83

Шоп

преди 7 години

Я ги пцуем на ингилизки. Нека слушат.:)

82

Идеалист

преди 7 години

Някой да си е мислил, че Фейса е създаден за наше удобство и то от един младеж?

81

Дзъ

преди 7 години

Дреме ми... да съм министър, зам.министър взимащ подкупи в найлонови пликчета от вериги магазини - да се притеснявам.... да внасям контрабанда - да се притеснявам....че жената може да разбере за любовницата и любовницата за жената....те и без ЦРУ ще се оправят :-)

80

Анонимен

преди 7 години

вземат ни правата и ни казват, да сме спокойни?медиите са престъпници, точно толкова колкото и цру !

79

Teo

преди 7 години

Основния въпрос, който трябва да вълнува хората е не КАК ЦРУ са шпионирали, а КОГО! Това, което са правили е истинско безумие - като вица за овцете в обора и една се провикнала - хората ни държат само да ни доят и за вълна и като не им трябваме ни колят! А стадото е изблеело - конспиратор, луд, не си с всичкия си! Ако таргета на ЦРУ са заможни бизнесмени от Китаи, Русия или политици от ЕС, за последното има безспорни доказателства това е предпоставка за изнудване и шантаж!

78

езичник

преди 7 години

Тия четиримата, които са ми сложили минуси са за проверка. Явно не са съгласни Престъпниците да се следят.

77

Анонимен

преди 7 години

Кака зЕлка да не се притеснява. Тяможе само да преписва.

76

Дедо

преди 7 години

Кво ми пука кат няма кво да крия!

75

Анонимен

преди 7 години

До95 мда И как се разбра,че точно КГБ е подслушвало Тиквата в тоалетната,а не са бг политици,мутри,може и ЦРУ и МОСАД да са били,а най-вероятно Боко сам се е направил на жертва.Всъщност,за първи път чувам Тиквун да е подслушван.

74

ШибиРиби

преди 7 години

Абсолютно! ЦРУ се включва в уайфая на кюмбето на баба Кера и събира важни сведения за млеконадоя.

73

ne bezuchasten

преди 7 години

До Анонименtova mozhe da go napishe samo njkoi, koito e napalno bezmozachen!

72

бум

преди 7 години

Балона САЩ се спука и опръска всички с л.а.й.н.а.човек вече не знае на кой да вярва.....

71

мдаа

преди 7 години

По-миналата година стана ясно ,че КГБ подслушва българския министър председател в личния му дом дори в тоалетната. И какво ? Притесни ли се Бойко, провери ли след като спечели изборите КОЙ и защо го е подслушвал. А сега сте седнали да ни плашите с ЦРУ

70

Анонимен

преди 7 години

Бе кво разбира ЦРУ от шопски!

69

кръстоносец

преди 7 години

Бе да ме подслушват. Таман ще понаучат малко българска история, но предполагам, че точно това не ги интересува. Не ги интересува и кучето ми, вероятно, нито какво ще ям, кога ще се прибирам...Дълбоко се съмнявам, че който и да било шпионин го е грижа баш за мен. Че кой съм аз?

68

боли а

преди 7 години

Света се променя тотално истината излиза и явно на някой не им харесва че са вярвали в САЩ като демокрация а те се оказаха международни престъпници,е боли години на заблуда и лъжи.

67

Анонимен

преди 7 години

Не бива да се притеснявате от подслушването, напротив то е хубаво и ви осигурява сигурност и защита! Номалните хора не се притесняват а Ако някой не иска да го подслушват той е престъпник

66

Българин

преди 7 години

Нека се притесняват сидерастите, агент Иван, агент Телериг, агент Димитър, Динко, Перата и компания...На мен ми е през оная работа!

65

истина

преди 7 години

Поне всеки ден разбираме каква страна е САЩ и че всички приказки за демокрация и закон са били лъжи,тази страня няма право да претендира за каквото и да е!и подлежи на международни санкции за нарушаване на човешките права.

64

Анонимен

преди 7 години

До Един българинне е ли македонец,бе? още ли не са изявени претенции?