24

До Любопитен 12

преди 7 години

Ами изпиий 3 водки,не си слагай колана,махни си винетката и като те спрат и ти свалят номера ги съди.Тогава ще видиш законно ли е!Аман от всезнайковци бе!

23

КАТ да се закрие

преди 7 години

КАТ трябва да се закрие като особено вреден за безопасността на движението в България. Това трябва да е първата стъпка, за да се оправим с движението и паркирането.

22

Анонимен

преди 7 години

Какви са фактите. КАТ санкционира 1 шофьор за превишена скорост, а в същото време не санкционира няколко десетки хиляди за същото. При това обикновено санкционирания е от най-примерните шофьори. Какъв е резултатът - все повече превишения на скоростта разбира се, колкото и да се увеличават глобите за това. Същото е и с всички останали нарушения.

21

До 19 ф Оф

преди 7 години

Май не си наясно колко вредно е да се повишават глобите. 27 години в България повишават глобите под давлението на КАТ и затова броя на нарушенията се увеличава и правилата се спазват все по-малко. Ако ще и 1 милион да е глобата за дребни нарушения, те пак ще се увеличават и за всеки с малко ум в главата е ясно защо е така.

20

Анонимен

преди 7 години

Цитат: Издадени са 8016 фишаТова е за седмица, а нарушенията за фиш са били примерно 800 милиона за тази седмица. Дали са били 800 милиона, 1 милиард или 400 милиона, това не е съществено. Същественото е, че КАТ не си гледат работата и много милиони нарушения всеки ден остават несанкционирани, а КАТ се хвали с някакви мижави числа. Това е проблемът в България - КАТ, а не шофьорите. Навсякъде по света шофьорите спазват правилата само ако държавата със сила ги накара да ги спазват.

19

Факт

преди 7 години

Тези числа в новината са срам за КАТ: нарушителите за 50000-100000 пъти повече и точно затова са толкова много - КАТ не работи и всеки е убеден, че каквото и нарушение да направи, КАТ няма да го санкционира. Колкото и да се увеличават наказанията записани в закона, те ще имат нулев ефект, както 27 години досега, ако не се прилагат както е в последните 27 години. Какво значи 1000 или 3000 санкционирани на ден, когато нарушенията с примерно 200 МИЛИОНА?! Означава, че нарушенията ще стават повече.

18

FUCK OF

преди 7 години

ТОЧНО ТАКА.....КАТ СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА И НЯМА КАКВО ДА ГИ ПЛЮЕТЕ.....КОЛКО НАРОД ИЗПОГАЗИХА НА ПЕЩЕХОДНА ПЪТЕКИ. ...ОТНЕТО ПРЕДИМСТВО....ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ....КАРАТ ПИЯНИ....ООО ..НИЕ СМЕ ВЕЛИКИ И СМЕ НАЙ... .ХАК ВИ Е.....ДАЖЕ ВИ Е МАЛКО....ДА НАПРАВЯТ И ГЛОБИТЕ ПО ПЕТ ШЕСТ БОНА ЗА НАЙ -ДРЕБНО НАРУШИНИЕ....САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ.....ИЛИ СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛНИКА СТРИКТНО..ИЛИ ХВАЩАЙТЕ ГОРАТА....

17

гост

преди 7 години

Каво плюете КАТ -никаква милост за *** карачи ,пияните другите ***!!!!

16

КАТ ДА СЕ ЗАКРИЕ!!!!

преди 7 години

КАТ Е СЪЗДАДЕН,С ЦЕЛ ДА СЕ ИЗХРАНВА ОТ РУШВЕТИТЕ НА ХОРАТА...ТАКА РАБОТИ ОТ 30 ГОДИНИ!!!! ЗАТОВА СА СЛОЖЕНИ И НИСКИ ЗАПЛАТИ..ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!! ЗАЩОТО ЗНАЯТ,ЧЕ КАТАДЖИЙТЕ СА ОПРАВНИ..И ВИНАГИ ЩЕ ТИ НАМЕРЯТ НЯКАКВО НАРУШЕНИЕ...С ЦЕЛ ДА ЛАПНЕ НЯКОЯ БАНКНОТА!!!

15

СМЯХ САМО У НАС!!!

преди 7 години

До Факттака е..но,както е казал Мечо ПУХ....колкото повече толкова повече!!!!! МНОГО АЛЧНИ И ЖАДНИ ЗА ПАРИ...СТАНАХА И СЪДИИ И ПРОКУРОРИ!!! НО,ЗАТОВА СМЕ СИ ВИНОВНИ САМО И ЕДИНСТВЕНО НИЕ БЪЛГАРИТЕ!!!

14

Факт

преди 7 години

До СМЯХ САМО У НАС!!!Корупцията не зависи чак толкова от заплатите!Вижте съдиите(примерно)-вземат хиляди,обаче явно им е малко-не стига за собствен хотел,да кажем!И се почва едно решаване на дела-не ти е работа....По министерствата-същото.

13

БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ

преди 7 години

всичките в КАТ,МВР...РЕВАТ,ЧЕ НИСКИ БИЛИ ЗАПЛАТИТЕ!!! АМА РЕАЛНО ЕДИН ПАТРУЛ НА СДВР,КАТО СПИРА НА ДЕН ПО 60-100 АВТОМОБИЛА...И ОТ ТЯХ..ДА ВЗЕМАТ ОТ 50-60 АВТОМОБИЛА МИНИМУМ РУШВЕТ...СРЕДНО ПО 10ЛВ..... НЕКА СМЕТНЕМ..КОЛКО ИЗКАРВАТ ТИЯ ДЕБЕЛИ ПОЛИЦАИ ...

12

Любопитен

преди 7 години

Законно ли ще е,ако направиш така,че номерът да не може да се сваля?Примерно-да е залепен?Щото глобата се плаща така или иначе,ама да влачиш колата с репатрак-не си е работа.Всъщност законно ли е въобще да свалят номерата?Щото навремето се оказа,че незаконно са накарали хората да си сменят номерата с нови!

11

Анонимен

преди 7 години

това отдавна трябваше да се случи, джигитите-табуретки се мислят за безнаказани и безсмъртни.

10

СМЯХ САМО У НАС!!!

преди 7 години

САМО У НАС ИМА КАТАДЖИЙ,КОИТО СА С НИСКИ ЗАПЛАТИ...И ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН ТАМ СА КОРУМПИРАНИ...НО ТЕ С РУШВЕТИТЕ КОИТО ВЗИМАТ...СПОКОЙНО ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ,КОЛКО НА ЕДИН БАНКЕР СЪС СОЛИДЕН СТАЖ!!! И ТО БЕЗ ДАНЪЦИ,ЧИСТИ ПАРИЧКИ!!!! ВСИЧКИ В МВР СА ПРОДАЖНИ!!!!80% от Шофьорите у нас КАРАТ БЕЗ ГУМИ,БЕЗ ГО,НО..СПИРАТ ТЕ..ДАВАШ ИМ 10лв ИЛИ 20лв И СИ ТИ...!!!!!!!!

9

Чикън

преди 7 години

Ако свалят табелите на всички кeлеши и мутри движението рязко ще се нормализира.

8

до всички

преди 7 години

Погледнете номер 3 и ще видите човек без чуство за хумор, незнаещ що е сърказъм, но честен и винаги си плаща сметките!

7

Проверка!

преди 7 години

ГД " Национална полиция" да провери личните автомобили на полицаите за винетки! Всички знаят, че карат без винетки, ама си затварят очите. Дядовците с 300 лева пенсия си купуват, а тия тумбелеци все едно си карат служебните коли.

6

Анонимен

преди 7 години

Интересно е дали свалените регистрационни табели се унищожават веднага на място, или се съхраняват с цел ако е наше момче.... Има ли статистика за възстановени регистрации по първия или втория начин. Не е редно да се съмнявам, но в България все още всичко е възможно.

5

Анонимен

преди 7 години

Страхотна статистика, КОНГРАЧУЛЕЙШЪН БОРИСОВ и честит ти празник миш ок!