153

Велемир

преди 7 години

До Nadia Nikolova 85 Герджик зн. Украса ТР БГ

152

Април

преди 7 години

Русия никога не ни е освобождавала. Идеята и е била България да стане задунайска губерния, но не са успели да се справят в международнатаобстановка. Разходите по войната сме си ги платили до лев. После следва месене във вътрешните ни работи с всички средства, до настоящия момент. Като се добавят и многобройните българи-продажници, ето ти настоящата картинка.

151

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 165Аз ако съм никога не бих помагала на БГ, просто ние сме не само неблагодарни ми даже и неглежираме и все едно не е вярно че толкова руски граждани са умрели за освобождението на нашта територия, за кято сега турция даже я нарекоха бивша територия на османската импреия. А сигурно знаете че в такова официално изявление всяка една дума е специално премерена и обмислена и не случайна

150

Анонимен

преди 7 години

И този умник се захвана с външните работи вместо с вътрешните .

149

тролове светна ли ви

преди 7 години

Първа стратегическа цел: "успешно" се "постигна" влошаване на отношенията с Русия и твърде напарфюмирано, медийно "стопляне" с Турция;Втората: на тази основа, подклаждане на напрежение, вдигане на мюсюлмански майдани, нарочване на БГ ор соро соидните НПО, ембаргови санкции и прочееИ накрая Третата: Окупация под предтекст за "защита" на нечии "права" или нещо друго обичайно от тоя род!

148

1

преди 7 години

До :))))))))))ганчооо,нашата армия от какво е,картонената,че тръгне,и не си представяш какво ще стане.

147

Анонимен

преди 7 години

Цяла нощ не можах да спа с мисълта ако ни нападнат българите къде ще се крием.

146

:))))))))))))))

преди 7 години

сменихме им имената на "Завоевателите" :))))))))

145

Анонимен

преди 7 години

Какво се опитва да каже тоя пенционер?

144

Анонимен

преди 7 години

"Много от изселилите се в Турция по решение натехните дядовци се мъчат и чакат България да им каже елате чада в Родината си България, елате в нашата си Родина. "Та ние и без покана си идваме, когато искаме! Кой ти каза, че чакаме покана...нерабрах какво искаш да кажеш...

143

Анонимен

преди 7 години

Много от изселилите се в Турция по решение натехните дядовци се мъчат и чакат България да им каже елате чада в Родината си България, елате в нашата си Родина. Ще дочакат ли. Готови ли са те и техните деца. Готови са. А нашите управници какво чакат.

142

Анонимен

преди 7 години

Ей, тур???чуля смрадливи, не св правете на много отворени! Ще бъдете бити и разкарани от нашата свещенна земе която мърсите от години. Не сте ли разбрали, никъде по света никой ме ви харесва защото сте диви, грозни - дзурлести, прости, където сте били застой, смърт и разруха. Днес живеете в една Турция която рано или късно ще избухне в гражданска война заради и.д--иота Ердоган. Нито език, традиции, култура някъде се харесват. Имената и религията също. Много сте смели като пишете но сте шубета.

141

Анонимен

преди 7 години

Герджиков, Герджиков....Да ти кажа една поговорка, ще ти е от полза: преди да лапнеш кокал премери си го отзад за да не плачеш после.

140

и пакет леща

преди 7 години

До До 153всички се надпреварват да обясняват колко незначителни сме, а пък бъка тука от чужди агитации, фондации и агентури да пълнят главите на шараните с антички щуротии и бръмбъри.

139

До 153

преди 7 години

Ами скъсайте ги бре, какво чакате. Прекалено незначителни сте за Тюркие. Виж, ако Тюркие скъса отношенията за вас става страшно.

138

Анонимен

преди 7 години

Моля администратор да изтрие коментари 149, 146 и 135! Съдържат антибългарски послания и обиди!

137

Анонимен

преди 7 години

за мюсюлманите в България, откъде са, какви са пише Митхат паша, но на последното преброяване имаме и стотина потомствени марсианеца и един вулканец

136

Анонимен

преди 7 години

Вашия гугъл нещо не ви е писал, за турците в България от къде точно са дошли...има източници, където много ясно е обяснено през османско от кои местности от Анадола колко турци и къде се изселили на Балканите...вие правите изводи от някви комунистични източници! Викайте каквото ни искате, Аз и другите турци където сме израстнали на Балканите много добре знаем Кои сме и от Къде сме дошли! Някои твърдят, че "помагачите" са си сменили вярата през османско, но някои историци пък-помака си е ***.

135

Анонимен

преди 7 години

"Благодаря, че спря писането с главни букви. Да те питам нещо - говориш български, живееш в България, пък се считаш за турчин. "Колега, говоря български защото съм роден и съм учил до известно време...и не съм спирал да поддържам връзка с приятелите си там и не съм го забравил, не живея в България! Живея в Турция от доста време...колега спрямо какъм съм, турчин съм от Кърджали! Провери през османско, турците от Кърджали от къде са дошли на Балканите! От Анадола, също има и в Делиормана и тн..

134

Бай Хой

преди 7 години

Нагли османлии! Абе няма да стане на вашето. Досега не съм гласувал, но сега ще отида. И мои приятели ще накарам. Ей така, да ви намалим процента. После ми говорете за това че сте толерантни, че искате тази държава да просперира. За вас просперитет означава да се премести южната граница след Румъния. Кого заблуждавате. Било османска територия. Друг път. Особенно по времето на хан Аспарух. Тогава сте били едни диви племена с дрипи на гърба си. Абе я си четете сами историята.