14

Анонимен

преди 7 години

правете повече секс и ще сте слаби.

13

Анонимен

преди 7 години

На тия цени,яжте вие!

12

Анонимен

преди 7 години

Много са дразнещи тези реклами,покриващи статията и не мога дори да ги спра....отвратително!

11

Пост

преди 7 години

Пълни глупости. Яжте от 1 до 2 пъти дневно и ще направите голяма услуга на тялото си. Потърсете информация за "intermittent fasting" и прочетете за здравословните плюсове на този тип хранене.

10

11

преди 7 години

А бе най-добре върете да пасете...

9

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMТи пък какво знаеш за българската традиционна кухня и за трапезните съдове и прибори?Влез в някой етнографски музей и се образовай.Чорбите и мазните сосове сме ги наследили от едни други, които се мотаха тук 500 години, съсипаха почти всичко, останало от античността и Българското средновековие, а когато си тръгнаха, след тях остана тук там някоя джамия, изградена върху руините на стара българска църква!Е, и някои езикови заемки също ни останаха от вас. И това е всичко.

8

Анонимен

преди 7 години

До Ееех, детски спомениМи щом излиза по евтино да внасяме чужди от това да си направим свой, прави си сметката.

7

Анонимен

преди 7 години

Нещо, от което съм много доволна и успях да си наложа е храненето не по 100 пъти на ден, а само по веднъж ( т. нар войнска диета). Освен страхотния визуален резултат се чувствам много по- силна и издръжлива. Да не говорим колко по- удобно и практично е.

6

Анонимен

преди 7 години

Когато я изцедих хубаво и я сложих на кантара, тя показа 150 грама", коментира той.......................бре,този огнян симеонов,бре! той - бетер от британските учени. следващия път да напоиш плюшената играчка с олио ! със сигурност ще изстискаш подобно количество. и ще се откажеш от тъпите си експерименти !

5

Emigrant

преди 7 години

До Ееех, детски спомени. Prav ste. Samo sa tova mi e tujno. Drugoto komunistichesite im brutveji) besche luja. Budete sdrav!!!

4

Ееех, детски спомени

преди 7 години

Рупай полско зеле, турски домати и македонски краставици и се не бой!Нашите хубави, вкусни зеленчуци и плодове ще си ги спомняш само насън и то при две условия:1. Ако си на повече от 30 г.2. Ако някога си имал баба в провинцията, която да е отглеждала зеленчук и овошки в дворчето си и не ги е мъчила с изкуствени торове.Ако не отговаряш на тези две условия, няма какво да си спомняш и няма да сънуваш "вкусни" сънища.

3

Анонимен

преди 7 години

Утре може да има новина "Слънцето изгрява от изток, но къде залязва - коментират експертите"

2

ined

преди 7 години

Зеленчуците не са храна ами гарнитура към яденето.

1

Анонимен

преди 7 години

Открихте пак топлата вода и вие...