81

Анонимен

преди 7 години

Тия жени къде гледат като се събират с ненормалници

80

Някой си

преди 7 години

ТОЯ *** НАПРАВО Е ЗА ТРЕПАНЕ.....НАЙ ДОБРЕ ДА ГО ОСЪДЯТ ЕФЕКТИВНО И В ЗАТВОРА ДА МУ СКЪСАТ ХАЛКАТА ПО ГРАФИК ПЪК ТОГАВА ДА ГО ВИДИМ. ...

79

Наблюдател

преди 7 години

До Анонимен 90, абе хич не е украсена, под юрганите се случват такива ужасии, че това изглежда бял кахър. Такива ненормалници, пред външния свят обикновено са адски кротки и любвеобилни. Дотолкова, че никой външен не може да повярва.

78

Анонимен

преди 7 години

Как му е фамилията на тоя?И тая жена поне двама мъже в рода и нямало ли е да му наместят акъла?Тая история ми се струва малко измислена,или поне по журналистически мноооого украсена.

77

Анонимен

преди 7 години

Бивш шапкар

76

парфюми Фрагрисима

преди 7 години

Многократно задържан и освобождаван,въпреки ограничителна заповед?? Законите ни са такива. Насилниците имат повече права от жертвите.

75

Анонимен

преди 7 години

Да си хванеш разведена жена е като да си вкараш две бомби пършинг и круз в къщата. Този военния като е взел парите с куфарчета и после "касичката " му е отлетяла. Компенсация няма.Това е.

74

Анонимен

преди 7 години

"Сега насилваната жена посещава психолог, който й помага отново да стъпи на краката си и да се почувства нормален човек."Дами или господа,Ако вашата половинка се държи неадекватно и опасно, а вие - нормално, обадете се в полицията веднага. Не ви трябва психолог.Ако се обадите на фондация, ще ви накарат да ходите на психолог, вмето този, който трябва да ходи. За това има програми и те това целят.И така: Звънете в полицията.

73

Анонимен

преди 7 години

Нека МВР коментира случая официално. Това е безобразен начин на публикуване.

72

Az

преди 7 години

Леле този ***, бивш военен ли е, не го знам какъв е, ако ми падне ще му навра главата в ***, ще го накарам да подпише декларация, че няма да си я изкарва от там повече от два пъти на ден. Голям смелчага, ще се държи така с жена, не си е намерил майстора. Ама да го вкарат в затвора, всеки ден да го порят като риба, да го пълнят като агне, да го друсат като хоро

71

Анонимен

преди 7 години

Някой хора гледат много филми по телевизията.

70

Анонимен

преди 7 години

До Напуснат от жена сиХа-ха-ха. И мойта така - 10 г. на ръце я носих, децата бяха малки, взе да се влюби в някакъв *** бензинджия и бракониер. После реве. Абе водевил.

69

Levak Harparcumian

преди 7 години

...eee, tozi da ne e kopiral nasite dogovori za ipotecen kredit...DA ne se plagiatstva...

68

Анонимен

преди 7 години

ВОЕННИТЕ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ БАКЛАУЦИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!

67

лили

преди 7 години

Любовен ад?! Къде в цялата работа има любов аз не разбрах. Законите ни са такива. Насилниците имат повече права от жертвите.

66

Анонимен

преди 7 години

Многократно задържан и освобождаван...въпреки ограничителна заповед??

65

"Съдби на кръст

преди 7 години

Тази вечер в "Съдби на кръстопът" ще видите: Любовен ад! Жена с договор за секс по график, за да се спаси от бой

64

Некъф луд

преди 7 години

Калайка за тоя и да се приключва въпроса!

63

Горан

преди 7 години

Защо го била търпяла толкова, ли? Ами, защото е разбрала, че е откачен, и я е хванало страх за живота и... Общо взето такива индивиди, за да се отървеш от тях, трябва да ги попречукаш, докато спят... И съответно после жертвата става подсъдима, и т.н. Гадна работа!

62

д-р Психо

преди 7 години

Едни от най-агресивните и откачени индивиди са полицай,военен,шофьори на камиони,таксита и тн. както и върлите футболни фенове!