124

ГЕРБ

преди 7 години

До хи-хи-хи 130 Дали така ще хихикаш след изборите?

123

Реалист

преди 7 години

Както винаги Плевнелиев е на европейска вълна и тава е правилно за България.Умен човек с визия.Единствения му "недостатък" е че не е комунист.

122

Категоричен

преди 7 години

Къде се шматка най-често тоя, че да го прас**еш ?Оооооо, никога няма да изтрием срама от името си, който тоя му*льо ни залепи.Простащина, неграмотност .......... що за некадърник допуснахме за президент?

121

А бе

преди 7 години

Кой го вълнува какви ги плещи Колорадеца?Вече е напълно безопасен политически труп....

120

Анонимен

преди 7 години

Само за ни дразните ли непрекъснато го цитирате това недоразумение? Мислехме, че най после сме се отървали от него. Да му намерят най накрая някаква "почетна" длъжност в щатите и да си го прибират.

119

хи-хи-хи

преди 7 години

До 127!Анонимен тикваджия.Плевелски никой не го е посрещал , освен колежките му -камериерки в хотелите.Никой никога не го е приемал на сериозно ,защото знаят че е някакъв слуга на бившия слуга на Тато. И никой вече не се сеща за него.Даже и жена му се срамуваше , че се оженила за хамстер. Мисля че си плаща с откраднатите пари, за да пишат от време на време за него.Ей така ,за да сме сигурни че не се е поминал.

118

Анонимен

преди 7 години

До Един"Нали се бяхме разбрали, че с този позор повече няма да ни занимавате?"---Ама, чакайте, те "днесбегето" искат и да ни разсмиват, недейте така. :):)

117

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 127"Всички виждат как в Европа посрещат Плевнелиев."---По усмивката! Като на ученик от Второ помощно училище - София му е! :)

116

Анонимен

преди 7 години

Всички виждат как в Европа посрещат Плевнелиев и как посрещат Радев. Нямам нищо против генералите, но фактите са си факти. Колкото и да обиждат единия и да хвалят другия не мога да кажа на черното бяло и обратното. Избрахме се един генерал, който ще си го търпим и няма да го показваме много много, за да избягваме шегички

115

Анонимен

преди 7 години

Този рогоносец е никой, дошъл от никъде и отиващ в нищото......Ходи по разни форуми и се пъчи като гладен на сране, а в същност никой не го бръсне за слива...а през това време някой бръсне сливата на жена му.

114

роско Плевела

преди 7 години

Аз нарочно се появавам в публичното пространство,защото обичам да ме псуват и освиркват,даже и затова станах президент,знам си ,че в мен има нещо гнило ,но хи,хи,хи не ми пука,щото верно съм лигльо и мекотело хи,хи,хи!

113

До 127

преди 7 години

Забрави да добавиш и КРАДЛИВИ... ама много крадливи.

112

Анонимен

преди 7 години

Това са ГЕРБ... посредствени, некадърни, незнаещи и неможещи. Вижте ги хубаво и знайте за кого да НЕ гласувате!

111

Анонимен

преди 7 години

Ууууууууидолу,Роску лигльото ууууууу,мекотело,женчо,скриии се бе,национален предател уууууууу,народа не иска да те слуша ууууууу !!

110

Един

преди 7 години

Нали се бяхме разбрали, че с този позор повече няма да ни занимавате?

109

Ей

преди 7 години

СТРАНДЖАТА, пиши с ника си бе. Стига си се правил на 10 бр. анонимници. Стилът ти е познат на всички.

108

Анонимен

преди 7 години

Този на снимката е умен, успял и красифф и както винаги дебилски усмихнат. Няма ли най-после да го назначат за еврокомисарка на мястото на КриСталина Георгиеффф

107

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е президент на българите, а Радев на предателите на България-русофилите!НЯМА КАК истиският родолюбец да харесва продажник-комунист, поставящ интересите на чужда държава над националните.

106

Анонимен

преди 7 години

А Радев подкрепи СЕТА

105

Анонимен

преди 7 години

Най цивилизования ни президент, заедно с Петър Стоянов. Естествено, нечистоплътните селяни с кирливите ватенки няма как да го харесват.