28

Анонимен

преди 7 години

Албанец-джихадист, презапасил се с диагнозата "психични проблеми"

27

Стар набор

преди 7 години

Не е "терористичен акт", а какъв акт е да попитам, може би любовен "

26

до 9

преди 7 години

Според теб Унгария би следвало да е на "дъното на цивилизацията".

25

Българин от Германия

преди 7 години

В сайта Политикал Инкорект публикуваха, че нападателят е 36 годишен от Косово.А днес още един нов случай в Дюселдорф, 80 годишен нападнат с мачете.

24

Мунчо

преди 7 години

Ало сайта вече се е " изявил" и 1 с мачете ! Бавно реагирате!!

23

Анонимен

преди 7 години

ГЕРМАНИЯ е ислямизирана държава чернизирана И ЦИОНИЗИРАНА ТАМ ПОЛОВНАТА ИМ ПОЛИЦИЯ СА МИСУЛМАНИ БЕЖАНЦИ И ИMГРАНТИ ОТ АЗИЯ ТУРЦИЯ ЮГОСЛАВИЯ АФРИКА ТАМ РАСИЗАМА Е ОБРАТЕН АКО НЕ СИ РОМ ЧЕРЕН БЕЖАНЕЦ НЯМАШ ЧОВЕШКИ ПРАВА САМО НА ХАРТИЯПрочети още на: dnes.bg/world/2017/03/10/myj-rani-s-bradva-sedmina-na-garata-v-diuseldorf.334383#comment-newest

22

До 20

преди 7 години

Ахаха, наистина си мн смешен, но за жалост адски тъпичък. Прочети си текстчето отново и виж колко е безсмислено. Бих го нарекъл в стил патетичен и.диотизъм или. Няма какво аз да я превръщам територията ти в нещо. Тя отдавна се казва ганьовистан. И ти си от ужасното мнозинство на простаците, които прогонват все повече кадърните, за да си властват доволно в ***, докато сами се доунищожат. Вие сте като *** които убиват бавно тялото и в крайна сметка умират и самите те.

21

Анонимен

преди 7 години

Германски поданик, но с АРАБСКО име и вероятно съответстващо вероизповедание....Явно всички луди стават радикали преди им дойде музата...

20

до пустиняк

преди 7 години

Ако няко в Русия или ислямските и съюзници от Евроазаийския съюз тръгне да говори против Русия и да защитава НАТО отива в затвора.А тук разни предатели като теб пропагандират за Русия и плюят по България и съюзниците и от НАТО.Такива като теб които се опитват да превърнат България в ***,като Казакстан,Узбекистан,Таджикистан трябва да се вкарват в затвора за терористична дейност против държавата и българския народ.Предател.

19

Пустиняк до 17

преди 7 години

Руско-ислямски предател!?! Ахаха, много си умен, бравоз. Сега ще седна да те ограмотявам, като те намирам за неспясаем случай. Но за да стигна до ограничените ти възможности и със сигурност липсата на чужди езици ще ти помогна като просто напишеш terror statistics in russia и ще видиш какви бройки ще ти излязат за последните години. А това че хиляди с руско гражданство от чеченски прозход се бият за ИД сигурно също нищо не знаеш. И че вече обявиха Чечения за територия на ИД.

18

Коментарът е излишен

преди 7 години

Амир се казвал, значи?

17

до пустиняк

преди 7 години

Тогава нямаше ислямска държава.След създаването и колко атентати има в Русия.Я разкажи за някой случай от твоите информационни потоци долен руско-ислямски предател.

16

Пустиняк до трол

преди 7 години

Ех, глупчо. Толкова си късопаметен, че забрави Шереметово, Беслан, тетърът в Москва, а за да знаеш че атентатите в Чечения и Дагестан са ежедневие, ти трябват информационни потоци, които са прекалено сериозни за теб. Такива късопаметляци като теб, са елементарни за манипулиране и подчиняване. А ти имаш право и да гласуваш, което намирам за ужасно

15

трол

преди 7 години

Абе в Русия що няма нападения и атентати,като тя е най голямия борец против ислямска държава?Да,кажеш че там няма мюсулмани след като най голямата джамия в Европа скоро беше открита там от Путин и Ердоган,или че няма брадви.Странна работа.

14

Анонимен

преди 7 години

Петя Славова да беше уточнила, че е преписала статия на Ди ВелтНо понеже никога никой няма нея да я преписва, без да я посочи за автор, какво й пука...авторските права са далечна непонятна тема. Само се чудя, ако Ди Велт научат...колко ще й струва? :)

13

Пустиняк

преди 7 години

Това, че Германия е шокирана от 19годишен убил по ужасен начин деветгодишно дете., *** нема ни да чуе, нито го интересува. Защото извършителят е чист германец. Че в Германия се водят две гигантски дела срещу крайнодесни терористични организации, извършили десетки убийства на чужденци, също е твърде далеч от интересите и интелектуалните възможности на ***, но се впечатлил да оплаква германците, дето не могат да разберат как след толкова налети милиарди, *** продължава да мизерства

12

Жибор

преди 7 години

Те всички ислямци имат психични проблеми,но тоя дето се прави на ненормален що не замахна да пребие себе си,а взе да бяга като видя че положението става напечено?

11

Анонимен

преди 7 години

Медиите в Германия едвам процедили, че се казвал Амир.

10

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБИВШ ЮГОСЛАВЯНИН АМА С МЮСЛИМСКО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕОТ ОНИЯ ДЕТО ВЪРТЯТ ДРОГА , *** И ТЪРГУВАТ С ЧОВЕШКИ ОРГАНИ, НО СА ПОД ЗАКРИЛАТА НА СОРОС И ФАЩ

9

Пустиняк

преди 7 години

Човекът е с тежък психичен проблем с дълго досие. Пишат че идва от бившата югославия, защото като е пристигнал в германия, е бил с такъв паспорт. Германците не са толкова елементарни да определят хората по вероизповедание. А нападения с брадви на луди е имало винаги, и винаги ще има. *** обаче търси оправдание, за това че прогонва семейства на бежанци, и по този начин стои на дъното на цивилизацията.