6

страшно

преди 7 години

е да живееш в коумпирана държава като нашата, имало много контролни органи, но те явно държат да получат подкуп и затова сме на такова дередже.Кога ще ги стигнем румънците,никога.

5

Анонимен

преди 7 години

Сив сектор при горивата е следствие на наличието на други сиви сектори и единственият начин за борбата е намаляването на другите сиви сектори. Примерно ако кравари е на светло, то той ще предпочете да си плати на светло и горивото, защото ще му е разход.

4

Наблюдател

преди 7 години

Наличието на много контролни органи е гаранция за стабилен сив сектор. Прехвърляне и съответно размиване на отговорността м-у тях е стабилна основа за процъфтяването му! E, мислите че това е случайно? Нищо подобно, това е отработен начин за процъфтяване на корупцията, която е била и е хранилка на всичики управлявали България почти 30 години!

3

x

преди 7 години

В СТРАНИТЕ ОТ ЕС ИМА ДАНЪЧНА ПОЛИЦИЯ-ИТАЛИЯ-ГВАРДИЯ ФИНАНЦА И Т.Н.В БЪЛГАРИЯ НЯМАААА! И НЯМА ДА ИМА ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ, ДОКАТО СА НА ВЛАСТ РАЗНИ КОРУМПИРАНИ ПАРТИИ И ПАРТИЙКИ! *** ПОЛИТИЧЕСКА,КАЗАНО С ДРУГИ ДУМИ!!! ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ-НЕ ЗНАЕМ КОЛКО СА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ,А ИСКАМЕ/УЖКИМ/ ДА НЯМА СИВ СЕКТОР...

2

смЕх

преди 7 години

Ще им повярвам на тия когато им видя цените подобни на тези на Марешки иначе намирисва ,че целия зор е заради загубите които търпят от него.

1

bb

преди 7 години

А от КЗК казаха - доказан картел. Сега глоби или оставка и пак глоби със следващия състав на комисията.