7

Анонимен

преди 7 години

Те по-добре изобщо не само на 8-март, ами изобщо да не ходят на работа, за да не се бъркат в работите на мъжете и мъжете да могат да си свършат работата. Малките заплати в сравнение с мъжете които вземат са сигурно 5 пъти повече от колкото заслужават. Никакви заплати за жените, и вън от пазара на труда. Да ходят там да раждат, че с тоя феминизъм дори и това вече не могат да правят, и напразно дишат кислорода на планетата! Напълно вредни и ненужни никому същества!

6

ШибиРиби

преди 7 години

Комонестически холедей където сополиви пионерчита подаряват на майките си каранфил с чоропогащник

5

Анонимен

преди 7 години

Един ден няма да пазаруват, на следващия ден ще наваксат.Консуматорството (consumerism) не е възникнало като икономически модел заради мъжете. Колко време ще им издържат нервичките на всичките тия женици да не пазаруват?Всъщност, за икономиката на всяка държава ще е изключително полезно жените да си сменят потребителското поведение. 90% от продаваните *** просто ще изчезнат; ще останат по-висококачествените стоки.

4

Аз

преди 7 години

Днес няма да ходят на работа, а искат по-високи заплати. Мисля, че е крайно време да се поставят граници на еманципацията. Изглежда изродско жена да е висш военен, висш полицай еле, министър на МВР. Жени, вие имате място в живота на мъжете - в леглото, зад печката, оставете мъжките игри за мъжете.

3

все същото

преди 7 години

Сега ще стане ясно че въпреки че вземат по-малки заплати, жените харчат повече (защото харчат и парите на мъжете си).Ако беше спечелила Хилари щяха да организират марш в подкрепа.

2

Анонимен

преди 7 години

Ами като икономиката Ви е пазарна...т.е крепи се на пазаруването а не на производството....ще агитирате да не пазаруватразбира се....ама врякахте когато Тръмп Ви го каза че в америка нищо не се произвежда.

1

Анонимен

преди 7 години

И Първи май и Осми март са възнокнали пътво в. щатиъе