193

Подарък от ГЕРБ

преди 7 години

Зам. - министърът на отбраната Орхан Исмаилов...Сега е в ДОСТ!!!!!!!!!!!!А докато е бил Орхан Исмаилов,който сега е в ДОСТ в министерство на отбраната........

192

Пешо

преди 7 години

Ако загуби да не вади пак на протести "умните" и "красивите",че Народа вече е наясно за какво става въпрос.

191

Анонимен

преди 7 години

ей тия гербавите и гьобелс може да им завидиповтарят лъжите не по 100 ами по 1000 пътитоя още малко и затворник от белене ще се изкарапък е от школата на мвр- верно за пожарникари ама ги подбираха от окръжните управления на мвр- там не се кандидатстваше по обикновения начини по по.ср.ан генерал не сме имали- нито образован нито квалификацияобиктновен слугинаж- то и в гербавата клика командва офицера на САЩ - цецкоатоя си е едно параванче

190

Анонимен

преди 7 години

на това мекотело и патерицата марешки няма да му помогне ако народа се освести

189

НЕСАНИРАН

преди 7 години

Аз питам всички юристи,магистрати и други. Може ли да предявя иск в световните съдилища - Париж, Хага, Хаха, Гага, Женева и тн.т. за това , че на комшията ми Вуте му повишиха цената на апартаментчето с около 20 % ,санирайки го с пари от ЕС и бюджета, а аз гласувам задължително. Това е геноцид и хайдуклук.

188

Idealist

преди 7 години

Редакцията бързо скри изказването на Президента от срещата на високо равнище на ЕС и пуснахте глупостите на Буда. Ерата на Боко свърши.

187

АНГЛЕЛ ХРИСТОВ

преди 7 години

Нашия пак извади торбата с измишльотините.. хаха .. били му написали с червен химикал на досието, да не заема ръководни постове, че бил наследник на враг на народа.. приказки под шипковия храст! КАК ТОГАВА, БАЩА МУ Е ПОЛКОВНИК БОРИСОВ, ДЪЛГОГОДИШЕН НАЧАЛНИК ПРОТИВОПОЖАРНА СЛУЖБА СОФИЯ ?!?

186

Бай Хой

преди 7 години

Не го избирайте! Пак ще ни изостави на половината мандат. Половинчати работи. После да се чудим как ще я караме без него

185

лакомия

преди 7 години

Колкото повече го показвате тоя селян.дур недодялан ,Толкова повече хората го намразват .

184

ognyanz

преди 7 години

"Имаме втори проблем -колко дългосрочно трябва да е следващото правителство" - ето, това е. Отдавна съм писал, че обещанията на гербаджиите са за четири години управление, но ако получат властта, Бойко я изкара два години, я не. Пак ще се изнесе по терлици от Министерския съвет.А ако не получи властта, вече е ясно за какво ще плаща за протести: за нови избори изцяло по мажоритарна система. Нали така е поискал народа

183

АЙДЕ ПЪТЮЮЮВАЙ

преди 7 години

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЛЕД 26? РИТОРИЧНО ПОПИТА ТИКВАТА. НИЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАМЕ. БЕЗ ТЕБ.

182

Даскал

преди 7 години

До гледахТи от кавички разбираш ли?"....."

181

Анонимен

преди 7 години

Съвсем изтрещя комундела . Голям отворко- пък избяга от една жена . При един дебат психическите му отклонения който има ,не му да му позволат да се контролира и ефекта ще бъде срив ,като във Лондон но многократно по-голям и по некотролируем .Затова през тези 15 години ,когото беше избутан на политическата сцена ,той няма нито един дебат ,нито един .А и угодничеството на,, свободната преса ,,го предпазва от гафове и излагации когато е пред камерите .

180

леле

преди 7 години

Цели 18 минути никой не мисли за НЕГО!

179

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече го показвате, колкото повече го цитирате, толкова се отдалечава от победата.

178

Анонимен

преди 7 години

"Но какво правим след 26-ти?"---Не е негова работакакво ще правим! Да си гледа там магнолиите и да НЕ СЕ ПОКАЗВА на хората!!Загрижил се ... едеот недодялан!

177

mdaaa

преди 7 години

На негово място отдавна щях да се скрия.

176

Анонимен

преди 7 години

Стига сте го показвали тоя маркуч. Писна на хората. Вече даже и не разсмива. Изтъркан е като СТАР НАЛЪМ.

175

Анонимен

преди 7 години

"...но не обичам да ми се поставят условия. Може би и затова не съм женен"---Не ставаш, затова не си женен. Пожарникарският ти маркуч не "гледа" накъдето трябва.Срамежливо е навел глава.

174

Веска

преди 7 години

такъв следва да е министър председателят ни, като Огнян Герджиков, виско образован,умен, скромен, а не хвалипръцко