17

Анонимен

преди 7 години

Незнам дали БАБХ работи отдавна по въпроса, Но аз, съседите, познатите ми и техните познати отдавна не работим по въпроса. Престо сме приключили темата. Просто, намаля потреблението на хранителните ***, и сега се вземат мерки за да се успокоят гоите за да се намалят щетите. Така, че "Мили хора, не купувайте" е валиден зов и днес. Нищо не се е променило, освен нас и времето. Въпроса е ние ли ще го обърнем времето или то нас.

16

Bad Company

преди 7 години

Аз съм брюкселско зеле.

15

Анонимен

преди 7 години

""". По него работим още преди да се повдигне въпросът с двойствения стандарт за различните държави, са посочили от агенцията. """Сигурен съм че лъжат.Нищо не саработили а само са получавализаплатите си и даже са изненадани неприятно.

14

off

преди 7 години

А ние произвеждаме качествена продукция която заминава за западна европа,а ние ядем тяхните *** за по евтино жалко за народа. Нашата земя не е отровена с пестициди колкото тяхната.

13

Андрешко.

преди 7 години

Не се чудете,защо нашите "приятели" от Западна Европа си пробутват *** си,те са такива винаги. Още през царско време наши хора са ходили да учат за инженери в Германия и като са завършвали са слагали печати на дипломите им с надпис: "Важи за ориента"...Така е сега и с техните храни второ качество и те са зч ориента,т.е. за Източноевропейските страни.

12

ХАйде на трапезата

преди 7 години

Българина яде мазни колбаси , които по света не се ползват даже за гарниране на пица.Сирене, кисело мляко от нишесте и аромати.Химически пушена риба, много сол и алкохол.

11

Тихомир Томов

преди 7 години

Досега защо не са включили и Патриаршията !

10

Анонимен

преди 7 години

БАБХ огладняха и бавно се размърдват от дълбок сън след филия лютеница.

9

затрива ме се ебавно

преди 7 години

Не можем да погълнем всичката отрова която генерира *** .ЕС.

8

здраве ама друг път

преди 7 години

Плющете ГМО та.Мизерници и се кефете на европейски вкус.Бахура.

7

Bad Company

преди 7 години

Цялата тази шумотевица е с една-едничка цел, да се внуши на хората, че запада ги тъпче с "***" и ги има за "втора ръка" хора. С уточнението, че никой не дава определение за "***". "***" и толкова!! Айде утре си купете един колбас от Л..л и един български на приблизително еднаква цена. После прочетете етикетите и вижте в кой колбас колко месо има, колко нишесте, колко соя и колко "Е"-та! Всичката Мара втасала та проблема бил за подсладителя за безалкохолно! От онова де-от 20 цента -2л:)

6

Анонимен

преди 7 години

Нали Европа беше за цивилизовани и демократични общества, каква стана тя мамят на порзия. Всичко лошо идваше от Турция, лоши домати, криви краставици менте стоки ?

5

Анонимен

преди 7 години

........Родни лаборатории ще следят стоки ????************************ха ха ха ха ха ха ...

4

Bad Company

преди 7 години

Жалка картинка. Вече и храните започнаха да служат за политика. Вместо тази агенция да се занимава с безопасността на стоките внос от Китай, Египет и прочее рискови страни ще се занимава със стоките от ЕС!!!! От всичките тези статии и писания така и не разбрах в кои стоки и от кои вериги има разлики! А и е нормално да има!! Ако сте пушачи купете си едно 'Боро' да речем предназначено за турския и българския пазар. Нищо общо няма едното с другото-всяко си е съобразено с вкуса на потребителите.

3

?

преди 7 години

А досега какво правиха тези лаборатории?

2

Браво!

преди 7 години

Браво на цялата плеяда от блестящи политици, които имаше напоследък България и лично на ген. Борисов затова, че имаме прекрасни лаборатории, съизмерими с тези у нашите партньори в Западна Европа, лично Камерън видя, и инфраструктурата, хората шофират много по-сигурно и по-бързо, толкова нови детски градини, спортни зали, фабрики, от Китай ще помогнат за тунела под Шипка, службите ни уважават, папата дойде и видя, на учителите даваме, на пенсионерите, два милиарда само от контрабанда спечелихме..

1

Анонимен

преди 7 години

Ще падне голямо"наддаване"от страна на фирмите производители и вносители.