186

Анонимен

преди 7 години

Брех, колко глупости са се изписали под тази статия, че дори и Белене трябвало да построим за да ни уважават.А реалността е съвсем проста:Общите задължения на НЗОК към здравните фондове на страни от ЕС за лечение на здравноосигурени българи в чужбина възлизат на 175 млн. лв. По това перо обаче касата е предвидила 60 млн. лв. за 2016 г.Каква дискриминация ви гони, какво лошо отношение от първата световна. Просто на хората им е писнало да чакат от умрял писмо и не искат да разчитат на НЗОК

185

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 212 Най-големия враг на България е българина! Чисто и просто правило като някогашните милиционери! Случая с Алекс трябва да се изясни както и случаите по нашите болници които не признават западно-европейска здравна застраховка! Каквото повикало - такова отвърнало!!!

184

Далавера

преди 7 години

НАП да види кой е посредникът в тази сделка. 250 000 евро за трансплантация, на какво не разбрах, най-вероятно костен мозък е прекалено. Като се има предвид, че САЩ и Израел са водещи в тази област - най-качествено и евтино е лечението там. Вижте кой от комисията за лечение в чужбина е допуснал въпросната сума. Най-вероятно е замесено докторче и посредници, които ще лапнат тлъст процент. Нещо не е читаво! Моите уважения към момичето, но някой сериозно се облагодетелства от нещастието й.

183

Анонимен

преди 7 години

Англия винаги е била врагх на България. Дори е заплашвала Москва с война ако след руско - турската война се създаде голяма християнска държава на Балканския полуостров. Е създаде се. И при това повече от една. На пук на Англия.

182

Анонимен

преди 7 години

Ако имаше България нямаше да има Англия. Ако имахме политици, сега щеше да има български ултиматум по Брекзита!

181

Анонимен

преди 7 години

Струва ми се, че хангличаните са им сърбали попарата на тези он НЗОК и вече знаят с тях никакви договорки.

180

до 210

преди 7 години

Абе учили са те ама май нищо не си възприел.

179

До 202

преди 7 години

Ми не знам, тебе може и партията да те е учила.Мене ме учиха учители. Повечето бяха свестни.Но най-некадърните бяха най-големите партийци.

178

hahaha

преди 7 години

До ВанкатаАйе пак ББ ви виновен че сте такива жалки ревлювци. Иначе жалко за момичето....че се е родила българка. Единствено има на българите да се сърди за собствените си несгоди.

177

Ванката

преди 7 години

Касата не плаща на нашите болници, не плаща и на европейските. Какво се чудим, че хората не ѝ вярват. Само, че в ЕС не си играят да работят за без пари. Жалко за момичето, че на нейн гръб се упражняват... ББ да върне милиарда и половина, който прибраха с Дянков от касата - хиляди животи ще бъдат спасени.

176

70

преди 7 години

Пародия, на държава сме.

175

ИЗВЪН

преди 7 години

Нека да си кажем истината !!! Не е причината това, че сме българи. Лечение се отказва в подобни случай, защото не веднъж ръководствата на подобни болници и клиники са се сблъсквали с подобни "обещания " за плащане от страна на НЗОК. Това си е бизнес..докторите си искат заплатите ,клиниката печалбата... кой иска да работи с обещания и гаранции ? Ако така ставаше щяха да са на хала на нашите миньори... а болниците им като нашите.Плащаш (НЗОК) - получаваш. В цял свят е така !

174

Анонимен

преди 7 години

Едно време българската комунистическа партия ни изучи, станахме умни и успешни. Сега кой ще ни даде пари да изучим децата си, кой ще ни даде пари? Питам? Кой ще ни даде пари? Мълчите! Позорно мълчите!

173

Анонимен

преди 7 години

До МЪКА ПО СВЕТА - за какво въобще сме в този скапан ЕС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - казала лисицата, когато не успяла да стигне гроздето.Ти какво, да не би да искаш да ти осигурят шведска маса безплатно и барабар шведките?!

172

овеч

преди 7 години

А Плевнелиев няма ли да каже нещо за евроатлантически те ценности .

171

до българинът 196

преди 7 години

Англетата ли са ти виновни? Тато казваше, че сме нация техническа и т.н. Кой ти е виновен бе ***?

170

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

До БългаринДа се махаме от този съюз по-скоро. България преди всичко. Омръзна ми да се гаврят с насЧЕ СИ НАГЪЛ И НАХАЛЕН ! ГАВРИЛИ СЕ С ВАС ?! А ВИЕ ДЕТО НЕ СИ ПЛАЩАТЕ МАСРАФА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО , А ! Е ТАКИВА БЪЛГАРИ КАТО ТЕБЕ НАЙ-МНОГО ГИ МРАЗЯ !

169

Fan

преди 7 години

На изследвания съм в Германия и докато си търся квартира, което е особено трудно, нищо че идвам с банкова референция че разполгам с пари, само като чуят че съм от Бг ме отрязват!Обаче на повечето обяви има надпис 'Refuges welcome'....нямам думи просто

168

Българин

преди 7 години

Да се махаме от този съюз по-скоро. България преди всичко. Омръзна ми да се гаврят с нас

167

Атлас

преди 7 години

Аз мисля че една бавна агония на англия не и е достатъчна........трябва някак си да им уредим няколко ........