26

Анонимен

преди 7 години

До многуми сиибе-японияDo 26Otgovarim vi zashto go sadiat. Kato prepodavatel niama pravo da ima seksualni contacti s uchenizi Vav vsichki zivilizovani darjavi pri takav sluchai prepodavatelia vliza v zatvora Saga az te pitam - zashto ne se zivilizovash pone malko ?

25

Анонимен

преди 7 години

До ЛИЛИЗащо да мре? Че отишла пиклата да пие на аванта и да я урядят да учи право?

24

Анонимен

преди 7 години

Бая отслабнал, да не е бил при д-р Емилова :))))))))))))))))))))(

23

ЛИЛИ

преди 7 години

ДА МРЕ

22

бръм...

преди 7 години

В случая е виновен по-възрастния.Непълнолетният може да сгреши поради липса на житейски опит. Трябва ли по-големия да се възползва ?

21

то така е

преди 7 години

момичето само искало да му влезе,а сега кмета виновен

20

многуми сиибе-япония

преди 7 години

Първо - ученичката е излъгала родителите,че отива на зъболекар.Второ-десетина пъти в същия ден е звъняла на Евстатиев и защо ???Трето- сама се е качила в стаята на Евстатиев. Четвърто- съвсем доброволно е употребила алкохол при което задръжките на девойчето пада Пето - сексът е бил напълно доброволен. Пита се в задачата за какво съдят Евстатиев ???

19

Евтимиев

преди 7 години

Браво, Евстатиев, покажи им на малките к***ета как се прави, когато се мислят за много отворени. Да се подготвят за живота, все пак.

18

Анонимен

преди 7 години

А за *** психиатър?

17

Анонимен

преди 7 години

България е пълна с млади момичета,които заради пари,слава,изгода някаква, биха си легнали с много по-възрастни от тях.Това е истината и който я отрича значи не е ,,в час".

16

Анонимен

преди 7 години

Горкият, току виж отказал жените!

15

red charger

преди 7 години

подлъгал се е стария,че е много готин и затова му се натиска девойчето, ама не е помислил,че после може да види и дебелия край, сега ще седи гладен и психясал, като са му слаби ангелите

14

Анонимен

преди 7 години

Нормално. Велики пости са все пак.

13

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера, семейството било близко с чичката, майката работела при него, той им вършил услуги, кифличката получавала подаръци. В един момент чичката казал баста и девойчето решили да си му го върне. Отказал да дава и бил наказан. Развикали се родителите, че е изнасилено и за да спасяват Селската чест започват атаките. На село е така, брани се честа. А дали нещо е станало, можем само да гадаем. Кифличката се напила, правила секс и после, олелееее, помощ? Излиза от положението, набеждава.

12

Анонимен

преди 7 години

Ама разбира се, че девойчето по цели нощи не е спало и е искало за първи път да го направи с дядо си, а като известна в селището посетителка на кръчмата, между другото е гаврътнала четвъртинка за "настроение"! Я стига сте защитавали дърти мераклии за агнешко! Вярно е, че от срам девойчетата не се оплакват, ама този път номерът не мина, счупи се калъпчето!

11

Анонимен

преди 7 години

Искат психиатър за Евстатиев. Не говори, не се храни...Ами така е като сте му ограничили достъпа до непълнолетни момиченца и сега страда, мъкааа мъка мъка мъка.Ей хелзинските пара зити кога ще го издигнат за човек на годината, или може сега с парламентарен имунитет да го измъкнат...

10

художника

преди 7 години

Кмете, Кмете.... ако я беше опънал с презерватив /кондом/, нямаше да оставиш генетичен материал, па ку-вето после нека си приказва к,во иска.

9

Наблюдател

преди 7 години

Не смятам,че ученичката е била и ученичка и в секса.Така мисля след това,което се говори до сега.Ако му го е смучала преди съвкуплението значи,че вероятно не е имало и изнасилване,а това трябва да е било вече изяснено.Би трябвало непосредствено след сигнала за "изнасилването ",от устните,с които се храни ученичката да са взели обтривки и да е назначена ДНК -експертиза.Ако не е сторено това ,нещата са изпуснати и може би и нарочно.

8

РЕШЕНИЕ

преди 7 години

Принудителна Евтаназия .Залудо го храним с данъците ни - смет и сгради .

7

Баба Кута

преди 7 години

И съдиите да ги окошарят без доказателтсва толкова дълго време, и те ще откажат не само да се хранят ,а и да акат .Все пак "изнасилването "на момата е по -тежко престъпление в сравнение с взимането на подкупи от магистратите.