25

Наблюдател

преди 7 години

Дори в единствената истинска Демокрация парламента /горна камара/ се опитва да ходи по нервите на гражданите! За това пък са истинска Демокрация, нещата се решават с Референдум - Глас Народен, Глас Божи!

24

Объркали саПонятията

преди 7 години

До Не по тематаВъв всички европейски карти, правени в периода ХV-ХХ в., българската етническа територия е ясно очертана и върху нея е написано БЪЛГАРИЯ.През известен период от време Италия е била част от Австроунгарската империя, но никой не твърди, че е била "Австрийска територия".Днешните турски историци разказват разни неща на децата, но това не променя историческата истина- 6 века разселват групи мюсюлмани насам-натам, мъчат се да бъдат нещо като Византия, но имат проблеми чак до днес.

23

Не по темата

преди 7 години

България не е османска територия и Турция не може да се меси във вътрешните и работи. Когато е създадена българска държава никой не е чувал за турци изобщо

22

соросопитек

преди 7 години

До edinРешението е умни политици с оригинални и силни решения!Като Ататюрк,дето му казвали,че е невъзможно да махне фереджетата в Турция!Е,той наредил всички *** задължително да носят фередже!И с фереджетата било до там!Така че толерастията и образованата демокрастия са нещо хубаво,но един умен политик е за предпочитане!

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21То няма лошо всеки да се облича с каквото му харесва, ама тия не са облечени, а опаковани. И не е ясно отдолу какво има - жена ли е, мъж ли е, дали не е помъкнал арсенал да взриви цял мол или просто е някоя добре охранена ханъма.Така че щом подобно облекло застрашава сигурността на околните, не може да бъде приемливо. Демокрацията дава права, но не бива да отнема правата на другите, а те имат право да се чувстват в безопасност.

20

Анонимен

преди 7 години

тц тц тц язък за швейцарския шоколад ! кравата като срещне бурката и ще и секне млякото. а бурката като разпаше пояса и ще им хвръкнат банките.

19

Рашо

преди 7 години

Ако им се яви на швейцарците някой *** целия опасан с бомби, много бързо ще си сменят мнението. Засега минават метър, ама никой не е застрахован.

18

Хенде Хох

преди 7 години

Не мога да ги разбера тези...какво има,да мислят?!?То е Очевадно че,трябват забрани и то не само за пингвините но и за джамии байрями и тем подобни дивашки идиотщини!!!Те нещата вече са извън контрол от простотията им,какво ще ми се чудят!?!?..луда,работа!

17

Анонимен

преди 7 години

междувременно един интереририран мултикултурно, дано не е пак Максудианец, гонил с брадва безбурките в Дюселдорф

16

Анонимен

преди 7 години

До edinЯд те е, нали?Нашите жени са по-хубави, интелигентни са и 90% от тях не са к/ви, въпреки че извънбрачният секс не се наказва жестоко, както е при вас!А вашите чаршафосани були са дебели повлекани, ограничени и озлобени и използват анонимността на бурката и на фереджето, за да ходят да мърсуват с когото им падне. Но човек не може да ги обвини - никой не ги пита, когато ги омъжват, нормално е да си намерят любовник по свой вкус, след като повечето от тях едва търпят мъжа си по принуда.

15

Анонимен

преди 7 години

Швейцарският парламент трябва да нареди на тия още по 5 чаршафа и по едно одеяло да носят, какво ни занимавате с тия бурки ли са булки ли са техен си е проблема, както искат тъй да ходят изобщо не ми пречат.. Но след като е демокрация всеки би трябвало да може да се облича както му харесва... в Русия няма подобни проблеми със демокрацията а във диктаторския ЕС на червените либерасти дори не можеш да се облечеш. Руснаците са светлинни години пред ЕС.

14

до 18

преди 7 години

Искаш да кажеш ще се събличат като европейските жени и краката им да са вечно навирени към тавана е няма да стане. ЕС минава твърдо за традициите и националните ценности тъй че много ти здраве нека жена ти си вири краката и се облича както магистрална жрица със чуждите жени не се занимавай. Щом не ти харесват европейските правила заминавай си за краваристан там няма бурки и кремълски жужета прав ти път.

13

edin

преди 7 години

Против бурките съм. Жените (а и мъжете) трябва да се ограмотят и сами да свалят тези чували. В същото време съм против забраните. Едно време ни забраняваха дънките и дългите коси. Не искам това време да се върне. Малко по малко губим свободи, веднъж тръгнали по този път не знаем до къде ще стигнем. Решението е просвещаване и приобщаване а не забрани.

12

Анонимен

преди 7 години

Да на швейцарците другото им е наред. И сега ще оправят и бурките.""""""Аз за тука говорех, ама ние сме по-тарикати от швейцарците. Първо от бурките почваме

11

Мамон

преди 7 години

До Анонименпокрий се, Маймоне, тука има и чужди мъже!

10

Анонимен

преди 7 години

"Кви бурки бе смешници, всичко ни на ред само бурките остана да оправим."Да на швейцарците другото им е наред. И сега ще оправят и бурките. А ние с тебе ще духаме супата и ще си броим проблемите дето само се увеличават.

9

Анонимен

преди 7 години

В арабски страни забраняват на жените един куп неща... включително облекла като къси поли и да ходят без определени покривала на главите.Това е техният дом и да си поставят изисквания колкото искат.Обаче като отидат в чужд дом, ще се съобразяват с неговите изисквания. Ако не им харесват, да не ходят.Аман от двоен аршин.

8

Анонимен

преди 7 години

Кви бурки бе смешници, всичко ни на ред само бурките остана да оправим.

7

Анонимен

преди 7 години

Много вериятно швейцарците ще ги забранят.Много грозно явление и много дразнещо там. Вървя си из красиви алпийски градчета в сърцето на Европа, родно място на протестантството, дом на свободни мислители....Изведнъж стадо (защото не са една две нормално вървящи) дебели нинджи завити в черни чаршафи изникват. Шумни богати арабки, дето нито те нито мъжете им потни вода някога са пили. По ръцете бижута като мутри.Противна гледка. Тези изпълнения да си ги правят в нуфтените си дупки в пясъка.

6

Е

преди 7 години

Ще го приемат, няма място за бурки в сърцето на Европа, нито където и да е на континента!