9

"Празник"

преди 7 години

Аз, имам празник всеки ден! Цветя и подаръци също приемам всеки ден :)

8

Аз

преди 7 години

До Отчаяна ЖенаБлазе му на сегашния - ще се отърве от това чудо.Тя е типичен образец на голд дигърка. Тъжна картинка.

7

мъж

преди 7 години

Генезиса на "празника" 8-ми Март е коминтерновски и в този смисъл спорен. Въпреки това се празнува.В разрез с личното ми мнение поздравявам жените, защото знам, че им е приятно.26-ти Декември е официален международен ден на бащата. Родител съм на три деца.За 20 години, не да ми подарят чифт чорапи или самбръсначка, ами никой не се е сетил да ми каже едно "Ай, чиститу"

6

Жена

преди 7 години

За пръв път чувам, че се празнувало днес...

5

горо

преди 7 години

Много излишни емоции в тоя ден. Що не било роза, ми било лале. Еми такова съм ти взел, да нямам справочник за всяка колежка, какво обичала ?

4

Wes

преди 7 години

До Отчаяна ЖенаЕгати *** , каква е разликата между теб и ония дето се плющат на магистралата- освен за колко се плющат пълно е ***..валети

3

Анонимен

преди 7 години

Къде видяхте пък "експеримент"?Много сте се объркали вече.

2

хммм

преди 7 години

честит празнк на всички от сайта ви, включително и на тези които са били родени като мъже преди да преоткрият себеси като модерни европейци. Ахахаха :D

1

Анонимен

преди 7 години

Днес, като пийнем по едно уиски в офиса по случай 8ми Март ще хвана колежката Роси за бибероните. Много големи и предизвикателно ги люлее под носа ми. Нещо като тест ще бъде, да не се обиди. Това ще е моят подарък за 8 Март. А ако ми се отвори парашута мога е парфюм да и купя. Но нека се уверя в качеството на двете хубавини които носи. И на вас пожелавам приятни мигове с надарена колежка.