203

Норм

преди 7 години

Само искам да кажам дека не сме висчки с промити мозоци од титов комунизам има голем дел кои го разбираат това, аз сум от Македониа и гледам колку е заблуден и заслепен народот, и да искам неможам да кажам нешто против...зошто пекол ште ми го направат животот али тоа е што да правиш

202

Анонимен

преди 7 години

Оставете ги да се оправят тия макета. Рано или късно ще опрат до България. Сега като им разделят държавицата на две, че запада поддържа албанците, ще запеят друга песен. Ще ги видим се юнаци ли са или се л**.

201

Братя

преди 7 години

БЪЛГАРИ

200

Братя

преди 7 години

Поради що се срамувате да се наречете ***?

199

емигрант

преди 7 години

за съжаление е прав-как пък толкова години държавата не можа да се справи с престъпността ??!!

198

Самуил

преди 7 години

Само,че Гоце Делчев е български революционер и истинското му име е Георги Николов Делчев.

197

Анонимен

преди 7 години

МАКЕДОНИJA НА МАКЕДОНЦИТЕ .ЦИТАТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

196

Самуил

преди 7 години

До 225 .Ти откъде Си?От българската част или от албанската част на БИВШАТА ЮГОСЛАВСКА ПРОВИНЦИЯ?

195

ШАМАР

преди 7 години

Този заби шамар на България .Прав е .

194

Анонимен

преди 7 години

България принадлежи на Турция, защото Османска Империя е била тук 5 века .Факт. И Турция има пълното право да казва че тук е тяхно . Харесва ли ви българи ? Това правите и вие с Македония . С вашите камъни по вашата глава.

193

Брат Вурст

преди 7 години

БЮРМ има национален комплекс за малоценност.Днес.бг, спрете да обръщате внимание на този македоноиден 0лигoфрен.

192

Ами , прав е Неделко

преди 7 години

КАКТО БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ ПАМЕТНЕЦЕ НА УБИТИ ТУРСКИ ВОЙНИЦИ---- ТАКА И МАКЕДОНЦИТЕ НЕ ИСКАТ НАШИТЕ ПАМЕТНИЦИ!ЗА ТИЯ РАБОТИ СЕ ИСКА ДЪРЖАВНА СПОГОДБА!/...а не наши ченгета да цвъкат , където им падне.../ПЛЮС ТОВА ---МАКЕДОНИЯ НИ Я ДАДЕ ХИТЛЕР...ПОСЛЕ СТАЛИН Я ДАДЕ НА СЪРБИТЕ!ЕТО ВИ Я ---РАЗЛИКАТА !

191

ННН

преди 7 години

Македония Е България. За мафията и убийствата е прав.

190

Анонимен

преди 7 години

Македония - изкуствената държава, създадена от комунистите

189

Анонимен

преди 7 години

Га Итлер ви освободи от србско иго друго думахте. И сите бехте на мегдана да сретите Българите като бракя по кръв и Освободители.

188

Цървулко Недоделковс

преди 7 години

Миленко си е чист македонец, няма и капка българска кръв и е наследник на великите двама македонски царе, Сашо Макето Големата работа и Самуил дето българите го крадат като свой.И разбира се, че Божидар го е страх от великите аргументи на Миленко.Само дето в уикипедия на всички езици пише, че цар Самуил бил Българин... Ама това е световната конспирация срещу Македония. Целият свят така мрази македонците за величието им, че казва "Па вие сте си Българи бе!"...Но не трепери Миленко, вервай си..

187

tony t

преди 7 години

Албанците ще ги оправят ! И то скоро !

186

Анонимен

преди 7 години

Давам ви на Албанците !

185

Анонимен

преди 7 години

все ми е тая македонците какви са,квит си искат такива да са,щом не са българи и не искат да са ,нека не са,що ни занимават със себе си,имаме си граница ,спазваме я кво повече сакат

184

коко

преди 7 години

До MAKEDONНикой не плаче, поне не и обикновените българи! Разбрахме, че сте сърби - южни сърби! Само не вземайте български паспорти, вземайте си направо сръбски! И ако някой плаче, това са нашите политици- патриотари, нали избори идат и власт трябва да вземат! Това да ти прилича на борбата на вашите политици? Май сме си плюли в устата и колкото и да не ви се ще, доста си приличаме по манталитет (не казвам по друго, камо ли по общи гени, пу, пу, пепел ми на уста!).