91

Реджеп

преди 7 години

Реджеп ще си прави харем..ха.ха.ха

90

РОССИЯ

преди 7 години

До пупкинама те не гладуват как ти гладуваш .прасета сте вие европейски гейве .руските туристи са в бг купуват недвижимости.а ми кажи къде отиват бг туристи къде купуват наедвижимости .аз ще и кажа бг туристи отиват в франция и в австрия да просят а в германия да проститурат а в англия да робуват.още малко остана бг ще бъде колония на германия

89

Анонимен

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа...Ха-ха-хапчетата? Май ги забрави. Я, бързо да си ги пийнеш! Виж колко е часът! :):)

88

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ДЕЛБАНАТА НА СИРИЯ ЗАПОЧНА:ВСЕКИ ЩЕ СЕ ПАЗАРИ ЗА ПО-ТЛЪСТО ПАРЧЕ ОТ СИРИЙСКАТА БАНИЦА!ЗА ПУТИН--МОЖЕ И ...НИЩО ДА НЕ ОСТАНЕ .ХА,ХА,ХАОАААААА....МНОГО СА МУ ОРТАЦИТЕ ВЪВ ВОЙНАТА!!!!

87

Мислиш ли с Главата

преди 7 години

До ЗАПОЗНАТ Ако можеха да зглушат приглушат и направят Каквото и да е Турци Изрелци Нямаше тази седмица да целуват Ръка на Путин бе младежи след като закусите обядвате и Акате после малко Помислете Еи така за разнообразие

86

овеч

преди 7 години

Бре че я изолираха тая Русия!

85

Факт

преди 7 години

Елементарно правило-който има зор обикаля и търси решение!Отива на крака при тоя,който ще му реши проблема.Днес е приемен ден на Кръстника и навалицата е голяма.

84

ЗАПОЗНАТ

преди 7 години

До АнонименТУРЦИТЕ ЗАГЛУШИХА Ц 400 В СИРИЯ !!! ИСКАТ СИСТЕМАТА ЗАЩОТО САМО ТЕ РАЗПОЛАГАТ С ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ НЕЯ(МОЖЕ БИ И ИЗРАЕЛ) !!!АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПРЕДОСТАВЯТ ТЕХНОЛОГИИ НА ТУРЦИЯ !!! РУСНАЦИТЕ ЩЕ ПРЕДОСТАВЯТ СИСТЕМАТА ЗА ПОЛЗВАНЕ ОТ ТУРЦИЯ !!! А ТУРЦИЯ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ ДА НЕ ПРОДАВА СИСТЕМАТА ЗА ЗАГЛУШАВАНЕ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ !!!СИСТЕМАТА СЕ КАЗВА KORAL НА ДЪРЖАВНАТА ФИРМА ASELSAN !!! ЗАЩО МИСЛИТЕ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ ТОЛКОВА БЪРЗО СЕ НАВИХА ДА Я ПРОДАДЪТ НА ТУРЦИЯ !!!ПАЗАРЯТ СЕ ЗА СУМАТА!

83

ПГ

преди 7 години

турците с с-400, а нашите общи съзници ни накараха ние да нарежем нашите с-300 които бяха аналог на 400 ?!?!?

82

пупкин

преди 7 години

Руснаците живеят по зле от прасетата обаче дават акъл на целият свят как трябва да се живее.

81

Анонимен

преди 7 години

До 86 Ти да не си алкохолик ,щом се сещаш само за алкохол

80

Анонимен

преди 7 години

До 85Прочетох.Нещо обиди ли се бе, другарю кравар?)))Значи от всичко, което е написала жулнаГлистката Е-ка, ти си разбрал, че "Путин ще се н.с.ре пред Нетаняху и Ердоган и още утре ще върне Крим на укропите". МуахахахахаП.П. Путин няма да направи нищо,което не е в негов интерес.Само в Булгерията идват US сенатори,които спират енергийните ни проекти и само тук може Турция да се меси във вътрешните работи на чужда страна по безпрецедентен начин (ДПС и ДОСТ)

79

Атлас

преди 7 години

Русия е във изолация...хахаха

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 66Първо ми посочи в коя област на обществения живот Запада е водещ,а сетих се по-богати.страхотна мисъл - ще си я запиша с много едри букви :))))Би ли пояснил само в коя област е водеща русия? Аз се сещам само за алкохола.

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 84ти прочете ли изобщо кой за какво ще ходи при Путин или само така си дрънкаш? Нетаняху отива да го предупреди да не се прави на мъж и да си държи "съюзниците" от Хизбулла и Иран по-далеч от Израел, че стават "грешки".Габриел отива да провери кога ще си прибере сгaнта от Изт.Украйна.Ердоган - да махат санкциите с/у турските фирми.Панятна?

76

Анонимен

преди 7 години

Краварите и америкосите сега ще нададат вой, че Русия е изолирана, а Ердоган и Нетаняху отиват в Москва да подписват капитуацията на Русия. А! И кво беше още: в Русия никой не искал да ходи (нищо че по данни на ООН РФ е трета по приток на eмигранти след САЩ и Германия), руснаците се хранели с моторно масло и пастет от човешка кожа... а като отиват на работа яхват по една ракета Топол М вместо да се тътрят с градския транспорт - практични хора :)Големи комици били тез кравари, евала!))))

75

Анонимен

преди 7 години

До от лафката в Кремълабе що Организацията на Обединените Нации не я преместят направо в МоскваТя затова е в САЩ, защото бензиностанцията няма толкова пари, за да и плати разходите. Понял?

74

пиздец нюз

преди 7 години

До Анонимен 66Друго си населението ти да се напива с боярщник от щастие и просперитет, а ти да раздаваш кредити на разните станове в средна азия...

73

Анонимен

преди 7 години

Vsi4ki na kraka pri putin evaka putin e velik gleda sa naroda si a v bg koi idva ??? Baba marta

72

Анонимен

преди 7 години

TRAMP UNISHOJI REPTILITE ROTSHILDOVI TOGAVA SHE TE PRIZNAIA ZA SPASITEL NA EVROPEIDNATA RASA OT RAPTILITE UNISHOJI FED