6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗа юристи в техническият не съм чувал. Таксите на повечето специалности са 325 лв., а на стопанският факултет са и по-малко, ама ти откъде да знаеш, като сигурно не си стъпвал в тоя университет очевидно.

5

До vlady

преди 7 години

До някъде си прав...но я ми кажи юристите спрямо педагозите какво оборудване имат! Та, таксите им са много по високи???Пък вече има и южна съседка където не зависимо какво учиш, нямат симестриални такси в държавните университети! Там нямат ли оборудване, Технеческите Университети, там нямат ли оборудване Медицинските Факултети!?

4

vlady

преди 7 години

До АнонименТаксите се определят от себестойността на обучението. За хуманитарните специалности са по-ниски, тъй като няма нужда от апаратура, оборудвани лаборатории и т.н.

3

Анонимен

преди 7 години

"Живо ме интересува дали новината е достоверна, но таксите за почти всички бакалаври в момента е 325 лв., а не 650 ???"Ако беше студент или пък ако беше завършил висше, щеше да знаеш, че таксите зависят в коя специалност учиш...Еднакви ли са таксите на тези например, които учат в педагогическия с тези на юристите:-)

2

Анонимен

преди 7 години

Живо ме интересува дали новината е достоверна, но таксите за почти всички бакалаври в момента е 325 лв., а не 650 ???

1

Анонимен

преди 7 години

Честито! А някои, които върват в "средновековието" учат без такси!