11

Анонимен

преди 7 години

Уж не харесваха България пък се тъпчат тука. Който не спазва законите- в затвора. Другите ще си имат обица на ухото.

10

от Германия

преди 7 години

България няма достоен политик от ранга на ВИКТОР ОРБАН, затова и в Европа не ни ценят, те дори не ни споменават, че съществуваме. Браво на Унгарския Парламент, одобрил вчера с 88% строежа на втора ограда и на контейнерен транзитен център от затворен тип на сръбската граница. Крайно време е България да се присъедини към ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА.

9

Анонимен

преди 7 години

в Пазарджик е пълно с бурки, това че тук не виждаш не значи че няма. ОСвен това законът не е само срещу бурките, а срещу маските.

8

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

От началото на появата на мигранти колко случая има на осъдени граничари участващи в схема за трафик на мигранти.Доказано е че служители на МВРконтролират каналите.

7

Анонимен

преди 7 години

Това е малко като законът срещу бурките. Никой не носи бурки, но ги забраняваме. Смех.

6

Анонимен

преди 7 години

Поредният популистки ход. Има си органи борещи се с престъпността която няма нито цвят нито етнос. Престъпникът си е престъпник независимо мигрант или местен.

5

Анонимен

преди 7 години

На Румен глупостите ги знаем. Хайде, наздраве, другарю Петков и после, моля, не прeпukaвaй шадраваните! Алкохолици 30 години в политиката!

4

емигрант

преди 7 години

Това което виждам, наистина ли е Румен Петков - отново нареден на предизборната софра?!?! Абе хора, нормални ли сте, отново и отново същите вълци да търпите?!?! Не е истина....

3

Наблюдател

преди 7 години

България е управлявана от мафията, а точно тя печели от трафика на каквото ви дойде на акъла! Естествено е при това положение държавата да се превърне, което е факт в разграден двор! Просто някаква територия през която минава който си поиска, срещу съответните суми! Тия в това студио много добре го знаят но се сещат за това само когато не са на власт т.е. не участвата в далаверата! Дойдат ли на власт обаче изведнъж о' чудо, хваща ги амнезия!

2

до 1

преди 7 години

Какви 2300 убийства в България те гонят бе?Не се хващай за грешно подадена информация!Те може и да станат толкова реално,а и много повече ако допуснем ислямисти тук!

1

Анонимен

преди 7 години

Дайте статистика за тази мигрантска престъпност де! Разбрахме, че в България стават над 2300 убийства годишно. Кажете колко от тях са дело на мигранти?!