 години

В Европа се всеки месец поради изтекъл срок на годност,се бракуват ,и изхвърлят хиляди тонове храна.Достатачно е да са малко пресметливи, за да знаят кога да бъде доставена на гладуващите в Африка,без да има нужда да ги канят на европейската трапеза.

11

Анонимен

преди 7 години

Да се замислим защо българи умират и се топим- тези, дето ни ограбват лскат ние умиращите да помогнем, а те само да богатеят. Накараха ни да опростим на арабите 4 млрд дълг- С кого сме се врекли???

10

горо

преди 7 години

Аз нямам колонии в Африка и не ме интересува.

9

Анонимен

преди 7 години

ако не се размножават като зайците няма да имат проблем, мен половия им живот не ме интересува

8

Анонимен

преди 7 години

И защо сме длъжни да храним някакви, които само лежат на сянка и се размножават?!

7

Анонимен

преди 7 години

На кой му пука, нали ФАЩ си защитава "интересите" на 15-20 хиляди км от Кравария, военно-промишления комплекс цъфти, лобистите са щастливи, доларът е стабилен. А че някакви амуджи мрели далеч-далеч, няма значение за Великия Господар от Белия Вигвам.

6

стара снимка

преди 7 години

Ами да вземем да поливаме,сонда правили ли са за подземна вода