22

bigpick

преди 7 години

Алекс 1, храненето през пролетта със захарен сироп е подбудително и не е за стоков мед. Иначе си прав. Тоя чужд мед ще ни изяде главата. Прекупвачите ще съжаляват когато в Германия няма да им изкупуват повече "българския"мед. Затова трябва да има пчеларски съюз в който да не се допуска на ръководен пост никой от изкупвателите и преработвателите на мед. И този съюз да търси пазарите.

21

до Анонимен20

преди 7 години

Точно така, последно време пръскат с диводороден монооксид който прониква в почвата.При достигането си до земята се натрупва по листата на растенията.

20

Алекс 1

преди 7 години

До Анонимен Обикновеният човек, отглеждащ 5-6 кошера /субсидии за такова количество не се дават/, произвежда толкова , колкото да задоволява семейството си с мед, прополис, восък. При това, той отглежда пчелите си във възможно най-екологични места, храни с мед, собствен, не подхранва със захарен сироп през пролетта, спазва максимална хигиена, точно, защото няма да търгува с мед, а ще го употребява за себе си.Не се забогатява, но се обогатяваш с жизненост и любов. И страдаш, когато те умират!

19

Анонимен

преди 7 години

Чемтрейлс,нали се сещате,пръскат със самолетите точно поради това,не може да мине самолет и след това дирята да стои повече от час,без да се скрие във небето

18

Чукча

преди 7 години

А,пък на сергиите на Юндола,както и във Виноградец,продават фалшив мед,не мирише въобще на мед и през февруари не се е захаросал,нито един от предлаганите на сергиите там,така че ,не си купувайте,просто това не е мед!!!

17

Parcuc

преди 7 години

Не консумирайте никакви храни от Китай, канцерогенни са.

16

Анонимен

преди 7 години

*** е този, който нарича българите ***. Просто е, като него.

15

Ганьопознавач

преди 7 години

Е щом е по-евтин *** ще го купува.По принцип той иска родно производство ама да е по евтин от китайския.Тогава може да го купи, иначе не.*** иска качество на световно ниво, но да струва стотинки(като едно време).Иначе не е проблем да метне 10000лв през балкона, но трябва ли да си плати за хубава стока всичко му е скъпо.

14

Extremista

преди 7 години

Не ни интересуват некакви капиталистически пчелари, пролетарии от всички страни съединявайте се, смърт на капитализма. Нека пеларите си ядат меда какъв им е проблема за какво реват ?

13

Анонимен

преди 7 години

Да си гледат работата, не се наядоха бе със европейски субсидии и не могат да насмогнат на конкуренцията от Китай, какво става как е във свръхмодерната евроатлантическа територия. Лош лош комунизъм, а ? А китайскат икономика номер 1 в света вече.

12

Анонимен

преди 7 години

Преди 8 години китайците си изтровиха цялата пчелна популация с някакъв техен инсектицид, та се наложи хора с памучета да опрашват плодните дръвчета. Това което внасят оттам е 100% менте. А ако искате мед с радиация, купувайте украинския наволя. Преди твърдяха, че не можело да има радиация в меда, ама се оказа, че може.

11

Алекс 1

преди 7 години

И в Северна България пчелите умират - тук имаме по 50%, а някои и 100% загуби. И не е от студа само . Имало е и по-тежки зими, с температури под 25 градуса, а пчелите са оцелявали. Мисля, че така, както се съсипват зеленчуците ни от белокрилка, мана, струпясване и сиво гниене, по този начин се тровят и заразяват пчелите.Това е война срещу нашето производство и срещу нас. По никакъв начин медът, произведен в Китай, от пчели, хранени със захар, само, не може да има същите качества, като нашият!

10

някой

преди 7 години

ревът против СЕТА, без да си дават сметка, че наще "бизнесмени" вкарват всеки ***, стига да има по-голяма печалба. От 20год замразено телешко, до китайски мед, да не говорим с какво сирене и колбаси се самозалъгваме (родно производство). Ама нали е модерно да повтаряш , като папагал, лъжите на 1 100 годишна измама

9

Баба от село

преди 7 години

Българският мед е уникален по вкус и лечебни качества. Хора, българи, ценете това, което си е родно. То ни пази, лекува, прави по-силни и здрави.

8

лошо

преди 7 години

Китай е замърсен от токсични отрови и меда от Китай е отровен....

7

Анонимен

преди 7 години

Ми на който акълът му стига само да си купи китайски "мед", нека си го яде. То сигурно обикновената захар е по-полезна от тоя "мед".

6

Анонимен

преди 7 години

Ментак разбира се

5

Егати !

преди 7 години

На китайците и пчелите им са по-продуктивни от нашите.

4

zeus

преди 7 години

До Анонимен 1А мислиш ли, че някой проверява реално качеството на меда внос?Нашите пчели сами си ги избихме, навсякъде се пръска без грам контрол, иозмират цели кошери.

3

Анонимен

преди 7 години

Той тоз китайския мед ще е мед колкото китайския комунизъм е комунизъм ама карай.