35

Анонимен

преди 7 години

То, ако българските мъже можеха да плащат сметките, дали толкова жени щяха да работят? Едва ли повечето ходят на работа за развлечение и да си показват дрехите. Когато мъжът ти не се справя най- логично е и ти да се хванеш на работа, вместо децата ви да гладуват.

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 41.Напълно съм съгласен. Няма жена, която да изпуска газове, мирише, мърмори и разхвърля. Не се е родила още такава.

33

Анонимен

преди 7 години

за това мъжа е САМО за развлечение и плащане на сметки!!индивид,който изпуска газове,мирише,мърмори и разхвърля-НЕ ти трябва в къщата!

32

Анонимен

преди 7 години

Според мен проблемът не е толкова в заплащането, а още в назначаването- при идентична квалификация между мен и един мъж ще изберат него, защото съм млада, тепърва ще раждам, отсъствам и т.н. И дори да ми е писано да умра стара мома и да съм готова да работя денонощно, работодателите пак виждат само риск.

31

Анонимен

преди 7 години

"Бачкат" ?! Всички реват, че малко пари плащали .. ами как да платиш повече пари на подобен неграмотен журналистически напън. На тоя, дето е написал това и 400лв. са му много. Все пак се явява някаква официална трибуна и трябва да е поне някакво мерило за грамотност.

30

Анонимен

преди 7 години

Жената е за развлечение в работата и извън нея. За сериозна работа не става. Тя и това търси

29

Гошо

преди 7 години

Стига бе !!! За два дена Десет пъти пускате подобни глупости !! Стига създавахте напрежение между хората.Като мъж ,мога да кажа ,че майка ми и в последствие първата ми жена са уникални,работливи и заслужаващи уважение жени.Срещал съм и други достойни.Но има и много ку*рви и пропаднали ,които създават на останалите лоша репутация. 50 на 50 е , но и при нас е така!!

28

king_for_a_day

преди 7 години

"Бачкат"? Какъв е този селяндурски език? Дори не е жаргон, с който да изглеждаш готин или "народен човек", каквато вероятно е целта.Проявете малко уважение към читателите си! Вие би трябвало да се стремите да вдигнете нивото им на култура, не обратното.

27

Циник до 32

преди 7 години

Има..има..."Ден на бащата" , това, че ти не знаеш...е друга супа!

26

Анонимен

преди 7 години

Кажи мъж и не го обиждай повече!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Мъжете не са способни да направят една жена щастлива, това им е най-големия проблем, днес. В повечето случаи жените не им се живее от тях. За това умират и преди тях. Ако бяха светци щяха да имат международен ден в тяхна чест. Но, не струват факт!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Докато гледате в чуждия джоб, кой колко взима и неправите нищо и вие да получавате повече, ще затъвате в собствената си завист и злоба.

23

Анонимен

преди 7 години

Мъжете са в тежест на жените. Има мъж има проблем, няма мъже спокойствие мир и любов.

22

Циник до Онбашията

преди 7 години

Не съм съгласен! Било е възможно - в развитите страни...70те..до края на 80те..когато в огромна част от западногерманските семейства жената е била с професия "домакиня" - днес това е невъзможно! Съпругата ми е с бруто 5500? моето е 3000...не мизерстваме...но за охолен живот, и дума не може да става! Така са вече масата семейства в Германия...живота поскъпна...и ако човек се стреми към нещо по-добро - трябва да работят и двамата.Има разбира се изключения - но са малко!

21

Анонимен

преди 7 години

жените ходят на работа,както и мъжете,но докато повечето мъже се прибират в къщи и си почиват понеже са изморени от работа,то жените(щот не са)Трябва да напазаруват след работа,да сготвят,да мият,чистят и не на последно място да се занимават с децата-как е минал денят им,написали ли са си домашните и т.н.Жените имат куп домашни задължения(нямам предвид "кифли"дето едни яйца не могат да изпържат),които трябва да свършат след работа,така че не мислете че жените нищо не правят.

20

онбашията

преди 7 години

До Циникима една много добра книга писана от жена, за капана на двамата работещи родители. това че "парите не стигат" в целия цивилизован свят е 100% илюзия, ако не беше, всички хора с примерно 5000 лева или 10000 щяха да им стигат, но те и на тях не стигат. и кво става - "низшите" раси, това го чактисват, а образованите, не го разбират. приказвал съм с нerpи (африкански), ако му кажеш "добре де, ако и жена ти работи, ще живеете по-добре", ти се изсмива като на наивно дете (каквото реално си)

19

Анонимен

преди 7 години

Чисто като работодател, жените излизат в майчинство по 2 години, взимат по-често болнични, дърпат повече осигуровки. С една дума жените излизат по-скъпо на бизнеса. Нямат вина за това разбира се, но това са фактите.Честит празник на всички жени, да са живи, здрави и по-женствени ... и да ни радват повече!

18

Циник

преди 7 години

Брех...мили дами..какъв "отзвук" към скромният ми коментар.Истината е ...някъде "там в природата" Отвремето, когато сме ходили на лов за саблезъби тигри...ролята ви е отредена :-) Да си гледате домакинството, и отрочетата...да сте хубави, и добри майки! Ама времената се промениха - малко мъже ( за съжаление ) могат да си позволят да издържат семейството си сами! Но вие го казвате - няма равенство - защото просто не ставате за всички професии!

17

чичо

преди 7 години

Ами да вземем да изравним заплатите например на миньорите и продавачките и решаваме проблема. Всяка година на 8 март т. нар. синдикати джвакат този "проблем". Омръзнахте ни вече!

16

Анонимен

преди 7 години

В ТАЗИ СТАТИСТИКА УМИШЛЕНО НЕ ВКЛЮЧВАТ НАЙ ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ КОЯТО Е ШИРОКО РАЗПРОСТРАНЕНА В БЪЛГАРИЯ ! ЗАЩО ? ТОВА ПРОМЕНЯ ТОТАЛНО ВСИЧКО