47

Анонимен до 43

преди 7 години

Не живеят в Русия, защото там е гадно.Живеят в САЩ и Европа, защото там животът е по-лесен и приятен.Толкова е просто.Какви заложници какви 5 лева.над 1 млн. българи са на запад заложници така ли...само глупости пишете по тия форуми.Знаете истината и лъжете като дърти...да не казвам кви.

46

сминдух енд чесън

преди 7 години

Значи в Чикаго може,в Доспат не може.А тук защо не може всеки сам да преценява.

45

Гошо

преди 7 години

Стига глупости и нихилизъм.Който е отишъл там е предателни родоотстъпник!!! Няма американска мечта.Работят като луди и плащат заеми и ипотеки ,нямат почивен ден.А и там е сбирщина на ***,наркомани ,психари и пропадняци.Стойте в България и гласувайтенза БСП за едно по- добро бъдеще.Червено бъдеще!!!!

44

до Бай Иван

преди 7 години

Ако ще най-живописното място в света да е ... хората там са като затворници без една стотинка ... хората не бягат от хубаво :)

43

Ставри

преди 7 години

До това доведе "българския преход". Сега същите дават мило и драго да са пак в парламента. Гласувайте и викайте ура. Страната се изнася. Щем нещем ще се натанят бежанци. Ни референдуми правят пари, ни правосъдие има. Власт, власт и пак власт. Субсидии, парламентарен кеф на народна софра, Европейски пари, присвояванв, това е в Б-я. Не гледайте чехите , словаците, маджарите и др. европейци те нямат ПРС - писал преди пвече от 100 год, "Не сме народ а....."

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Ми хващай си шапката и дим да те няма!Ходи да си псуваш навън, какво ми седиш тук, като си некадърен и не можеш да си изкарах хляб тук, изчезвай!

41

Анонимен

преди 7 години

Гениално, да отидеш на хиляди километри и да си създадеш там една България, да общуваш само с Българи и да се тупаш по гърдите, че си в Чикаго! Парлелни общества се нарича това и е отвратително, бля драйфа ми се

40

До Бай Иван

преди 7 години

Ако живописта се ядеше, щях да те разбера. Иначе пошло изказване.

39

ок

преди 7 години

Колко са в Москва?

38

Лора

преди 7 години

Така е, когато политиката на държавата е фокусирана върху пенсионерите. Ето и днес са обявени надбавки над пенсиите за Великден. Да сте чули някога за Великден или Коледа да се дават надбавки на децата. Поне на най-бедните? Ами не. Защото децата не гласуват. За това родителите им ще го водят в държави, в коит децата са ценност и приоритет на държавната политика. А у нас бедните пенсинери ще продължат да мятат пачки с хилядарки на лао измамниците.

37

До бай Иван

преди 7 години

Ти не си бил и на двете места, но какво ли не прави ЦАР ДОЛАР?

36

П.Петров

преди 7 години

НИ рИветИ УФСе !Така ще е, щом сте просто стадо !Интелектуално проституираща в полза на БКП-ДС олигархията журналистика, наивни до глупост пенсионери, които хвърлят пачки през балкона, заделени от мизерните пенсии и помощ от деца и внуци, работещи на запад, долни селски чалгари, мислещи се за големи тарикати, раздаващи мъдрост на простия мат'риал от телевизионния екран, полиция на "издръжка" при бандитите.Бият ви, стрижат ви, доят ви, колят ви и пак избирате на ви управляват същите - БСП,ГЕРБ,ДПС(все БКП/ДС)

35

jjjjjdd

преди 7 години

До Анонимен Помачите преди си кръщаваха децата Сергей Андрей Алексей а сега Брат Пит Дейвид ,може да им се налага а може и не но е факт че де що има българи в саш са помачи и ги пускат без проблемно има некаква връзка помачите с цро -то

34

Анонимен

преди 7 години

Само Доспат да беше...

33

Бай Иван

преди 7 години

Да зарежеш най-живописното село в България и да отидеш в най-мръсния американски град....

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен ти луд ли си, кой нормален човек ще се върне като знае каква корупция е тук свестен човек не би се върнал ако искаш тук с познанията от чужбина да живееш трябва да се върнеш към първичното грубото т.е. да буташ под масата да лижеш полит.*** да не ти прецакат бизнеса.

31

Анонимен

преди 7 години

До До Анонимен 34Да, само че ние самите сме с преобладаващо ориенталски гени.

30

До Анонимен 34

преди 7 години

"А защо тогава гоним млади и здрави хора, които ни идват на крака?Хора, носещи близки на нашите ориенталски гени.Вместо да ги заселваме и да се сливаме с тях."--------------------------------------------------Ми как да не ги гоним! Малко ли *** с ориенталски гени си имаме вече, та и други ла*нари да храним! Айде стига вече!

29

АНОНИМЕН

преди 7 години

това е резултат на тъка наречената демокрация.

28

Анонимен

преди 7 години

До ИстинатаИ преди 89-а, и след нея, България я управляват вашите хора, червените. Съсипаха соца, сега се опитват да съсипят и демокрацията. ***, гледам, напоследък нещо не им се получава и затова изнервеността нараства....Съчувствам ;)