19

Наблюдател

преди 7 години

Като имаме продажни политици дето раболепно се огънаха пред ЕС и затвориха абсолютно изправни реактори на Козлодуй, сега силно загрижени за екологията естествено ще ни докарат да копуваме ток!

18

объркан

преди 7 години

Обхванат съм от силно смущение и като така, ще се боядисват ли сега съвеЦките ТЕЦ на Тато, с технологичното равнище на 30-те години от миналия век. Един от балканските първенци от подобен вид го обявиха за покойник. R.I.P. ТЕЦ-Варна! Скоро май и "Мариците"! Че и други има.

17

БАЧКАТОР

преди 7 години

Европейския съюз ще ни докара един режим на тока за другата зима. Тъй ги виждам нещата. Дано Англия да повлече крак...

16

BURZUM

преди 7 години

Абе не четете ли ....просто българските лигнити не могат да бъдат пречистени до това ниво с никакви пречистващи съоражения ако го приемат край с ТЕЦа и край с ръста от 3 %хахаха....здраво ни е.б...т

15

Анонимен

преди 7 години

Ами да почакат още малко с новите технологии, да видят планетата да чака може ли!

14

Анонимен

преди 7 години

Има клауза според която можем да пуснем 3 ти и 4 ти блок.

13

Анонимен

преди 7 години

ЛЪЖА Е. С НИЩО НЕ СЕ ЗАПЛАШВА СИГУРНОСТТА.МЪРЗИ ГИ ДА СЕ ПРЕСТРУКТУРИРА И ДА РАБОТЯТ КАТО ЗАПАДНЯЦИ . УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЯВАШ ЯВАШ Е КАРАТ

12

Анонимен

преди 7 години

Мн умници тука. Гледате в перспектива. Най-лесно е да плюем срещу вятъра. Трябва да се разсекретят новите технологии, Но има огромно лоби срещу новите заключени технологии от страх за неуправляемо преразпределение на силата към не силните в момента.

11

Мен

преди 7 години

ЕС да ми го *****! Направо да предлагаме да пречистваме по 200% а не по 99%. Това е чисто посегателство на независимостта на България.

10

Анонимен

преди 7 години

Да започнат да се влагат пари във ВЕЦове и подобни еко източници. Не ни трябва още едно атомно л. Айно, способно при авария да съсипе Дунав, че и Черно море. Със тези водни източници които имаме, можем да се подсигурим за стотици години напред. И работни места повече, и еко сигурност пълна, и енерго сигурност много по-голяма.

9

Анонимен

преди 7 години

Покажете им един среден на брюкселските ***, пикая им на изискванията, какво е това нещо бе, от 10 години само ни съсипват енергетиката, а сега направо искат да я закопаят.

8

Рюхо

преди 7 години

Не ги подсещай. От тоя АЕЦ вече са откраднали пари сигурно колкото за 2 АЕЦ-а. Ако пак почнат поне за още 2 ще откраднат мръсниците.

7

БЪЛГАРИН

преди 7 години

ЯСНО СЕ ВИЖДА ЧЕ НА КУНЕВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОТЪРСЕНА СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА 1 И 2--РИ РЕАКТОР НА КОЗЛОДУЍ И ДА ЛЕЖИ ДОЖИВОТ В ЗАТВОРА ЦАЦАРОВ ПОНЕ ТОВА МОЖЕ ДА НАПРАВИ БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ Е ТРЯБВА ДА ПИПНЕ И КОСТОВ ЗА КРИМИНАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ КАТО И Ф ДИМИТРОВ ЗА РАЗБИВАНЕТО НО СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ОЩЕ И ОЩЕ

6

Анонимен

преди 7 години

Тук няма ли някой масон, да си поговорим за бъдещето на енергетиката и цивилизацията в следващите 10 години? Както и за шестата раса, от която те няма как да са част.

5

Анонимен

преди 7 години

Май ната му на европейския съд. Енергийната ни сигурност стои над ЕС и смотаните му изисквания. Брюкселските мекотели освен, че ще сринат енергийната ни система, също така ще предизвикат огромна безработица, а това е недопустимо.

4

Анонимен

преди 7 години

Значи нов АЕЦ е крайно необходим.

3

Анонимен

преди 7 години

Някой дава минуси, за какво? Да не би да не вярваш в масонският крадлив, лъжлив, филмиран елит или в крадливата политическа класа, която направо смаза България? Ама провери в интернет за масоните, прочети да видиш какви добри хора са, все по-разпадащият се свят днес е резултат от техните действия :D Ама те не го схващат, така и ще си напуснат земята в следващите 10 години.

2

Анонимен

преди 7 години

Който дойде на власт, няма какво да му мисли, да изтегли 100 млрд заем, да покрие 26-те стари дългове, с 30 да покрие изискванията, останалата част да си я поделят масонските ложи и останалата част от политическата класа по братски, с любов!

1

Един

преди 7 години

*** няма проблем, да излезе пак "експерта" Трайчо и да ни обясни как нямаме нужда от нов АЕЦ и колко ще ни е добре да бичим на въглища ...