21

ИСТИНАТА

преди 7 години

НА ПЛАКАТА ОТ СНИМКАТА ПИШЕ" НЕ НА ДИКТАТОРА"(DIKTATORE HAYIR) !!! АКО ЕРДОГАН НАИСТИНА Е ДИКТАТОР КАКТО ПИШЕ ,ТО ТАЗИ ЖЕНА ВЕЧЕ Е МЪРТВА ИЛИ В ЗАТВОРА !!! НО ЯВНО ЩОМ СПОКОЙНО ПРОТЕСТИРА С ТАЗИ ТАБЕЛА ЗНАЧИ ТУРЦИЯ Е ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА !!! ЕРДОГАН НЕ Е КАТО БАШАР ЕСАД КОЙТО ВЗЕ ВЛАСТТА ОТ БАЩА СИ ХАФЕЗ АСАД !!! ЕРДОГАН Е ПЪРВИЯ ТУРСКИ ПРЕЗИДЕНТ ИЗБРАН С ДИРЕКТНО ГЛАСУВАНЕ ОТ НАРОДА !!!ПРЕДИШНИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ НА ТУРЦИЯ СЕ ИЗБИРАХА ОТ ПАРЛАМЕНТА (МЕДЖЛИСА) !!!

20

Анонимен

преди 7 години

Досега инкога не съм видял "нормален" мюсулманин да критикува ИДИЛ. Мълчат и се спотяйват, все едно не съществува проблем---- daaa myusyulmanite sizdadoha idil te im davat orijiya te im davat pari zastoto spasenieto na islyama e v idil idil e primera za islyam i vseki msyulmanin se gordee s idil pokaji mi edna teroristicna organizatsia v sveta koyato da ne e sizdadena i podpomagana ot zapada i izrael

19

До 20

преди 7 години

Рей Чарлз, ти ли си? Или си Стиви Уондър?

18

Анонимен

преди 7 години

"Досега инкога не съм видял "нормален" мюсулманин да критикува ИДИЛ. "АМИ МАХНИ КОНСКИТЕ КАПАЦИ И ЩЕ ВИДИШ...Кой влена в Сирия скоро да освободи окопирани местности от ИДИЛ и заедно с това се борят и вътре в държавата си с ИИДИЛСКИ терористи...Това защо не искате да го виждате...

17

do 17 (отговор на15)

преди 7 години

Подкрепям Анинимен под мен!Досега инкога не съм видял "нормален" мюсулманин да критикува ИДИЛ. Мълчат и се спотяйват, все едно не съществува проблем. Защото самите те ги подкрепят. Затова. Мюсулманин това е диагноза. Трябваше те самите активно да протестират срещу тях, но не,

16

Смях

преди 7 години

Точно в Турция ако си мислят че с един нощен поход ще защитят жените много се лъжат, ама много

15

До 15

преди 7 години

Много сте прав/а, аз тези работи ги знам...Всяко стадо си има черно! Има:Уж "християнин" и християнинУж "мюсюлманин" и мюсюлманинНо най-мие жал, че заради ония от ИД хората си правят грешни изводи върху исляма! РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ, не е истинския ислям...истинските мюсюлмани плюят тези от ИД...Но преди всичко хората се разделят на добри и лоши, независимо от релията и етноса! Приятен ден!

14

Анонимен

преди 7 години

Малиии кви са грозни........Ми на хубавите никой не им нарушава правата бре, дори им дават повече права...За к'во да протестират?

13

Анонимен

преди 7 години

Еми твоите сънародници...НОМЕР 4, ЗЕЛЕН ВОЙВОДА И ХАРЕСАЛИТЕ МУ КОМЕНТАРА...:-) и още много твои сънародници "европейци"!...Дълбоко грешиш ако си мислиш, че много мои сънародници "европейци" познават религията която "изповядват". Повечето смятат, че за да си християнин е достатъчно да носиш или да си си татуирал кръстче, да влизаш в църква и да палиш свещ(когато не си сам), да мърдаш с устни все едно знаеш някоя молитва, да се прекръстиш и до там.

12

Анонимен

преди 7 години

"Кой твърди такова нещо?"Еми твоите сънародници...НОМЕР 4, ЗЕЛЕН ВОЙВОДА И ХАРЕСАЛИТЕ МУ КОМЕНТАРА...:-) и още много твои сънародници "европейци"!

11

Анонимен

преди 7 години

НАЛИ ВАШАТА РЕЛИГИЯ НЕ ПРИНИЗЯВА ЖЕНАТА???...Кой твърди такова нещо?Напротив, принизяването на жената е характерно за всяка от трите религии с общ корен. Заложено е още в самия акт на създаването и от реброто Адамово и е напълно оправдано поради първородният грях със съблазняването на същият този Адам.

10

ДО ДЕБЕЛ ВОЙВОДА

преди 7 години

Е НАЛИ ВАШАТА РЕЛИГИЯ НЕ ПРИНИЗЯВА ЖЕНАТА???:-) Нали само в исляма е било така...

9

Анонимен

преди 7 години

А не, вчера бяха изленали и вашите, явно не следиш...виж вчерашните новини.......Ами пропуснал съм, то от толкова новини....

8

Анонимен

преди 7 години

"А нашите български жени са се свили и не смеят да излезнат на едно шествие да си защитят правата."А не, вчера бяха изленали и вашите, явно не следиш...виж вчерашните новини...

7

ДЕБЕЛ ВОЙВОДА

преди 7 години

В България жените не протестират. На българските жени им харесва да получават по-ниско възнаграждение и да бъдат пребивани от мъжете си.

6

Анонимен

преди 7 години

А нашите български жени са се свили и не смеят да излезнат на едно шествие да си защитят правата.

5

ДО ЗЕЛЕН ВОЙВОДА

преди 7 години

"Религията, която изповядват изначално принизява жената. На змията трябва да се отреже главата, иначе е кауза пердута!"Ако не се лъжа вчера вашите се бяха събрали против насилие...Те каква религия изповядват та изленаха...нали европейците не бият жените...!!!???

4

Темида

преди 7 години

Е нали им "ПОЗВОЛИХА" да носят бурки и в армията............каква по-голяма свобода искат жените в Турция от това?

3

ЗЕЛЕН ВОЙВОДА

преди 7 години

Религията, която изповядват изначално принизява жената. На змията трябва да се отреже главата, иначе е кауза пердута!

2

ЧЕРВЕН ВОЙВОДА

преди 7 години

Малиии кви са грозни....