13

Мънго Джери

преди 7 години

Дали България ще остане в периферията на ЕС зависи изцяло от управлението и. Когато същото резчита единствено на Евро парите т.е. да бъдат "усвоени" /на *** език окрадени едни готoви пари/, няма начин да не си останем периферия! Големия проблем на България е, че за управляващи от всякакви окраски тия пари са основни за крадене!! А всъщност това трябва да са помощни средства за икономиката която за да се развива бързо най-важни са Реформите!!

12

Кратун

преди 7 години

Българските политици се интересуват единствено от това дали ще им секне краденето. Бъдещето на България кучета го яли...

11

смЕх

преди 7 години

До 4 *** Направо на морзова азбука да започваме ,ама тогава току виж ни изкарали тер.ористи.

10

Стамболов

преди 7 години

Българският интерес е несъмнено Европа да се федерализира, защото принадлежността ни към един силен и проспериращ ЕС е единственият шанс за икономически и социален напредък на България и защото културният профил на българския народ е европейски ! Всякакви опити за пренасочване на страната ни под контрола на бившите Руска или Османска империи са гибелни за нашия народ !

9

ззз

преди 7 години

E да де! Всичко е ясно!Идеята сега е "Златната среда" да си прави каквото иска и да не се съобразява с останалите плебей, а периферията ще и се разрешава да ходи (на екскурзии) където си иска, но да работи само където и разрешат, да прави каквото и кажат и да и дават малко трохи от царската трапеза за да пази рахатлъка и границите на богопомазаните държави. При тези условия и Англия ще се откаже от БР Екзит-а и ...... да го дуxaт бедните!!!

8

ЧЕ ТЕ НЕ ИСКАТ

преди 7 години

да ги дават тия пари. Не разбрахте ли бе ЕВРОПРОШЛЯЦИ. Сега уж да го приемат, догодина полека лека намаление и шута накрая. И за каквво спря 4 блока на АЕЦ и ЮЖЕН ПОТОК прогресивната общественост у нас / каквато и глупост да е това/ и лично КРИВОУСТАТА, преговарящ и после евроминистър. А Станишев даже постче си уреди. Все набожни еврогейци, правоверни евроатлантици. Тиквонтий става и ляга със заръките на НАЧАЛНИЧКАТА

7

Анонимен

преди 7 години

Разковничето е в евросубсидиите, няма европейска държава към настоящия момент, която да иска да се откаже от евросубсидиите.

6

ТО ГОЛЯМА ФАЙДА

преди 7 години

от субсидийките от МЕРКЕЛ за обикновения българин няма. Да му мислят фирмите на ПЕЕВСКИ и ЧЕРЕПА, които ТИКВАТА облажва с пари за строежи и ремонти

5

ВЛАСТТА

преди 7 години

да разпределяш ВСИЧКО в ЕС - 4 РАЙХ мечтата на ХИТЛЕР се сбъдна. ТУК ще има КОНЦЛАГЕРИ за пакистанци, а който българин успее да се уреди на Обетованата земя ще работи за величието на ГЕРМАНИЯ. ЧЕСТИТО ЕВРОСЛАГАЧИ! Ако не се вземете в ръце скоро ще изпитата НАРОДНАТА ЛЮБОВ

4

Циник

преди 7 години

Ла*па...мръ**сна...яс*треб...са*пун...и още супер много думи не могат да се "ползват"...човек в чудо да се види!Да почваме със сигнални флагчета...и димни сигнали ли?

3

Циник

преди 7 години

Не знаех че ла*па е *** дума!Как да напиша котешко ходило ли?И ла*па Гърция...та чак ще се задави!

2

Башка Луд

преди 7 години

Не периферията на общността, а дъното!Трябва да сме луди да мислим, че някой ще ни пусне на трапезата, за нас само трохи и то второ качество!

1

Циник

преди 7 години

Ъхъ....няма да са "финансови" ....и няма да спре "кранчето" ...ама само докато има ЕС, което никак не е сигурно! И другата глупост..."суверенни страни членки"...ъхъ...много са суверенни...затова Меркел изнудва със санкции Унгария, Полша, Словакия..и всички, които не и играят по свирката! Затова Гърция *** - а България блее!Гати и експертите....да земат да хвърлят един боб - повече ще познаят!Лакеи!