41

Анонимен

преди 7 години

"Неслучайно изразът "турски тираджия" е нарицателен в България."Чували сме и за Бай *** къскадьора хи хи хи днес иматели инцидент на пешоходна пътека...има май катострофирал българин в Румъния...ама ся ако питам то той неможе да е виновен...или пък не е българин...или виновна е пешоходната пътека и тн.

40

Анонимен

преди 7 години

"ми те прабългарите са говорели език подобен на турски бе, напиши IYI в гугъл да видиш че не излизат картинки на волен сидеров, а излиза старото турско знаме, от преди османската имерия :)"Да и това е символа Бозкурт на националистите (патриотите) в Турция...

39

До факт

преди 7 години

Бай *** е дошъл роб и роб ще си отиде...За Бай Ганьовския манталитет няма кво да гледаме гугъл...личи му от всякъде какъв е...

38

онбашията

преди 7 години

До до "Как е на бъми те прабългарите са говорели език подобен на турски бе, напиши IYI в гугъл да видиш че не излизат картинки на волен сидеров, а излиза старото турско знаме, от преди османската имерия :)

37

Киро Кюмюря

преди 7 години

До 38.те са останали на лятното

36

Анонимен

преди 7 години

"а и до днес си пазите българските имена"80% от изселниците си възтановиха имената, ведна в първата възможност, А за тези, които не си възтановиха...Знаеш ли как се Възстановява Име...с Дело, трябва ти време, явно не им се занимава...Аз чаках 1 месец да си го възсатова...отидах, подадах молба върнах се и след 1 месец излена, та пак дойдох за смяна на документи...като ги сменяхте ги сменихте за 5 минути...м р ъ с н и комунисти!

35

SS

преди 7 години

тъкмо друг път да не купуват хамеркански коптери...

34

До Киро

преди 7 години

"С изненада и аз сега разбрах, че Турция е в отбора на напредналите държави, отхвърлили глупостта - смяна на времето, на 8 септември миналата година"Колега да ти кажа, по добре е така...използваме повече дневната светлина...има и недоволни, но повечето се радваме, че като излизаме от работа е светло още...

33

Анонимен

преди 7 години

Българите имат македонците за братя, пък македонците ги плюят.Турците имат българите за братя, пък българите ги плюят. Роднински свади.

32

До 31

преди 7 години

Знаеш ли, че като дойдахме почнахме работи в хубави работи, фабрики, държавни служби и тн...Сега повечето сме пенсионери с хубава пенсия, собствен бизнес...къщиии, коли, децата ни са с хубава работа и тн. Няма изселник, който е на квартира и безработен! Незнам тези глупости кой ти ги казва...А тези пък като мен където и аз не си продадох къщата там, но пък не върнах...я оставих да избягаме чат пат за отдих, ползваме я един вид като вила...

31

До 29

преди 7 години

И аз това казвам де. Турският език е мааалко видоизменен Аспарухов език. Тези думи не са навлезли в турския, те са си били винаги там. В турския са навлезли много персийски и арабски думи.

30

До 31

преди 7 години

Върнаха са някои да, Най голямата причина беше, че не си бяха продали къщите, ниви..и ги изплаши големите градове, просто са свикнали да живеят в къщи с двор. А тези, които останахме Успяхме...ако не са бяха върнали до сега щяха да сепсионират тук...Аз да ти цитирам думите на Т. Йозал, като отвори границата за нас "Ако иска и Живков да дойде..."

29

Див Петел

преди 7 години

Няма лошо...

28

Киро Кюмюря

преди 7 години

Лошо, жалко за жертвите... С изненада и аз сега разбрах, че Турция е в отбора на напредналите държави, отхвърлили глупостта - смяна на времето, на 8 септември миналата година, както и Русия преди 3-4 години, и повече няма да го сменят!

27

До до 27

преди 7 години

Както виждаш още сме си тука и сме си прибрали житото и тютюн,а а като ходихте в Турция защо се върнахте. Xайде обясни ни хем казвате че сте турци, хем искате да сте бъЛгари, а и до днес си пазите българските имена. Искаш ли да ти цитирам точно думите на тогавашния турски премиер като какви ви определи.

26

До Е

преди 7 години

Колега, понякога много харесвам твоите коментари, не си като другите...расисти хептен...

25

Е

преди 7 години

Лошо. Добре, че не е паднал в населен район и че няма повече жертви на земята.

24

До 26

преди 7 години

Виж сам си си го казал:-) добре, че бяхме ние на времето да СЕЕМ нещо, то за това повечето като се изселихме ви се влоши селскотостопанство:-) Абе през 89 та нямаше кой да ви прибере житото и тютюна Да.

23

до 19

преди 7 години

В България турци няма има българо-мохемадани и българо-мюсюслмани останалото е в главите на Доган и Местан служителите на ДС, които навремето предаваха ''турците'' на когото трябва, а днес ги държат в немежество и чудовищна бедност за да им садят тютюн.

22

Само

преди 7 години

който хал хабер си няма от авиация може да твърди,че видите ли като има GPS и автопилот мъглата нямала значение!Теоретично може да се излита,лети и приземява само по уреди и показания на Д и БП,РСП-та и РСБН-ни,но е изключително трудно!Видимостта е от съществено значение!