17

А Н Т И

преди 7 години

я кажи ми агънце ле бяло,на поляни де си ти забляло ?!Прекупвача да те договори,и джамбаза да те натовари.

16

Чиек

преди 7 години

До чоекаАбе чоек от тези 5лв живо тегло знаеш ли колко остава като се одере и изкорми агнето?НАПОЛОВИНА и то пак с костите!13лв е абсолютно реална цена.

15

Анонимен

преди 7 години

е кой по селата ще гледа ***, след като той самият няма право да си пази собствеността с оръжие и полицията я няма - а големите черни гарвани ? ония дето "летят" на ята и берат ***? Кой ги спира?

14

чоека

преди 7 години

Добре де 5 лв живо тегло + 1 лв качвали прекупвачите и на пазара е 13 лв примерно. Кой чепка вълната? Къде е мякото? Кво става?

13

Спасете живот!

преди 7 години

Агнето е живо същество. Има чувства, емоции, страда. Не участвайте в тази касапница!Ако е странно да си веган, погледнете очите му и ако можете го убийте с чиста съвест - това е наистина странно. Не бива да се правим, че не виждаме страданието на нещо невинно и живо! Толкова не може ли да ядете спанак, ориз, салати... определено е и по-полезно!

12

Анонимен

преди 7 години

*** е всеки, който нарича българите ***. Факт!

11

Ганьопознавач

преди 7 години

До Анонимен 1Същност и сега сме износители, главно за Катар.Там имат пари да платят за родното качество.Разбира се и *** иска българско, но за стотинки иначе не.По принцип и *** може да плати за хубава българска стока, но ако го направи няма да му останат пари за телефонните измамници.

10

francuzoika

преди 7 години

az 6te gotwq pile6ko

9

Ганьопознавач

преди 7 години

Българско за 12,60лв/лг?Ама моля ви се!Много е скъпо.По принцип *** иска родно производство, но да струва стотинки(като едно време)качествено и за без пари.Иначе не е проблем да хвърли 10000лв през балкона, но ако трябва да плати за нещо качествено му е скъпо понеже нали умира от глад.

8

Учуден

преди 7 години

Знаете ли какво е рандеман на агне, прасе и т.н. или не сте чули думичката. Всяка година еднакви теми еднакви писания явно се пише поръчково за отвличане на вниманието от истинските проблеми. Защо българските агнета изчезват - по същата причина както и българите. За съжаление ако не изпълняваш поръчки също изчезваш.

7

Анонимен

преди 7 години

Една дума не може да напише без правописна грешка ама цифрите ги умее ... маа ви балканска аз...

6

Кирил Софийски

преди 7 години

Едно време на такива *** им викаха "Джамбази " и бяха от виолетовите. Сега са "бизнесмени " и това се формулира като "бизнес" То всичкото му "бизнес" и бизнесмените в България в момента е това. А позабогателите бизнесмени си наемат хора да им аргатуват и на тези се казва "работодатели " А дали всичко това е законно или не ?!?! Държавата подкрепя бизнеса и бизнесмените в България , като явно не регламентирано се включва в целия този процес наречен тук "БИЗНЕС"

5

БГ

преди 7 години

Не знам какво по произход агне ям на Великден,но вкуса му е уникален вече не знам колко години.Важно е да е добре изпечено,с дроб-сарма гарнитура,пресен чесън да има и бол бира.

4

Оногондур

преди 7 години

Но за това пък цените на бананите са си сравнително постоянни.И ги има целогодишно.Ликувай,народе.

3

Иванушка

преди 7 години

Истината е, че всяка година има толкова огромна и грозна спекулация с този продукт. Идва празникът, започва се - кой надувал цени, кой правил внос на старо месо и хиляди глупости. А реалността е, че цената за самия производител в България е нищожна и никак нестимулираща добитъкопроизводителите. По веригата се почват едни надценки, то е ужас направо. Накрая в магазина го намирате за 20лв. килото, а вероятно е тръгнало от производителя на 3-4лв. за кило. Затова няма как да върви икономиката!

2

Стар комунист

преди 7 години

С ей такива навремето хранехме прасетата в Белене

1

Анонимен

преди 7 години

От износители станахме вносители! Благодарим ти Бай !