15

Анонимен

преди 7 години

Българино, спиш още, тв ще си дигнат цените, а ти ще плащаш за некачество.

14

Анонимен

преди 7 години

Ще се взимат бухалките, няма как! Продължават да грабят като разчитат на търпението което наричаме овчедушие. И то няма да е безкрайни! Пламне ле един път да му мисли как ще се опазят в Софийската топлофикация, онова гейче, франсето на Софийска вода от фирмата ВЕОЛИЯ. А Столична община която е в далаверите, ще мине метър ли? Няма как. Нека крадльовците да помислят преди да се замислят сериозно. Ще вдигат водата а франсето взима заплата 40 000 ЕВРО НА МЕСЕЦ!!!!

13

Анонимен

преди 7 години

СЛЕД 1989г властта бе окупирана чрез противоконституционно Велико народно събрание от престъпници и терористи!Избори до дупка,докато законодателната, изпълнителната и съдебната власти не се изчистят от всички,участвали и допринесли за поредната национална катастрофа!Не избори,а Народен съд за тях!Кандидатите за народни представители да бъдат посочени от народа, а не от капиталистическите партийни централи! БАСТА! ОБИДНО ЗА ДЪРЖАВАТА! ВСИЧКИ ВЛАСТИ В ДЪРЖАВАТА- В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

12

Шоп

преди 7 години

Кво сега, мишока ли ви е виновен, че Путин и Булгаргаз искат 32℅ увеличение?

11

Анонимен

преди 7 години

МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

10

Искам и аз

преди 7 години

Искам и аз да съм шеф на КЕВР. Може и без заплата.

9

Анонимен

преди 7 години

Така е! Мишките се покриват, на правят изявления, не коментират, не действат, не приказват, излизат в отпуск, вземат болнични. Просто ако може да се изпарят с това което са получили. Да му мисли следващия. На тоя кво му пука! Има нема седмица две! Народа да му мисли! Тоя все ше е някъде на топло и ние ше му плащаме сметките! Платихте ли си сметките за януари? Колко излезе от семейния бюджет? Е ся ше попълвате дупки с бързи кредити до юни. Честито! Е те така, ама без кредит, ама почивката. Аут!

8

Анонимен

преди 7 години

България ще се запали, бавно но сигурни вървим натам. С тези крадци които ще вдигат цените работата върви натам. А този шмугльо ако го барна ще му изтръгна гръцмуля. Рано или късно ще се потърси сметка на Топлофикация, Софийска вода и ЧЕЗ. Картофка ще е първа. Тя е в основата на всичко което убива българина като го изнудва и краде.

7

Хенде Хох

преди 7 години

Олеее..тоя мошеник ли е шефа!??..живи сме умрели!Прости ми Боже че някога гласувах за тия мошенници!!!

6

Заради Геноцида

преди 7 години

Жалко, но българите в БГ ще станат малцинство, и ще търсят помощ(Русия) като изчезващ вид !!

5

Анонимен

преди 7 години

Доят ни като животни! Хранят ни с каквото дойде. А овцете блеят ли, блеят, вместо стадото да стъпче калпавия пастир.

4

Анонимен

преди 7 години

освен на водата се готви увеличение на парното и тока,което ще доведе до увеличение на всичко останало

3

Анонимен

преди 7 години

Тоя дpът мuшok, съкрадец на Костов, още ли не е захапал камъка.

2

Анонимен

преди 7 години

Гeрберастката под-лога се кани да увеличи тока и водата, но ще остави това за след изборите, когато спечели Радев.

1

Анонимен

преди 7 години

То на всяко нещо което върши могат да се "придават политически аспекти".Като не се справя и го е шубе даже да говори... има оставка за тази цел.Никой не го кара на сила да изпълнява тази служба.Или да работи или пътя.