65

Барса

преди 7 години

бяха умрели след гола на Кавани.След това още два гола изпуснаха-пак Кавани и след нега Анх ди Мария-почти на празна врата.И всичко беше свършено.И тогава Господ ги наказа за пропуските,пък и отбраната им беше като спъната,една топка не отиграха правилно.

64

Безгрижно говедо

преди 7 години

Спокойни сме, не сме единствените *** муууууууууууууууууууууу.

63

Анонимен

преди 7 години

поредния п.о.р.н.а.к с участието на Барса ... веднага се сещам за скандалните мачовете с Челси в ШЛ ... после за онази дузпа с/у Милан дето я свириха без топката да е в игра ... *** наглите катунари! ШЛ повече няма да си пусна да гледам!

62

Ицо КюрдЪЪЪ

преди 7 години

Дузпалона е най-великият отбор. Точка.

61

Iron

преди 7 години

Пълен *** с тия дузпи, особено ПЪРВАТА и ВТОРАТА.

60

сминдух енд чесън

преди 7 години

99000 на стадиона и незнайно колко пред телевизорите в къщи са свидетели на това зрелище.Кога у нас ще има подобна атмосфера?Отговор веднага -никога.

59

...

преди 7 години

Ако се налагаше щяха още 2 дуспи да им дадат в 96-97 мин, само и само да ги класират. Едно време бутаха Man.U като им свърши ерата избраха друг отбор, и сега в последно време ясно се вижда колко много помагат на Барселона...

58

Анонимен

преди 7 години

ПП. Цирка си е цирк. Да не се забравя че братовчеди от *** са собственици и на двата клуба. Вложените им пари трябва да се върнат...И вие плащате.

57

Анонимен

преди 7 години

ПП. А и дуспа не е никога 100% гол! Да не се забравя!

56

Анонимен

преди 7 години

95.000 трябва да получат зрелище за парите си. Билета е от 300 лв нагоре. Но приятели: съдията ли направи автогола, съдията ли вкара последните голови на Неймар и Роберто. А 5 Мин продължение бяха малко с толкова много и дълго прекъсвания. А къде бяха онези от ПСЖ?ПП. Кой, как и защо вкара 4-те гола в Париж?ПП. Всички фенове на Реал да напуснат форума!'м

55

Миланист

преди 7 години

Голям мач

54

zdfh

преди 7 години

Съдията и неговите помощници направиха невъзможното-посякоха с 2 несъществуващи дузпи, спестиха 2 на Барса и 2 червени картона също, последния гол от засада....Съдийският отбор трябваше не просто да бъде подкрепен, а да бъде качен на нов пиедестал на който друг не е бил и няма да бъде позволено да бъде! Тези скотове в УЕФА трябва да бъдат изтребени, а тоя съдийски отбор да бъде наказван!

53

Анонимен

преди 7 години

Този мач беше поредния фарс с цел Барселона да се увековечи като "извънземен" отбор. На мен като неутрален запалянко започна да ми омръзва този цирк, който продължава откакто Меси спечели първата си Златна топка.

52

Анонимен

преди 7 години

Не, не, не- няма черно тото, не! Ахахахахахаха

51

Анонимен

преди 7 години

Три съдийски гола, за да се закръглят на 6 / преди мача Енрике бе сигурен, че Барса ще вкара именно 6!/, плюс несвирена 100% дузпа за ПСЖ.....малко множко идва, мисля...Дори на фона на автогола и уникалните пропуски, с които французите се самоубиха на Ноу Камп - една от най-жалките поръчани победи във футбола!

50

1

преди 7 години

Мача беше хубав, но за съжаление се оказа че и най големите отбори в Европа вече обслужват черното тото в Малайзия. Подозирам че коефициента за 6:1 е бил поне 50 към 1.

49

АНОНИМЕН

преди 7 години

Барса е един от трите най-обичани отбори по света и е нормално да бие и при негативен първи двубой. На ПСЖ не им е виновен съдията, защото имаха идеални възможности дори да докарат мача до 3:3. А ПСЖ без Златан и Давид Луиз е слаб отбор. Съдбата даде на Барса това, което и отне миналата година с недадената дузпа срещу Атлетико за ШЛ в края на втория мач , която можеше да прати Барса на пред. Нека не се забавя , че и Барса имаха и други голови ситуации, които можеха по-рано да решат мача.

48

Анонимен

преди 7 години

За да не ставаме свидетели на такива гаври с футбола, предлагам вече направо всички мачове на Барса да започват с 3-0 за тях. Така ще си спестим сценките по време на мача.

47

Анонимен

преди 7 години

Не съм фен на ПСЖ, нито на Реал, дори не гледам испански футбол, но снощи определено намразих Барса и това ще го помня цял живот. Заради отбори като Барса и МЮ, дето сумата и сезони ги тикаха зорлям да стават шампиони на Англия футбола загуби много. Това снощи беше тотална гавра с футбола изобщо и дори не се опитаха да го прикрият. Според мен снощи доста хора по света се овратиха от футбола.

46

Кюрда

преди 7 години

И само Бурса, оле!