84

Анонимен

преди 7 години

Лично Бойко Борисов е наредил региктрирането да знаете

83

?

преди 7 години

ДОСТ е супер полезно оръжие срещу ДПС, Пеевски и Доган. Те владеят съд и прокуратура и реално източват България играейки проруска игра. ДОСТ ги плаши. Тя е оръжие, което ще разцепи вота на бгТурчина и ще намали влиянието *** ДПС. Разделяй и владей. Много го е страх пт ДОСТ а те реално са полези за България. Не случайно БГ институциите и купените от Превски медии са н война с тях. Проблема на България е ДПС. Турция не е виновника за дереджето ни а ДПС, корупцията и купиването на гласове

82

Правете си изводите

преди 7 години

Зам. - министърът на отбраната Орхан Исмаилов...Сега е в ДОСТ!!!!!!!!!!!!А докато е бил Орхан Исмаилов,който сега е в ДОСТ в министерство на отбраната........

81

дост

преди 7 години

ех тез националисти и дс агенти много обичат руското дпс вее

80

Анонимен

преди 7 години

До 1453Аман от такива мислещи като вас! Я кажи в момента кой ни гони? Кой ти идва в дома и ти забранява да говориш на турски, да четеш *** ан, да носите шалвари, да се молиш (намаз).....и т.н. Още какво искате?????? Османска империя ли да създадете?? Я виж Турция в какво положение е благодарение на психопата Ердоган. Толкова ли сте глупави?? Ами такива сте!! Аллах МОЗЪК да ви даде!

79

Аса

преди 7 години

Едно семейство в Елин Пелин, едно в Белене, натъпкани права на малцинствата. Тази страна е мила майка България.

78

nnnn

преди 7 години

този папагали местан и Михайлов ще си продадат и майките си за пари.

77

Бай Хой

преди 7 години

Да си направят още една партия финансирана напр. от Китай нашите "турци". Ще се радвам.

76

1453

преди 7 години

До иван кьоравияНие не се изселихме, а бяхме изгонени, и затова ще се месим във вътрешните работи на България, защото тези работи са и наши, анадънмъ?Местан в парламента, дпс - вън!

75

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ТОЧНО ЗА ТЯХ ЩЕ ГЛАСУВАМ!!НАЙ-ДОБРЕ Е ......СУЛТАН-ЕРДОГАН , ДА СИ ДОЙДЕ!!!!!!

74

Васо

преди 7 години

Позор и за бай Радан. И той приютил ченге. Ако не го прогони ще загуби и шепата избиратели що са му останали.

73

иван кьоравия

преди 7 години

от 1878 г. тук е България и турски номера не минават.Да се промени изборния закон, лица изселили се в Турция да нямат право на глас, защото са турски граждани.

72

Анонимен

преди 7 години

Защо хора които са се изселили и никога няма да се върнат в България ще гласуват и ще определят кой да взима решения и прави закони тук? Едно недомислие на закона. Да време е за Велико Народно събрание.

71

бпс

преди 7 години

дпсарските *** яко клеветят и се правят уж на българи

70

Професор

преди 7 години

До 109Ами ти си един от тях.

69

Анонимен

преди 7 години

И дост И ДПС и Най вече БХК трябва незабавно да бъдат закрити а предателите там моментално в Белене при най строги мерки за такива мекерета.

68

До т.б. Професор

преди 7 години

Изтърка се бе човек, комунисти??? Къде ги виждаш? Ако е имало са избити преди 9.9.44.

67

да

преди 7 години

ДПС е създадена от Държавна сигурност ,а т'ъпите мюсюлмани у нас си мислят,че имат партиямюсюлманите у нас пак си остават глупави роби :)

66

Професор

преди 7 години

Добро утро драги зрители!Волен Сидеров се снима с Путин в предизборен клип защото в България на власт са все още комунистите които крадяха кашкавал от мандрите.Комунистите са "патриоти" ама руски такива. Възползват се от евроатлантическите блага но кажеш ли им "русия" или "путин" комунистите преструващи се на прозападни веднага наслагват yшaнкитe и ***.Победа за ДОСТ означава победа за Демокрацията и Евроатлантизъма! Местан Президент!

65

Анонимен

преди 7 години

Местан си го търси - някой да му го наМести, та и зъркелите да му изхвръкнат и космите на козята му брадичка да се изправят.