37

Анонимен

преди 7 години

""" Тази вечер безброй руски жени ще бъдат ощастливени от юмруците на пияни мужици-точно както казва тов.путин. """Европейските и американските жени ядат повече бойно селянчетата в България още не са научили тазии други подробности.

36

Анонимен

преди 7 години

Подхвърлили малко долари за сензацияи опитване на почвата.

35

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

СЕФТЕ -----РУСКА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ ----по "болшевишки"!!!

34

анонимен

преди 7 години

Много глупости се пишат и то от хора които не са били в Русия.В Русия жените в семейството са с повече власт те командват до сега ако мъж бие жена го съдят и жените там прекаляват с тази власт.Същото е и в Полша там повечето затворници с леки присъди са в затвора зашото е бил жена си и тя се оплакала,На мъжете в Полша предимството беше, жената не може да се жалва ако мъжът и изневерява.Този закон е останал след войната защото много жени са останали без мъже но и теимат нужда от секс.

33

Анонимен

преди 7 години

Ей пак грантовашки напъни. Докато не ви разбият тиквите тролски няма мирясате. А фемишлюхите да не се правят на интересни. Който може го може, затова те не са Захарова или Поклонская.

32

конят ми се разсмя

преди 7 години

До един там Абе те на себе си немогат да помогнат ти на Украйна ги нарече

31

таварищи

преди 7 години

червени смешници

30

Джедай Мастър

преди 7 години

Руските мъже ще направят всички възможно, за да се чувстват руските жени обичани, като по-често ги даряват с бушони под очите, шокчета, чембери, шамари с опакото (***), ритници по зад.ниците, избити зъби и прочие телесни повреди, с оглед наскорошната декриминализация на домашното насилие. Цивилизация и култура от където и да го гледаш...

29

не беше разкъсана

преди 7 години

До факт (30)Нямам информация за укро-флагове в Донецк, но при цялото ми уважение и подкрепа на твоите чувства ще споделя, че преди няколко седмици на посещение в Донецк беше бившата наводчица и настоящ депутат в укро-Рада-та Надежда Савченко.

28

Анонимен

преди 7 години

До факт - От украински бомби ? Ами руснаците кат обстрелваха жилищни квартали , докато настроят вси4ки против " лошите украинци" ,малко ли хора загинаха .Ако не знаеш къде е Донецк и не си бил там не се изказвай .

27

Анонимен

преди 7 години

Там не е Европа, с затвори като хотели. Смелоста им трябва да се подчертае.

26

Хи хи

преди 7 години

Тази вечер безброй руски жени ще бъдат ощастливени от юмруците на пияни мужици-точно както казва тов.путин.

25

8-ми Март в Ню Йорк

преди 7 години

Гледам в централната част на Ню Йорк банер с изтъкана от различни бели сини и червени цветя карта на Русия, над която пише: From Russia with Love.

24

Анонимен

преди 7 години

Интересно как за мурзилcкия ***, когато някой за нещо протестира в Русия, винаги имат пръст американците. Понеже русия е толкова цъфнала и вързала, рая на земята един вид и там няма никакви поводи за протестиране и единствено заговор на ЦРУ и заплащане може да осигури протест. Жалки сте и сте смешни в очите на всички, тролчета, глупави сте и ви се смеят, а парите, които изкарвате от това стигат ли ви за нормален живот?

23

Анонимен

преди 7 години

До този -Информацията ми е 1000% .Ако на тебе не ти се иска да е така ,твоя си работа.

22

факт

преди 7 години

до лъжеца,Ако някой излезе с Украински флаг в Донецк,ще го разкъсат жив,там толкова много хора загинаха от Украински бомби.

21

Анонимен

преди 7 години

Много хубаво, че са го арестували! Надявам се и на строги присъди.

20

този

преди 7 години

До Анонимен 28Лъжец...

19

Анонимен

преди 7 години

В центъра на Донецк ( площад "Ленин ") се проведе митинг (около 5000 4овека ) с украински знамена и с плакати " Путин , Хага те 4ака " . Нашите медии не написаха нищо .

18

Мен

преди 7 години

Жени и власт в Русия ми да си направят екскурзия до Англия там има по развито общество в Русия такива за какво са. Моля пример! Но до сега такъв тип общество с какво се е доказало, освен с видни протести по голи цици. Извинете, това мога да го видя и по други места.