152

Анонимен

преди 7 години

До254 В Сърбия ,ако е мизерия,ние тънем по-зле от тях.

151

Анонимен

преди 7 години

Имам усещането че всичките червени *** са някакви уръфляци които не са виждали 5 лв на цяло и от партията майка са им спрели парите. Значи да сравнявате Сърбия и Македония с България е смешно. Тия и двете държави са десетилетия след нас. Явно обаче троловете са толкова мизерно платени че не го виждат. Другари намерете си почтена работа и спрете да ревете колко сме зле. Единия път като бях в Сърбия ми се наложи да ми направят превръзка в една болница - е такава мизерия не бях виждал.

150

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 249Не знам какъв е твоя стандарт, но по моя в Сърбия и Македония живият в мизерия.

149

Анонимен

преди 7 години

Ако Плевлю беше в Брюксел ,щеше да наблегне на някаква ,,заплаха от изток",и да призове армийте на ЕС да тръгнат към Крим и Донбас,пък за другото ,щеше да каже по нещо.

148

Анонимен

преди 7 години

Не е от пролетта , не е от затоплянето , и природата го усеща ! България съществува въпреки Бойко ! И това унижение преживяхме !

147

Анонимен

преди 7 години

А ако сега на негово място беше националния предател Плевнелиев щеше да каже колко е хубаво всичко и скоростите и как са го измислили евроатлантиците. Ако е възможно дори да го включат на задна.

146

Анонимен

преди 7 години

Всеки, който е бил в Сърбия и Македония знае прекрасно, че стандартът им е по-висок от този в България, така че тролчетата на гроб могат да си спестят лъжите.

145

Анонимен

преди 7 години

До 243 Сърбия и Македония са по-добре от нас, не е нужно да ходим в Армения за да се сравняваме с държави с по -тесни връзки с Русия.Арменците са пресметлив народ и много добре знаят с кой,какви отношения да имат,най-малко искат българи да ги съветват.Армения е малка планинска държава,без излаз на море и бедна на природни ресурси!

144

do 243

преди 7 години

Ти в Армения стъпвал ли си, че я даваш като пример за лошо място?

143

To6

преди 7 години

Време е някой да им каже на тези управници в ЕС истината. Дано президента Радев да има смелостта. ДАНО !!!

142

Аз

преди 7 години

Само да напомня на тролите, че марко одавна ритна камбаната и такива дето им се връзват - няма.п.п. бе по колко ви плащат, че и аз да стана един ***? Какво му е. седи и пище първото което се сети, ако въобще си прави труда да мисли самостоятелно. *** = Зомби.

141

Анонимен

преди 7 години

Попаднем ли в руската орбита икономиката и положението ни веднага ще "скочат" до нивото на арменската да речем или на кой да е руски сателит. Санкциите за сега ни пазят да не попаднем в тази смъртоносна орбита.

140

Анонимен

преди 7 години

Ефимерните лъжливи ценности на скалъпения ЕВРЕЙСКИ "съюз",окончателно умряха,когато "Брюксел" и неговият фюрер шмъркел,се заеха с насилствното налагане на "европейски ценности" и тълпи от терористи!След ограбването на източноевропейските страни и връщането им в Средновековието,Западът реши да се отърве от тях,като поне привидно,равностойни партньори и реши да ги запокити в задния си двор,като търеторазряден обслужващ персонал,на самоиздръжка!И ВЕЧЕ ПРОВЕЖДА ТВЪРДО ТАЗИ ЛИНИЯ!!!

139

БГ

преди 7 години

Темата няма значение. Важното е енергийните вампири да хапнат.

138

Анонимен

преди 7 години

Десет години ЕС, десет години ГЕРБ , ДЕСЕТ КРАЧКИ НАЗАД за тези десет ГЕРБЕРСКИ СРАМНИ ГОДИНИ ! Умножете ги по 6 000 000 и ще получите ШЕСТДЕСЕТ МИЛИОНА ГОДИНИ ЗАГУБА ЗА ДЕМОКРИЧНА БЪЛГАРИЯ !!

137

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 229Лъжа. Следната заплата според "Државниот завод за статистика" (тяхната статистика) е 23 457 което е с около 5% по ниско от средната в България. Всичките червени *** само пускате некви партенки. Само че вече всичко е лесно да се провери и не вървите

136

снайпера

преди 7 години

До 233Дай и цените на стоките бе борсаджията, от първа необходимост поне! Икономиста, да не се окаже че някой от тия държави си пазаруват в България...за по-евтино?!

135

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 212Ти виждал ли си учебник по история поне веднъж в живота си. Не те питам дали си го чел защото е ясно че не си.

134

Анонимен

преди 7 години

Кажи за санкциите Радев! Не ни мъчи!

133

Анонимен

преди 7 години

Средната заплата в Македония е 15% по висока от нашата, в Сърбия 20%, а в Румъния -40% !! Те си нямат ГЕРБ , Собственик на ГЕРБ , Собственик на КТБ, нямат си "избягал" в чужбина ПЕЕВСКИ , нямат си БОРИСОВ !