53

реалист

преди 7 години

Не един на пет, а четирима на всеки пет мъже не само смятат, а и знаят, че жените са по-нисши същества от мъжете. Един на всеки пет мъже е мека китка, за това иска равноправие между половете и се числи към женския електорат. Крайно време е за се изкорени феминизмът, и тази коварна болест да бъде излекувана от обществото ни. Прав е 57! Жената освен за да ражда за нищо друго не става. За това, изобличаването на феминисткото лицемерие и гиноцентризма е крайно наложително. НЕ НА ФЕМИНИЗМА!

52

Kat

преди 7 години

Полът е просто една социална конструкция като сексуална ориентация и раса... Демек това, че имам *** не предполага, че трябва да гладя нечии ризи и чорапи. Просто многовековния патриархат ми е отредил тази роля с техните митове за биологическа предопределеност. Това, че жените трябва да си седят вкъщи е изцяло от мъжете за мъжете, за да не изпуснат своята доминация. А как се постига доминация-като някой е по-долу и опресиран и в защита на това са измислени хиляди смешни митове!

51

Анонимен

преди 7 години

Феминизма не представлява всички жени, мила моя, тя представлява само една посредствена и шумна прослойка. Така че честит празник на всички жени, а феминистките да се пукат от яд, че на никой не му пука за тях :)

50

Жена

преди 7 години

Мили мъже във форума и извън него , Ако важуавате,обичате или въобще за нещо сте благодарни с представителки на нежния пол,днес просто може да го покажете.Не е задължително с подаръци ,може с комплимент, благодарност и някакъв жест на добро отношение.Ако ли пък не,просто днес замълчете и не демонстрирайте най-лошите прояви на антифеминизъм ,защото помнете,че всеки един от вас носи половината гени на майка си, а и доста от качествата си е развил благодарение на жените.

49

Анонимен

преди 7 години

Всички комплексарки могат преспокойно да полапат. Има много свестни и интелигентни жени, но те не се занимават с глупости и мерене на п-ки между половете. Тази част е запазена за нискоинтелигентните индивиди ср.али в този форум

48

Анонимен

преди 7 години

Номер 57, точно в десятката приятел.

47

Неверник

преди 7 години

И според някаква ... другарка, само 20% от мъжете си мислят, че са по-умни от жените? Или по-висши. Няма как цели 80% от мъжете да са ***!И аз не се сещам в коя сфера жените могат да са равностойни на мъжете. Няма такава. единствено мъжете не могат да раждат и да кърмят. Всичко останало го умеят по-добре. Друг въпрос е дали имат желание да правят всичко останало.

46

Рали1

преди 7 години

"Зад всеки успял мъж стои една силна жена!"Та...В навечерието на Международния ден на жената 8 март да помислите, скъпи мъже, на коя близка от нежния пол да се обадите и да и подарите цвете! Празнувате или не-знак на уважение към тази, която ви е дала живот, тази която се грижи за вас и децата ви или колежка, сестра, приятелка, дъщеря! Жени бол покрай вас-една от друга по-силни и красиви!

45

Анонимен

преди 7 години

Ролята която природата е отредила на жената е да си стои в къщи, да ражда и да си гледа децата. Еманципацията се появява когато на капиталистите не им стига работната ръка във фабриките и започват да наемат жени за работнички, хе им излиза и по-евтино. Жените сега ходят на работа 8 част, след това пазаруват, готвят и между другото гледат децата. Толкова са претоварени и зомбирани от еманципацията че не им се ражда вече. За това мюслимите ще ни прегазят много скоро.

44

Петър Папазов

преди 7 години

Споделям мнението и на Орсън Уелс и на Айнщайн че жените са по-качествената част от човечеството. Те не само че го раждат но го и цивилизоват. Ние, мъжете правим по-скоро обратното - от невинните същества създаваме чудовища за нечия употреба!

43

Анонимен

преди 7 години

Авторката е провела задълбочено проучване.Междувременно полята пустеят. Няма кой да ги работи.

42

Анонимен

преди 7 години

Естествено,че са по нисши. Всички големи учени са МЪЖЕ. Всички големи империи са се водели от МЪЖЕ. Всички технологични компании са създадени от МЪЖЕ. Ние сме по умни,по здрави психически и по силни физически. Това е неоспорим факт.Но това е просто природа, не е с лошо чувство!Жените имат комплекс от това и е време да го приемат!

41

спор

преди 7 години

Такъв тип статии са за ***!

40

11

преди 7 години

Мдааа, кат видиш заглавието, ти е ясно, че е писано от по-ниЗши в йерархията... Няма акъл, ама дрънка.

39

Глезотия

преди 7 години

( до 48 Оги ) :)):)) По ме вълнуват различните ни задължения и спазването им от страна на мъжете!пп. възможностите предопределят задълженията на пола!

38

ognyanz

преди 7 години

Нека имат равни права с мъжете, но това не значи, че ще имат и равни възможности.

37

Млад Джентълмен

преди 7 години

Не мисля, че са по-низши, е утре трябва да купя цветя за сумати жени... Чувствам се роб... :d

36

М, да ...

преди 7 години

Наглост и безумие в статията! От къде накъде ще сравнявате и съпоставяте жените с мъжете, м?!

35

Анонимен

преди 7 години

4 от всяка 5а жена: мъжете се управляват като ги хванеш за ... шлифера, т.е. тъпички са.

34

Kiffla

преди 7 години

А бе то и Емо като го питат, така ще каже сигурно, ама вчера пак ми купи нова чанта от мола!И изобщо, кое е по-важно - на кого му плащат по-голяма заплата или за кого се харчи по-голямата част от тази заплата? :)