38

Анонимен

преди 7 години

Излиза, че съм си взел средна българка. Поне кекс да пускаше, ама и това не!

37

a kvi jeni ima po sv

преди 7 години

с две думи с тия размери табуретка . ама то не е само това . проблема е че от години насам женоте започнаха да се ражда без ц.ци така де все едно се жениш за братовчед ти кофти :)

36

vlady

преди 7 години

Работещият модел е - мъжът създава продукт, жената му намира кусури. Примерно в софтуерната индустрия и някои други високотехнологични отрасли мъжете преобладават в разработката, жените - в тестването.

35

Само питам

преди 7 години

До MenКореняк софиянка съм и не ме е срам от това, но и не парадирам с факта /освен, когато ме издразнят индивиди като теб/. Да те питам - а за тези, които идват от някъде си с цялата си простотия, нахалство, безскрупулност и невежество какво ще кажеш?

34

Анонимен

преди 7 години

До Балканджи ЙовоНа какви хапчета си? Кога за последно видя космата българка, че аз от години не съм виждал?

33

Естет

преди 7 години

Това повече важи за жените над 40 години , макар ,че и при тях има изключения. Обаче да ми обобщава някой ,че всички са такива - абсурд. Всеки може да се разходи по улицата на всеки град в България и ще колко много добре изглеждащи българки има.

32

Балканджи Йово

преди 7 години

Ниски и дебели,с космати ръце и крака.И като те барнат,ще ти счупят кръста такива,дори и да са семейни,което е по-страшното.

31

Анонимен

преди 7 години

До 32Изпуснахте и анцуга, който задължително е менте Адидас, щото нямат 50 лева да си купят оригинален.

30

Анонимен

преди 7 години

Дано не извадят статистика за българския мъж... Нисък, плешив на главата, но с храсталак по гърдите и гърба, а да не забравяме и типичното коремче. Изключенията - нисък, трътлест "батка", превърнал сланините си в мускули, облечен с потник, за да ги излага на показ.

29

Хахо

преди 7 години

Големият гъ се приема само ако е окомплектован с чифт обемни биберони. Иначе опозиция! То и аз съм 115 кг. в момента, но съм 190 см :) До Юни ще отхвърля 10 кг!

28

Нури

преди 7 години

Идеалната жена е 173см/70кг. Като цяло между 155 и 180 е добре.

27

Анонимен

преди 7 години

Митът за "красивата българка" РУХНА под напора на фактите.

26

Трътлеста

преди 7 години

Ей, че "велики умове", очевадно много добре знаете какво е стройно и какво е трътлесто, а не осъзнавате, че това всъщност е сбора на 70годишна баба висока 160 и и внучката й 170, едната 80 другата 50 кг, но очевадно на вас тези вторите внимание не ви обръщат, затова изливате цялата си злоба по форумите.

25

бай Спиро

преди 7 години

До Млад ДжелтълменБравос, млад, но изпющял всички бг. женки, че чак и менторски се изказва!....Момче, спри порното и си намери жива приятелка....ако ти върже някоя !Девствен кестен...П.П.Най-много чалгари има в София.Чалгарите от малките градове се преселват в столицата.

24

Men

преди 7 години

До Млад ДжентълменКореняк софиянките пък точно са най-противните селянки. Преди 100 години селото им става столица и тогавашните селянки вече са столичанки. И понеже са комплексирани възпитават следващите поколения в "ценности" като надменност, завист и злоба.

23

Анонимен

преди 7 години

163 см/67 кг............с една дума "ГЮБРЕ"!!

22

Млад Джентълмен

преди 7 години

Общо взето в малките градове жените са селянки. Кореняк софиянките стават, ама тия които не слушат чалга, това е моето мнение сори...

21

Men

преди 7 години

Ниска и дебела, ми честито лелчета.

20

Анонимен

преди 7 години

Тука май пишат само комплekcирани плешиви дебели гpoзници с малки и меки пaтки, на които никоя не им пуска и затова бълват хейт :D

19

Анонимен

преди 7 години

Ръст 163 см за нисък ли се брои? Щото според мен това е среден ръст, отделно, че мъжете са преобладаващо около 175, та не мисля, че и жената трябва да е толкова. Но пък въпрос на вкус....