18

да

преди 7 години

Едно време имаше опашки за храна, сега има опашки за обективни медии и за истината, а не за помията, с която ни лъжат

17

сминдух енд чесън

преди 7 години

В едни други времена подобни боричкания се случваха за банани и портокали,налице е духовно израстване.

16

Абсент за закуска

преди 7 години

Погледнете жадните за култура погледи на тези духовни титани, вижте протегнатите ръце, сякаш към светли въжделения! Не, това е дело, което никаква олигархия и никакъв КОЙ? не може да помрачи!

15

Зеленокос трегер

преди 7 години

Нима тези хора от снимката не заслужават да се потопят в магическия свят на елитарното изкуство, достъпен само за най-възвишените умове? Питам и отговор не искам.

14

Културян Интелектян

преди 7 години

Искам да изразя своето възмущение и душевен относно невъзможността тези културни еманации да продават творчеството си и то да стопля все повече хора, обременени от терора на КОЙ!

13

Бялата Сребринка

преди 7 години

Дайте ми вестник и на мен. Да прочета и аз нещо през тоя живот, па макар и по картинки.

12

Анонимен

преди 7 години

Направиха си страхотна реклама със скрития тираж , а дали е бил скрит ,все пак 10 000 броя

11

АристокръсиСитнякова

преди 7 години

Не се и съмнявам, че тия хора, дето се надпреватват да си купят новия Шарли са случайно минаващи граждани, 18-то поколение поколонници на демократичните ценности, повечето от тях- непризнати творчески гении на своето време, които спонтанно, в изблик на най-съкровени чувства към святото изкуство на сатирата, са решили да оставят последната си двулевка, спечелена от преподаваните от тях уроци по флейта, арфа, фагот, китара (последното е само ако се преподава по творчеството на Валди Т.и/или КирилМ

10

Лузърс

преди 7 години

Когато произвеждаш даден продукт мислиш също така и за дистрибуцията му. Ако вече имаш готова продукция, но тя не може да достигне до крайния клиент, значи си пълен неудачник. В такъв случай започваш, типично за неудачниците, да обвиняваш повсеместно олигархията, системата, световния заговор, насочен лично срещу тебе, конкуренцията, комшията....

9

Анчо

преди 7 години

Аз си купих нулевия и първия брой на Прас Прес. Абонирах се и за една година. :-)

8

dp

преди 7 години

Главите на снимката са видимо на активисти агитиращи в полза на когото там агитират тия от "вестника" (не знам вреслата или Бойко искат да пробутат, един от двамата ще е).Пребили се хората за вестници че нямат телефони и мрежа, LOL. Пореден жалък напън.

7

зорко око

преди 7 години

Ми...като гледат двулевките в ръцете на тълпата май по-скоро са го продавали отколкото раздавали.Разбира се, лошо няма-хората го списват за пари.

6

Анонимен

преди 7 години

В България има множество олигархични кръгове - Прокопиев, Огнян Донев, Домусчиев, Божков-Черепа. Никой от тях не пада по-долу от Пеевски, а някои от тях са и доста по-напред с материала на държавната софра, но никой не обелва и дума за тези схеми. Черепа източи бюджета и еврофондовете в последните години чрез строителните си фирми, но никой не обелва и дума за този кра.дец!

5

Анонимен

преди 7 години

Пеевски според мен трябва да иска процент от печалбата на този вестник, защото го използваха като рекламно лице!

4

ГЕРБ+ПЕЕВСКИ

преди 7 години

дали ще пусне някой да разпространява свободно карикатури срещу тях

3

Анонимен

преди 7 години

Да, Пеевски си прави какво иска в държавата. И много интересно как така, като самият Пеевски всъщност е едно кухо и нискоинтелигентно момче...

2

куката

преди 7 години

Има нещо гнило в тази история! На Грух лафките из РъБъ са 1000бр. Грубо това прави по 10 вестничета на павилион! Само да запитам този Иван Бакалов като какъв се явява в този вестник? Може би го играе като главен параноик?

1

Мунчо

преди 7 години

Няма начин Пеевски да не им е направил сечено - разпространителната мрежа е просто негова!