200

анонимен

преди 7 години

Не гласувам за БСП,защото 26г.им се наситих на лъжите.И не Б.Б. съсипа икономиката,а точно БСП,заедно с Орешарски и другите преди него.Тая Нинова е тотална лъжкиня и манипулаторка.

199

Кукловодут

преди 7 години

Гласуваш за ГЕРП - получаваш Ердоган !!! Давайте съсипвайте България до изчезването и .

198

Анонимен

преди 7 години

Баба ми каза да не гласувам за комунистическата партия Гербначело с Партийния секретар на БКП в Плевен Цецка Цачева

197

БАБА СТАНКА

преди 7 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ

196

Правете си изводите

преди 7 години

Зам. - министърът на отбраната Орхан Исмаилов...Сега е в ДОСТ!!!!!!!!!!!!А докато е бил Орхан Исмаилов,който сега е в ДОСТ в министерство на отбраната........

195

Анонимен

преди 7 години

До Гошо.. и си пази самолетните билетите с които е пътувала жената .Мани ,мани ! Пак подмириса ,пак ще се стържат нечии ***...Тези ЧервеноТиеквеничета в последно време съвсем са истирясали и психясали . Надминаха Гочоолу и Дочооолу. И като удавници за сламка ,лъжат,лъжат на поразия . Белким хване дикиш .Пенсии по 500-600 лева, заплати по 2000 хиляди. Сиреч-това го слушахме през 2009 годинта . Както обещаваха -разко и незабавно .А като минаха изборите -пей сърце ,живот здравей . За тях .

194

ognyanz

преди 7 години

Щом Белгия, която е поне три пъти по-малка по територия от България може да има собствено мнение и да налага вето на решения на ЕС, които не одобрява, защо ние да не можем да го правим? Не може да се гласува за всичко само за да получаваме еврофондове, както разправя Бойко и както правят гербаджиите в Брюксел. На ниското магаре всеки се качва.

193

агент

преди 7 години

Герб губи тотално изборите се шушука днес в ЦИК

192

Анонимен

преди 7 години

давайй Нинова сега трябва да изринем разбойниците само СДС

191

Анонимен

преди 7 години

Бойко много добре знае че вече е пътник даже и ЦРУ го знае

190

журналя

преди 7 години

Гласувайте за Цв Цв лъжец от класа,Деси от Дулово,Караянчева,Лъчо Мозъка,Георги Марков-Дантелата,Антон Тодоров *** и половина

189

Анонимен

преди 7 години

Г-жо Нинова готвите ли Деянчо вече за еврокомисар, готвите ли? Знам че огладняхте толкова време извън властта той ще ви нахрани.

188

Гошо

преди 7 години

Хич не му трябваше на Б.Б. да се замесва в скандал с Ел.Йончева, ама имало глава да пати. В негова помощ излъга Дянков, сетне се оказа, че това,което той твърди, съвсем не е така. Намеси се Харизанов, цитира данни, за които знаят само от българското разузнаване, но не и от ИДП... Скандалът се разраства и то само 2 седмици преди изборите.

187

Анонимен

преди 7 години

Рашките здраво са я окъсали. Mypзилкитe стават все по-свирепи като притиснати в ъгъла. Колкото и да им е мъчно. Даже и да спечелят изборите ще си отидат безславно като Обещарски . . .

186

обидна опашата лъжа

преди 7 години

мадам Корни обещава ,ама не показва магоснически жезъл ...щото само с магия може да накараш един зъболекар да ти работи безплатно ,за аптеките не смея и да помисля.....И цъфтяща икономика , и нарастващо потребление......Има БГ народеца за щарани и де бре фърга въдиците....

185

Пики

преди 7 години

Днес прочетох "престъпление е да гласуваш за ГРОБ-скрий да дедовия личната карта,спаси България"!

184

Ники

преди 7 години

Днес прочетох "престъпление е да гласуваш за БСП - скрий на баба си личната карта, спаси България"!

183

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 214: "Освен това 2006 тук в Англия..."Ако не си 215 можеш да прочетеш 219.Стига сте ни давали акъл от някъде воните на русофилство и комунизъм.Защо си в Англия а не в руската ***?Какво искаш гробокопачите на българският народ БСП/БКП от "Позитано" да ни извадят от ЕС и НАТО и да ни налазят зелените човечета на Путин? Ама ти ще си останеш в Англия но ние които им ядохме попарата на комунистите десетки години (на 68 години съм) ще останем в руските л....а.

182

Гацо Бацо

преди 7 години

Не е работа на Корнелия да казва с кой ще се коалира ГЕРБ ! Това си е тяхна работа . За разлика от Станишев Борисов не се е целувал с Местан...

181

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 215: "Вие тук сте наистина под нивото ми да коментирам. Чао и се самоунищожавайте там в Бг,"А ти като не си тук а си някъде (сигурно не в североизточната ***) с какво право ни даваш акъл. Нали ви видяхме какви комунисти сте след като гласувахте за *** и ни го натресохте да му берем срама. Сега искате да ни натресете оная луда кукумявка в менопауза дето иска да става премиер.След като толкова ги обичате защо не ходите в руската *** ами се тикате на Запад.