6

Годзилчо

преди 7 години

82 год нарочена за убийство,за атентат!?!?!? Едното което не и функционира вече е мозъкът.

5

ЕЙБАН

преди 7 години

В Костинброд няма полиция. Служителка приемаше пратки с фалшиво пълномощно на фирма "Ейбан" и когато се опитах да напиша ЖАЛБА срещу въпросната разбрах, че има сграда, но не и ПОЛИЦИЯ. Така и не пожелаха да ми входят жалбата с номер и т.н. Ужасно съжалявам, но то и ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ няма, не само ПОЛИЦИЯ.

4

of 2

преди 7 години

предложението ти за листовки е умно,но няма пари за хартия..............при тези изборни бюлетини по цял метър ......

3

Не е виновен, който

преди 7 години

Яде баницата, а който я дава... как тая баба ще и хрумне, че така си откупва животеца и как други ще се вързват на приказли от непознати, а после ще реват на умряло... ако им кажа че съм Господ ще ми вярват ли?

2

Анонимен

преди 7 години

Тази женица сигурно не ползва интернет за да прочете това съобщение.А може и да не довижда и да не дочува телевизора,когато я предупреждават да внимава.Толкова ли е трудно кметовете на малките населени места веднъж поне да съберат възрастните хора и да им обяснят за какво става въпрос.А полицията да разпрати листовки във всички пощенски кутии с предупреждение към гражданите.Толкова пари се харчат за какво ли не,а това е толкова елементарно.

1

Учуден

преди 7 години

И тази същата измамена 82-годишна на 26-ти ще иде да пусне гласЪ в урничката....................Ето поради тази причина все повече ще затъва тази държавица!