28

Селянин

преди 7 години

Ха-ха-ха ами *** бер отидохте да миете задниците на византийците вместо да станете фермери сега се притеснявате да не умрете от гладр

27

Анонимен

преди 7 години

Новото правителство незабавно да отмени двойното гражданство !

26

до 30

преди 7 години

Така сте се оправили тези, които сте на Запад, че постоянно по форумите седите и треперите дали няма да се наложи да се връщате.

25

до 30

преди 7 години

И как ще умра от глад туй ми кажи, аз си имам къща на село и не ми пука за никакъв ЕС, но за вас евроатлантистите дето се правите на някакви изнежени шваби и католици и захвърлихте селата идат тежки времена ще умрете от глад като третополови мишки.

24

А Н Т И

преди 7 години

до 30Разпадане на ЕС ?!Не думай...Нали Вожда ни води по европейско развитие ?!Два мандата, оакани и двата.Рестарт правихме с Боко, ресет идва и много българи занулени на два метра под земята.А с глад не плаши, всеки ден скачат цени на стоки и услуги.

23

Зозо

преди 7 години

Пик в активността на неграмотните путинистчета, файда йок! Айде, искам 1011 еднакви поста!

22

колибри

преди 7 години

До анонимен 30, дето е на ЗападВас, дето сте на Запад не мислете, че ви мислим. Вие да му мислите - как сте се оправили, дали сте се оправили. Не всичко е пари, а едно никога няма да имате - родина. Нас не ни мисли. От глад не само няма да умрем, ами ще дойде ред и вас ще храним.Ай чао.

21

Анонимен

преди 7 години

Плюя аз на този ЕС . Притрябвали са ми парите им . Да си прибират чер*****те и ще им гледам сеира след 10 години . Парите не са всичко -важното е идентичността .

20

Анонимен

преди 7 години

Спомням си как в Прага 2004 г. бяха санирани всичките панелки те постигваха Демокрацията , а ние си останахме в комунизма с подкупите ,шуробаджанащината, наще хора и безкрайното крадене от държавата после комунистите се преродиха и това прерасна в анцузите адидас, бухалките, мутрите, банкрут,застрахователи, източване далавера, чалга мутресите и ктб.

19

Анонимен

преди 7 години

Другарчетата червени селяни, дето плюете Европа ... знайте, че ако се разпадне ЕС ще умрете от глад.Да, точно вие българските, червени селяни - ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД !Нас които сме на Запад не ни мислете ... ние вече сме се оправили.

18

юбералес

преди 7 години

Ройтерс си лае, ЕС си върви......

17

мазепа

преди 7 години

До Честито, мишленца!Поляци, чехи и словаци с по 1000 евро заплата, яко са се прецакали.

16

Bad Company

преди 7 години

Абе честно казано малко ни понашамариха. И с право ни понашамариха!! Щото си го заслужаваме....Няма как, световнонеизвестната г-жа Лъжа , селска червена пръчка, проводник на руски интереси, да се дърли на ЕС които и дават пари и са добронамерени!! Е, те нерви нямат ли!! Тооооооочно тази *** ще налага "вето"??? Същата ***, боркинята за руските интереси............прати синчето си в САЩ!! Да маа там ГМО-то:)) Даже са много толерантни, мен ако питате. Аз ако бях.....

15

А Н Т И

преди 7 години

До Честито, мишленца!Няколко милиона мишлета,измират с по 6 на час в ЕС-то,а кукловодите стоят през моретата,и потриват си ръцете.

14

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

До АнонименДо РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВ Изключително тъпо парче си 70% от хората преживяват много трудно.Има които буквално градуват той за дънки тръгнал да говори.Това ли е по важното?АМИ ЩО ГЛАДУВАТЕ БЕ ? ЕС ЛИ ВИ Е ВИНОВЕН ДЕТО ПРАХОСВАТЕ МИЛИАРДИ ЕВРО ПОМОЩИ ЕЖЕГОДНО И НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТЕ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ЗА МОДЕРНИЗИРАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО ?! ЕС ЛИ ВИ Е ВИНОВЕН ,ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ИЗЕДНИЦИ ВИ ИЗСМУКВАТ КРЪВТА И НЕ ИСКАТ ДА ВИ ПОВИШАТ ЗАПЛАТИТЕ ДОРИ И С 20 ЛВ. ?!

13

айде нЕма нужда

преди 7 години

До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪА НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е ,ЧЕ ТОЧНО ТЕЗИ ДЕТО СКУБЯТ ПАРИ ОТ ЕС ,ТЕ СЕ ОПЛАКВАТ НАЙ-МНОГО ОТ ЕС !--------------------------------------------------------------------------------------------------------За хитрите гърци говориш, нали ?!

12

Анонимен

преди 7 години

ЧАЛГА МАЙКААААААААААААААААААААА АЙДЕ НЕНА

11

Честито, мишленца!

преди 7 години

ЕС не е съюз, а начин да се наложи западна колониална власт в Източна Европа. Процесът по изтърбушването на източните страни почти приключи, затова западните вече не се и преструват, че ни смятат за равни. Малка била, излъгали я. Това сме ние глупаците от Изтока. Прецакани, окрадени, фалирали и без бъдеще. И всичко това, благодарение на "приятелите" ни от Западна Европа.

10

Анонимен

преди 7 години

До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВ Изключително тъпо парче си 70% от хората преживяват много трудно.Има които буквално градуват той за дънки тръгнал да говори.Това ли е по важното?

9

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

ИСТИНСКИ ИНТЕРЕС ОТ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ИМАТ ВСИЧКИ БОГАТИ ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ НА КОИТО ИМ ОМРЪЗНА ОСВЕН ВИСОКИТЕ ЧЛЕНСКИ ВНОСКИ ДА ДАВАТ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ МИЛИАРДИ ЕВРО НА ПРОСЕЩИТЕ *** ОТ ЕС КАТО БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ,КОИТО НЕ СТИГА ЧЕ ПЛАЩАТ СМЕШНО НИСКИ ЧЛЕНСКИ ВНОС ,А И ВЗИМАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПАРИЧНИ ПОМОЩИ ОТ БОГАТИТЕ СТРАНИ НА ЕС ! А НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е ,ЧЕ ТОЧНО ТЕЗИ ДЕТО СКУБЯТ ПАРИ ОТ ЕС ,ТЕ СЕ ОПЛАКВАТ НАЙ-МНОГО ОТ ЕС !