26

Анонимен

преди 7 години

До venixПоклон пред Айоми!

25

йй

преди 7 години

Уникални...

24

Тра-ла-ла

преди 7 години

Ох, да си починем от дяволската музика...Тя и чалгата уврежда, ама и тия с техните сатанински послания...

23

Питам нещо

преди 7 години

Харесвам музиката им, но защо показва среден пръст Озбърн? Май толкова му е акъла.

22

venix

преди 7 години

Поклон пред Ози!

21

Тони

преди 7 години

Джими Пейдж е уникален китарист, едновременно на електрическа и акустична китара, но най-великия e Бо Дидли (Bo Diddley).

20

зяпнал

преди 7 години

Чуйте концертното им изпълнение на параноид от 2012 !!!!Спря ми дъха! Звучат по-ДОБРЕ от отколкото оригиналния студиен запис!!!И жицата е по-твърда, а гласът на Ози е същия!!!Уникално добре стоят и звучат на сцената и днес - половин век по-късно!

19

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Горан-Напълно съм съгласен с теб...Само където пропускаш ролята на Цепелин...Дори Блекмор-един човек с огромно его си признава че стремежа им е бил да приличат на Крийм и Цепелин...

18

Анонимен

преди 7 години

В тази статия мирише яко на жица.

17

Uriah Heep фен

преди 7 години

До ГоранА защо забравяш Uriah Heep???Мега велики албуми до 1976 год. когато David Byron напуска групата.

16

Горан

преди 7 години

Странно е да слагате в едно изречение Блек Сабат и Куийн, меко казано странно. Наистина все някой от някого е повлиян, но до Сабат седи Пърпъл, а не Куийн. Сабат и Пърпъл са групите, които оформиха рока такъв, какъвто го харесваме и обичаме. А, и точно тези две групи са две изключителни музикални лаборатории, през тях минаха наистина недостижими музиканти. Куийн от своя страна са друг тип група, но някак си без нея може и да минем, обаче Сабат и Пърпъл са от огромно значение.

15

Анонимен

преди 7 години

Антисоросоиде...и ника и коментарите ти са повърхностни.Като си против Запада...и антисорос...какво правиш при западната музика.Да не говорим, че цитираш...най комерсиализираните песни на Куин. Не че са лоши, но...

14

Никола

преди 7 години

Голям поклон пред бащите на ХЕВИ МЕТЪЛ-а !!! А на тези изтърсаци дето пиша по -долу , че били стари и не можели вече да правят музика, ще ги посъветвам да чуят последния албум на групата , защото това е недостижим шедьовър !

13

Куха лейка

преди 7 години

Радвам се че все още има Българи които ценят труда на другите... Евала момчета. Докато има такива като вас има надежда за страната ни.

12

Джедай Мастър

преди 7 години

Понеже се заражда някаква дискусия - Куин - Сабат, което за мен няма особен смисъл, защото групите са гениални, но различни, и просто не може да бъдат сравнявани, ще споделя моето мнение. В началото Куин са повлияни много от Сабат и Лед Зепелин. Една от любимите ми песни на Куин е Son and daughter от първия им едноименен албум. Ако я изслушате, особено на живо от Queen Live at rainbow, ще видите как това е направо Сабат с Фреди Меркюри. В последствие Куин развиват собствената си велика музика.

11

Хипстър Многознайков

преди 7 години

Какво значи "минало им времето",бе пичове?Толкова ли сте ограничени,нарочно ли сте драскали,за да дразните-не ви знам.Моцарт от колко века е демоде и никой не го гледа в Youtube,пълен ***,нали?А да Винчи-бояджия!Веднага една брадва по Мона Лиза,даже й забравил веждите на горката.Тва "Илиада","Хамлет","Дон Кихот",тези и в училище не искат да ги четат-аутодафе на площада.Изкуството е вечно,всяко поколение го преоткрива по свой начин.Ценното остава,*** си изтича в канала.

10

Анонимен

преди 7 години

САмо Барсаааааааааа!!!!!!За пръв пътв историята на ШЛ да губиш 0-4 в първия мач и да отстраниш опонента! Велииикиииииии

9

Анонимен

преди 7 години

14 Антисорос- поздравявам те със Queen- Scandal! Там Фреди няма буен мустак а току Що набъбнала брада- най-секси в него клип!

8

ШибиРиби

преди 7 години

До 7 антисоросоидТи си сюит чайлд "аут" оф тайм.Аз ги слушах и обичах когато им беше времето.

7

Анонимен

преди 7 години

Prokurore, Queen промениха света на музиката! Странно зашо не си споненал тази група в която пееше най-великият певец за всички времена Фреди Меркюри!