158

MoX

преди 7 години

Статията съдържа анализ на проучването и предположения на анализаторите за настоящото правителство. Липсват данни за зададените въпроси и предложените отговори, за да разбера проучването и да направя изводи сам. Представете си въпрос: - Защо смятате Борисов за престъпник?а.Защото уби Мишо Бирата и семейството му.б.Защото уби Чакъра.в.Друго. Като зная въпроса, броя на отговорите и неотговорилите изводите ще направя сам.

157

Пешо

преди 7 години

Срам и позор за българия ако бсп спечелят. Срам и позор ако рб, нр и дб не влязат в парламента. Струва ми се обаче, че дб я подценяват жестоко. Почти всички умни и красиви са за нея. А те не са чак толкова малко, дори и *** да ги превъзхождат многократно.

156

реалност

преди 7 години

Аз няма да гласувам повече ..........Нека ни управлява с няколко служебни кабинета генерал Радев.

155

есхач

преди 7 години

На държавната ясла са все едни и същи магарета които ни се представят за лъвове. Морни вода не са пили и искат да продължават. Не ви ли писна от ГЕРБ,БСП,ДПС, ПАТРИОТИ,АБВ, ДОСТ и останките от бившето СДС с най различни имена( Да България Реформатори и др) с цел прикритие на изгладнели 25 години във властта екс БКП политкомисари и висши партийни функционери?! Ако искате някаква промяна гласувайте за другите малки партии с цел наистина наказване на кръвопийците от последните 25 години.

154

Борисов

преди 7 години

Ще гласувам за най скапаната глупава партия ДПС,БСП, която ще предизвика безредици ,стачки .Но никога повече ГЕРБ която унищожава България .

153

Анонимен

преди 7 години

За БСП, само и само да се махне групировката на ДС - ГЕРБ

152

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен191 Сигурен ли си че Т . Дончев е много кадърен . Доколкото знам , габровци не си спомнят за 1,5 г да е направил нещо запомнящо се . Ама нищо.Нищичко освен лаф -моабети . Приказки и хвалби . Нещо като Тиквата . Подписа СЕТА а щял да затваря хипермаркети заради,, отровната,, храна

151

реалист

преди 7 години

Никога за БСП и ГЕРБ. Две партии от едно и също котило. Закърмени да крадат. Нямат воля за истински промени. С тях губим ценно време.

150

бкп

преди 7 години

За първи път ще гласувам за скапаните комунисти и то нарочно ,за да се създаде пълен хаос ,стачки,митинги побоища, грабежи за да се спре това завинаги с нова партия и нови лица ..Не иска днешни и досегашни политици да ни плюят и ни подиграват че сме под тяхното нивоЗатова ласувам или за БСП или за ДПС

149

Анонимен

преди 7 години

Аз се моля на Батко Боце да не плаче след изборите, защото няма да е повече премиер. Ще ди купи място в НС и до тук. Много му се иска но да не беше крал и лъгал толкова, да не беше напълнил държавата с неграмотни ия крадливи калинки, да се беше сетил, че в България има българи, които искат нормален живот. Той се ояде като хипопотам, раздава на порции благата но само на негови хора които му връщат 50%. Строи пътища, хвали се а една зима мина, разрушиха се. Цялата му сила е в парата на сви;;;рката

148

наблюдател

преди 7 години

не знам кой ще ни управлява след изборите и как....,но едно е ясно на ВСИЧКИ - 10 години тотална власт на БОРИСОВ и се вижда резултата.... - ДЪРЖАВАТА Я НЯМА !!!

147

Анонимен

преди 7 години

Ловка и умела манипулация, предназначена за шараните.

146

Анонимен

преди 7 години

И в Герб има интилигетни хора - томислав Дончев, димитър николов, АНдрей ковачев....но не им се дава шанс, Борисов тика напред послушковците като Л.павлова, ченгетата като Цветанов, юпитата като Горанов и мутрите. Основен признак по който се върви напред - да си верен на Борисов!

145

Анонимен

преди 7 години

Много са ми смешни от Герб. когато Тръмп говореше за работническата класа го заклеймяваха като комунист, а чрез него републиканската партия отбеляза огромен успех. Дейвид Камерън, който не е комунист и със когото се отъждесвяват водеше политика СРЕЩУ имигрантите, а Борисов ги приема, а Меркел която уж е дясна отвори широко отвори вратите на ЕС, но удобно се премълчава че тя идва от ГДР.

144

Анонимен

преди 7 години

Имали още някой заблуден да вярва на тия социолози, преди президентските избори предричаха победа на анонимния кандидат на герб и то още на първия тур, какво стана?

143

мдааааа

преди 7 години

Има ли значение кой ще управлява? И едните и другите са комунист до комуниста! Само че от различни кланове на БКП и ДС! От 1944г. до ден днешен е все така! Само,че след 1990г.тия *** почват да мутират и се превъплащават на разни "демократи","патриоти"и всякаква друга *** каквато се сетите!Тогава що се чудим,че сме на това дередже???Нормално ли е едни и същи крадци да строят т.н. комунизъм и после същите тия измамници и техните отрочета да почнат да градят т.н. капитализъм и демокрация??

142

Анонимен

преди 7 години

Даже не си струва да им се налива акъл на герберо.Като му кажеш нещо накриво, почва да пищи,"комунист, комунист".Такива трябва да се мачкат като ***.Само че много се разпльокват след това

141

Бай Брадван

преди 7 години

Ако Обединените пейтриъти, АзБъзВъз И Бешипету съставят правителство ще падне голям смях, ще се изпокарат на втория месец и ще разтурят кооперацията.

140

модерна политика

преди 7 години

да не ви излязат криви сметките, нищо, че опг герп ви плаща да лъжете хората.

139

Анонимен

преди 7 години

Дрън дрън гербер пише в интернет;)Няма как когато си комунист по манталитет, да измислиш нещо градивно.Още не е почнало истинското почистване в държавата.Тогава ще видите как им е на хората.Такава пасмина не е управлявала досега.