33

Митница Олтоманци

преди 7 години

ВСИЧКО ЗАПОЧНА ОТ ИВАН КОСТОВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА С ДАЛАВЕРАТА ПЕТРОЛ ГЕЙТ ...

32

Анонимен

преди 7 години

Статистиката не пълна ,във Видин и северозапада,бусчета превозват предимно до Италия и Испания

31

ПИПИ

преди 7 години

Пътува се с тях защото те карат от адрес до адрес или по точно взимат те от пред вратата и те карат и те оставят пред вратата също взимат неограничено количество багаж иначе не е чак толкова луксозно .

30

вельо

преди 7 години

какви данъци плащат на държавата тези 500 адвтобуса, май-никакви

29

Сп??нс

преди 7 години

И аз смятам че го правят за да пренасят цигари и наркотици иначе си имаш евтини самолети , а иначе Типично по нашенски :"Иванчо краде повече а тръгнали мен да гонят" , драги ми читатели , да прием че са 500х7 пътника х 100Е= 350 000 на седмица по 40 седмици са 25млн. лв годишно и си е много недеклариран оборот.

28

Кирил Софийски

преди 7 години

Добре печелят и трафиканти и гранични милиционери и отговорни държавници !Само не включени в схемата журналисти бучат ,като в случая . Ама кои ли им обръща внимание пък на тях ?!Кучетата си лаят , кервана........ Е това в България му се вика "бизнес" ,а на участниците "бизнесмени ". Тук всичко от което падат пари се води бизнес ,без значение дали е законно или не ! А държавата както знаем се грижи и закриля бизнеса,като по нерегламентиран начин се включва в този "бизнес"

27

francuzoika

преди 7 години

az sym se vozila na mar6rutka nqma6e problem

26

виц-БГ евро държава

преди 7 години

Внос - износ.Далаверимпекс.Кражба - продажба.

25

жалко

преди 7 години

Дебелан обра държавата. Милярди завлече и продължава, обаче държавата иска да се бори с нелегалните превози на гастербайтъри.

24

francuzoika

преди 7 години

ot edna strana e taka ot druga strana ne e taka

23

Дебора

преди 7 години

ДЪРЖАВАТА Е ОРГАН ЗА НАСИЛИЕ И РЕКЕТ НАД ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК.ДЪРЖАВАТА Е ЗАКОНЕН КРАДЕЦ НА ДАНЪЦИТЕ .

22

Кукловодът

преди 7 години

Аман от посредствени управници . Къде го има товю да проверяваш кой колко пъти е напускал държавата и да правиш кръчмарски сметки 200х2000 било 400 хил. Това е абсурдно изказване . Има много по интелигентни начини от това за да се хванат нерагламентирание плащания . И защо примерно ако аз имам Сестра в Германия да не мога да ходя да я виждам всяка седмица ? И ако ходя защо да не взимам хора с мен с цел да си споделим разходите ? Защо не се хване КТБ а се започва пак с малките неща ? До кога така

21

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Европеецот русия да ги мъкнат е нерентабилно, а поляците и чехите отдавна са в европа, даже са в бързия ешелон. тука славяни нема, има едновежди интеграционни елементи и празноглави урапатриоти с потекло, ясно до 1962.

20

Анонимен

преди 7 години

10г премиер ви беше мутра те за няколко микробуса реват

19

Анонимен

преди 7 години

Тази скапана държава иска отвсякъде да смуче!Бачкаш цял живот, плащаш половината си заплата във вид на всевъзможни данъци и....накрая 200лж.пенсия! А смучещите ...1000лв.пенсия!

18

Edin

преди 7 години

Пазар бе мили мои от НСАПБ ....кво да правиш-търсене-предлагане.Пак като са само 500 добре!Все още, като има кого да извозват от БГ-още подобре!.....Във всяка област на БЪлгария има по 350 нелегални автосервиза и и поне 50 морги,фалшиви авточасти,фалшиви ремонти и без документи.Въртят се едни десетки милиони ежемесечно с мащабите на нелегалната сеч и сивия сектор при горивата...ето малко хлебец за размисъл...пестин бусчета!?

17

Охранителят- София

преди 7 години

В нормална държава работникът бива есплоатиран в сивият сектор! В българия това се случва в "белия" сектор!? Защо ли мили бизнесмени и управляващи?! Смяната ми свършва след малко и желая на всички готини Българи слънчев ден,както се очертава,поне в София и да не си трайкаме и да си оправяме държавицата! :)

16

Анонимен

преди 7 години

Повечето шофьори на такива бусове са *** или турчета

15

Анонимен

преди 7 години

Не са уволнени, а са напуснали доброволно, няма нищо лошо в споделеното патуване, от него печели само клиента, а държавата гледа да пази хляба на големите фирми, които не си плащат на шофьорите, (нещо абсурдно в западния свят) и фалиращото БДЖ.

14

Стамат

преди 7 години

Правилно!